Den andra tjejen

Tags:

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Under sommaren hade jag och min familj flyttat. Jag hade fÄtt lÀmna vÀnner, hemstad och gamla vanor efter mig.
Jag var 15, men hade minst 10 Ă„rs erfarenhet efter mig.
Kedjerökande kompisar som inte bara gick pÄ nikotin och sprit, minst 15 olika killar.. Vad mer fanns det att sÀga?
Mina förÀldrar som nÀstan var maktlösa tog till den sista utvÀgen. De sÄlde vÄrat hus och vi flyttade lÄngt bort frÄn vÄran stad.
I morgon skulle jag börja i min nya klass i den nya skolan.
Jag som aldrig brukade vara nervös kÀnde hur mitt hjÀrta bankade vid tanken pÄ det. Den natten sov jag nÀstan inget, utan först mot morgonen nÀr jag var helt utmattad kunde jag somna.
- Vakna! Du kommer försent! Skrek min lilla syster i dörröppningen.
- Försvinn, sluddrade jag och somnade om igen.
NÀsta gÄng vÀcktes jag av en vÀckarklocka som min mamma sÀkert hade stÀllt i mitt rum. Jag visste att jag var tvungen att kliva upp och klÀ pÄ mig.
Ett svart linne och svarta trasiga jeans blev det som jag tog pÄ mig, mÄlade lÀpparna blodröda och svart kajal runt ögonen.
Mitt bruna hÄr lÀt jag hÀnga fritt.
Sprang ner i köket och sÄg att klockan redan var tio över Ätta, min buss skulle komma om fem minuter.
Hittade min vÀska sprang ut i hallen, tog pÄ mig mina vÀlanvÀnda Dr Martens, lÄste dörren och gick med snabba steg mot bussen.
VÀl framme pustade jag ut och tÀnde en cigarett.
Min nya klass var ganska stor. 11 killar och 13 tjejer. De flesta sÄg ganska vanliga ut. Smala blonda tjejer i tighta byxor och smÄ linnen, finniga killar i enorma tröjor och byxor. Min klassförestÄndare var en kvinna i 35 ÄrsÄldern, hon var ganska vacker med ljust lÄngt hÄr och vÀnliga ögon.
Hon vÀlkomnade mig och jag fick presentera mig.
- Ja, sÄ det hÀr Àr er nya klasskompis. Sen hon och sa att det fanns en ledig plats bredvid Rebecca.
Jag tittade mig omkring och sÄg en vacker tjej med svart ganska kort hÄr och svarta klÀder. Jag blev glad eftersom det var just sÄna tjejer som jag gillade.
SĂ„ jag log och gick fram till platsen bredvid henne och satte mig.
PÄ nÀra hÄll sÄg jag att hon var piercad i lÀppen. Plötsligt sÄ tittade hon pÄ mig, med sina stora ljusblÄa ögon och log. Generat slog jag ner blicken och tittade inget mer pÄ henne under hela lektionen.
Under de följande veckorna blev jag snabbt vÀn med alla ?betydelsefulla? personer och jag mÀrkte att det gamla mönstret skulle komma att upprepa sig.
PÄ helgerna gick jag ofta ut, Àven om jag inte drack lika mycket som förut, pÄ biologi lektionerna satt jag bredvid Rebecca som jag verkligen började gilla.
Hon hade starka Äsikter och var aldrig rÀdd för att sÀga vad hon tyckte NÀr killarna i klassen sa idiotiska saker kunde hon alltid sÀga smarta kommentarer som fick dem att framstÄ som idioter. Hon var feminist och var med i Anarkaféminister som hon och hennes vÀnner kallade sig för. Efter det lilla som jag visste om henne sÄ beundrade jag henne som jag aldrig hade beundrat nÄgon annan.
Medan jag pratade med fjortisbrudarna sÄ önskade jag bara att jag kunde fÄ vara en av Rebeccas vÀnner. FÄ sitta nÀra henne och prata med henne om saker som jag tyckte var viktiga.
Ofta under lektionerna satt jag och sneglade pÄ henne. PÄ hennes vackra ansikte med sina regelbundna drag. PÄ hennes mun och lÀppar som jag sÄ gÀrna hade velat kyssa. PÄ hennes kropp som jag sÄ gÀrna hade velat ha nÀra min.
Ibland mÀrkte jag att hon tittade pÄ mig, ibland nÀr jag sa saker som jag tyckte var i olika frÄgor, ibland nÀr jag bara satt och drömde mig bort.
Hennes blick kÀndes i mig, hennes ögon utryckte nÄgot.. Kanske kÀnde hon samma sak som jag?
Under en lektion tog lÀraren upp ett vÄldtÀcks fall som hade skakat Sverige en vecka tidigare. Tjejen hade varit pÄ vÀg frÄn en fest. Hon hade druckit och var mycket berusad. Bara hundra meter frÄn hennes hem överfölls hon av en man.
Han vÄldtog henne i cirka en timme innan han lÀmnade henne pÄ marken.
Killarna i klassen sa att flickan fick skylla sig sjÀlv, som hade gÄtt berusat hem. Och dessutom som hade pÄ sig en kort kjol och en tajt t-shirt.
Ett par av tjejerna höll med killarna och ett par satt bara tysta.
NÀr jag rÀckte upp handen och sa :
- Varför ska en tjej fÄ bli behandlad som en Àgodel till mÀnnen? Varför ska hon straffas för att hon gjort sig fin, just dÀrför att hon överallt lÀser att de Àr sÄ en tjej ska se ut, för att behaga en kille. Varför ska en 13 Äring blir straffad för det sjuka samhÀllet som existerar idag? NÄgon borde komma och köra upp en dildo pÄ alla er hÀr inne som tycker att tjejen förtjÀnar det som hon har rÄkat ut för.
- Äh, du Ă€r ju för fan sjuk i huvet din jĂ€vla fitta! Sa en finnig kille och hans vĂ€nner började skratta. Innan jag hann sĂ€ga nĂ„got sa lĂ€raren:
- Nu lugnar vi ner oss. Och med en blick Ät mitt hÄll: Och sÄ ska vi lÄta alla fÄ utrycka sin Äsikt.
Jag blev sÄ förbannad och besviken att jag tog min vÀska och med en smÀll i dörren lÀmnade klassrummet.
Ute pÄ skolgÄrden tÀnde jag en cigarett och satte mig pÄ en bÀnk bredvid skolan och tog upp min busstidstabell.
- Hej. Sa en röst bakom mig
Jag vÀnde mig om och sÄg Rebecca
- Hej.. sa jag osÀkert.
- Jag vill bara sÀga att det du sa i klassrummet var vÀldigt bra. Att du vÄgade sÀga vad du tycker. Jag tycker att du Àr bra. Sa Rebecca leende och tittade pÄ mig med sina stora blÄa ögon.
- Tack, sa jag tacksamt. Om du verkligen tycker det.
- Jag har lÀnge tyckt det. Men inte vÄgat sÀga det tidigare. Jag visste inte riktigt hur du skulle reagera.
- Jag. Jag .. stammade jag. Jag gillar dig.. Din Äsikt betyder mycket för mig.. Sa jag och rodnade.
DÄ gick Rebecca fram och satte sig bredvid mig pÄ bÀnken. Hon sÄg pÄ mig med en undrande blick och sedan kysste hon mig. Det kÀndes som om jag var i himlen, hennes lÀppar var sÄ otroligt mjuka och kÀnslan att Àntligen bli kysst av henne, den underbara, underbara Rebecca. Det var sÄ otroligt att jag knappt trodde att det var sant. SÄ lÀnge som jag hade legat och drömt om det, sÄ som min kropp hade vÀrkt utan hennes. SÄ som jag hade önskat och lÀngtat..
Nu var jag hennes, jag visste att jag inte skulle kunna vara hel utan henne. Att jag skulle dö om hon nekade mig sin kÀrlek. Men hennes kyss bevisade att det bara skulle bli bÀttre och bÀttre. NÀr vi hade kyssts en bra stund, den bÀsta i hela mitt liv, sÄ tog hon plötsligt i min hand och började gÄ.
- Ehm, vart ska vi? FrÄgade jag.
- NÄgonstans dÀr i fÄr vara i fred sa Rebecca och log mot mig.
Jag kunde inget annat Àn att följa efter.

- Vad tÀnker du pÄ? FrÄgade Rebecca plötsligt.
- PÄ dig och hur glad jag Àr att vi har trÀffats. Svarade jag.
- Mm, sa Rebecca med en röst som jag för första gÄngen hörde. Den var lycklig. Hon fortsatte:
- Redan första gÄngen jag sÄg dig sÄ visste jag att det var du och jag. Att du var den som jag drömt och lÀngtat efter i hela mitt liv. Men, jag förstod ocksÄ att du var hetero. SÄ jag hade inget att hoppas pÄ, sÄ dÀrför sÄ höll jag mig pÄ avstÄnd ifrÄn dig.
GlÀdjen spred sig i min kropp nÀr Rebecca sa det till mig. Hon hade varit lika kÀr och osÀker som jag! Jag som hade suttit och lÀngtat och grÄtit nÀr jag tÀnkte pÄ att min kÀrlek till henne aldrig kunde bli besvarad. Jag fylldes med ömhet och ville inget annat Àn att fÄ krama och kyssa henne. SÀga att det var hon och jag. Men jag sa:
Jag blev sÄ glad nÀr jag fick sitta bredvid dig i klassen. Du mÀrkte sÀkert hur jag sÄg pÄ dig? Sa jag och log. Jag Àr varken hetero eller bisexuell. Eller jag har varit med Sa jag och för första gÄngen tog jag ett initiativ till att röra vid henne. Jag smekte hennes kind, stÀllde mig lite nÀrmare henne och kysste. KÀnde hennes varma lÀppar emot mina, hennes tunga som rörde vid min. Hennes kropp som jag sÄ lÀnge hade velat ha mot min.
LÀnge kunde jag ha stÄtt sÄdÀr pÄ trottoaren och kysst henne. LÀnge kunde jag trycka min kropp emot hennes, men vi avbröts :
- Lesbianer! Ni unga tjejer Àr alldeles knÀppa. TÀnk att förlora nöjet att kunna fÄ kÀnna kuk i sig! Va?! Sa en stor man i 40 Ärs Äldern. Men.. om ni vill kan jag alltid stÀlla upp, ni flickungar kommer be om mer efter det att ni fÄtt kÀnna min stora kuk. Fortsatte han och blinkade Ät mig.
- Du din jÀvel, rör du mig sÄ kommer du snart inte att ha nÄgon ?stor och grov kuk? sa jag med förakt i rösten.
- JasÄ, din lilla fitta, du vill inte bli fylld med min varma sperma? Sa han och hÄnlog. Gick fram till mig och tog mig pÄ det ena bröstet. Han skrek till nÀr jag knÀade honom. Sedan fick han en spark med min kÀnga. Innan jag och Rebecca lÀt honom vara. Vi fortsatte mot hennes hem.
Hennes förÀldrar var bortresta sÄ hon och hennes 18 Äriga syster skulle bo sjÀlva i tvÄ veckor framöver.
Hemma hon Rebecca var det vĂ€ldigt annorlunda Ă€n i mitt hem. Överallt hĂ€ngde affischer med politiska slagord. Bokhyllan var fylld med feministiska böcker, bl.a. en av mina favoriter ?Det andra könet? av Simone de Beauvoir. Hennes rum gick i samma stil, en röd stjĂ€rna var fastklistrad pĂ„ hennes dörr. PĂ„ vĂ€ggarna hĂ€ngde teckningar som hon sjĂ€lv hade mĂ„lat, av kvinnor och stora revolutionĂ€rer och en stor regnbĂ„gsflagga. Hennes sĂ€ng var ganska stor, med ett svart överkast, jag sĂ„g ocksĂ„ att lakanen var svarta. DĂ€r stod ocksĂ„ en bokhylla som innehöll i stortsĂ€tt samma böcker som min. Jag blev glad nĂ€r jag mĂ€rkte att vi var sĂ„ lika, hade lika politiska Ă„sikter, gillade samma musik och böcker. Och nĂ€r jag sa det till henne sĂ„ log hon och sa att hon redan visste att vi var lika varandra.
Sen gick hon fram till mig och vi kysstes, vi kysstes, som om vÄra lÀppar hade varit Ätskiljda i tusen och Äter tusen Är. Och som nu hade hittat tillbaka till varandra. Jag kÀnde hennes hÀnder pÄ min kropp, hur hennes hand smekte mitt högra bröst medan hon med den andra handen höll runt min midja. Jag tryckte mig emot henne och började smeka hennes bröst. De var sÄ vackra, hela hon var sÄ vacker, sÄ att jag började ta av henne hennes klÀder. Först hennes kjol, sedan hennes linne. Sakta som om den viktigaste av ritualer gjorde jag det. Hela tiden med blicken fÀst vid hennes ansikte. Med slutna ögon och med tunga andetag lÀt hon mig göra det. Efter ett tag stod hon nÀra mig i bara bh och trosor.
Nu var det min tur att bli avklÀdd.
Med en kÄt blick tog hon av mig min tröja och mina byxor. Och nÀr jag stod dÀr halv naken bredvid henne sÄ började hon kyssa mig, min hals , mina bröst, min mage ..
Jag tog ett steg ifrÄn henne och knÀppte upp min bh och med blicken fÀst pÄ henne sÄ la jag mig ner pÄ hennes sÀng. Jag visste nu att jag skulle förlora min oskuld, med den som jag Àlskade. Hon var sÄ underbar, hela tiden viskade hon vackra ord i mina öron, hela tiden kysste hon min nakna kropp. Jag ville att den stunden skulle vara för evigt. För evigt med Rebecca.
EfterÄt sÄ lÄg vi lÀnge tÀtt intill varandra och kysstes.
Efter en tid insÄg jag att jag var tvungen att gÄ. Jag klÀdde pÄ mig under tystnad och med Rebeccas blick fÀst vid min kropp. Jag gav henne en sista kyss innan vi skiljdes Ät.
PÄ hemvÀgen kunde jag inte sluta att le. Jag tÀnkte pÄ min Àlskade under hela den fortsatta dagen och under natten.
NÀsta dag vaknade jag tidigt. LÀnge stod jag vi garderoben och valde klÀder. Kunde inte bestÀmma mig. Antingen skulle jag ta pÄ mig nÄt feminint, en kjol och en Ätsittande tröja. Eller kanske mina trasiga jeans.
Det blev jeans och en tajt t-shirt som framhÀvde mina bröst. Jag log Ät min spegelbild.
Jag var inte sÄ lÄng, runt 1.67 och hade en ganska halv mullig kropp. Inte tjock men inte heller smal, sÄ som idealet var. Och Àven om jag hade valt gÄ ner nÄgra kilon sÄ hade ingen hittills klagat..
Jag flÀtade mitt hÄr i tvÄ lösa flÀtor och mÄlade mig som alltid: röda lÀppar och svarta ögon.
Efter det att jag var klar insÄg jag att jag hade 30 minuter pÄ mig innan bussen skulle komma. SÄ jag gick ner för att Àta frukost. DÀrnere satt redan mina förÀldrar och min syster och Ät.
Som vanligt sÄ sa vi inte sÄ mycke.
I skolan var det som vanligt fullt med folk, i kaféet sÄg jag Rebecca och en annan tjej stÄ och prata. Jag stod bara och log Ät hennes profil. Hon var sÄ vacker. Just nÀr jag skulle gÄ fram till henne hÀnde det. Hon böjde sig fram till tjejen hon pratat med och kysste henne.
Mitt hjÀrta bankade som aldrig förr, jag fick svÄrt att andas och kÀnde hur tÄrarna var pÄ vÀg att trÀnga fram.
Med raska steg gick jag dÀrifrÄn. Bort, bort , bort.
Ute pÄ gÄrden tÀnde jag en cigarett, nÀr ett par vÀnner kom fram till mig.
- Har Rebecca i min klass en flickvÀn, eller? FrÄgade jag dem. Jag var tvungen att veta.
- Ja, har inte du vetat om det? Sa Linda. De har varit tillsammans i ett halvÄr nu. De Àr flator, men det syns ju pÄ dem. Hon skrattade till och fortsatte:
- Man ska passa sig för henne. Hon stöter alltid pÄ nya tjejer i skolan. SÀg till oss om hon kommer att försöka Àckla sig med dig. Du Àr hennes typ.
Jaha .. Okej . Sa jag. Jag gav bort min halvrökta cigg till en av tjejerna och gick dÀrifrÄn.
- Hej Àlskling! Hörde jag en röst bakom mig. Det var Rebeccas.
- Hej. Sa jag och var pÄ vÀg dÀrifrÄn nÀr hon tog tag i min arm.
- Vad Àr det? FrÄgade hon. Har jag gjort nÄt fel? Sa hon och verkade uppriktigt oförstÄende. Att hon bara vÄgade! HÀr hade hon lekt med mig och mina kÀnslor, och nu frÄgade hon vad det var med mig.
- Äh, du lĂ€gg av! Tror du inte att jag vet? Vad du brukar göra med nya tjejer. Är det nĂ„gon lek du och din tjej leker? Vem som gĂ„r lĂ€ttast pĂ„ era lögner? Jag trodde att du gillade mig pĂ„ riktigt. Men du Ă€r bara falsk!
Sa jag och gick dÀrifrÄn. Kvar stod Rebecca.
Innerts inne sÄ hoppades jag att allt var ett missförstÄnd, att jag hade tagit fel.
Men det var Rebecca jag hade sett kyssa Janna, som hennes tjej hette, och det
Kunde jag inte bortförklara.
NĂ€sta lektion skulle vara historia.
Mitt och Rebeccas favorit Àmne. Jag gick till klassrummet med tunga steg, dÄ jag visste att jag skulle fÄ se henne igen. Jag stannade till vid kafeterian och köpte en festis, nÄt som jag skulle hinna dricka upp pÄ ett par minuter.
Jag vÀnde mig och dÄ nÄgon tog tag i min arm.
-Din jÀvla kÀring! Vem fan har gett dig tillÄtelse att knulla med min tjej?
Det var Janna, Rebeckas flickvÀn.
du, ingen tvingade henne direkt att knulla mig, eller hur?? Sen sÄ visste jag inte ens om att ni Àr tillsammans. Jag Àr lika sÄrad och lurad som du!
- Jag vet, hon gör alltid sÄ. SÄ nu Janna med en matt röst.
- Om du visste hur mÄnga gÄnger hon har gjort sÄ hÀr.. Fortsatte hon.
- Men varför lÀmnar du henne inte? Om det hÀr nu inte Àr första gÄngen?
Sa jag och granskade Janna. Hon var ganska kort, 1.60 skulle jag tro. Hon hade ett litet ansikte med ganska stora blÄa ögon, hennes hÄr som var rött var flÀtat. Hon var vÀldigt vacker, Àven om jag inte kunde förstÄ att Rebecca valde henne framför mig..
- Jag har försökt mĂ„nga gĂ„nger, men varje gĂ„ng sĂ„ kommer hon tillbaka och Ă€r Ă„ngerfull. Hon log och fortsatte, jag Ă€lskar henne. Även om det lĂ„ter sjukt sĂ„ skulle jag inte kunna lĂ€mna henne nu. Vi har varit ihop i 2 Ă„r. Men det Ă€r bara ett halvĂ„r vi Ă€r öppna med vĂ„rt förhĂ„llande.
- Jag Ă€r ledsen för din skull. Även jag Ă€lskar henne. Men, Ă€r du snĂ€ll och sĂ€ger Ă„t henne att lĂ€mna mig ifred? Sen gav jag henne mitt nummer, i fall hon skulle vilja ringa och prata. Efter det sĂ„ sĂ„g jag att jag var 5 minuter försenad.
I klassrummet sÄ var det ovanligt lugnt denna dag. Och den kÀndes hemskt att komma försent.
Jag mumlade ett förlÄt och gick och satte mig bredvid en kille som jag var vÀldigt bra vÀn med.
LÀraren sa att vi skulle börja börja med ett nytt omrÄde och att vi skulle delas in grupper med omkring tre ? fyra personer i varje.
Hon började dra lott ? hon Àr sÄn min lÀrare, lottar om grupperna för att vi ska lÀra oss att kommunicera med andra mÀnniskor.
Efter att fem grupper var klara, drog hon Killen bredvid mig, en drog hon Rebbecas namn och till sist ? mitt. Jag var chockad. Nu skulle jag fÄ jobba tÀtt intill Rebecca i ungefÀr tvÄ veckors tid! Men genast sÄ kom jag pÄ det. Jag skulle göra henne lika illa som hon hade gjort mig.
Jag började plocka Ät mig material om vi skulle ha, böcker, papper, pennor.
Jag gick sedan ut i korridoren och satte mig bredvid killen och Rebecca.
- Jaha. Hur ska vi lÀgga upp det hÀr arbetet dÄ? Vem ska skriva om vad. Jag tittade pÄ Rebecca och sÄg att hennes ögon var alldeles blanka. Hon hade grÄtit!
BelÄten över det, fortsatte jag och prata. Och sedan började vi arbeta.
Dagarna gick snabbt. Vi hade nu vÀldigt lite kvar av vÄrat arbete. Jag satt ofta och jobbade utan att prata med nÄgon och om jag gjorde det sÄ var det bara med Simon ? som killen hette.
Ofta mĂ€rkte jag att Rebecca tittade pĂ„ mig, men sĂ„dant ignorerade jag. Även om jag fortfarande Ă€lskade henne, sĂ„ viste jag att jag aldrig skulle kunna bli tillsammans med henne igen. Även om hon skulle be om det. Ofta sĂ„g jag Janna och Rebecca stĂ„ och prata, vissa gĂ„nger var lĂ€ttare att komma över Ă€n andra. Ibland var jag tvungen att gĂ„ nĂ„gon stans för att grĂ„ta, jag hatade mig sjĂ€lv för att jag fortfarande hyste sĂ„na kĂ€nslor för henne.
VÀldigt ofta sÄ mÀrkte jag att hon sÄg pÄ mig, ibland försökte hon fÄ mig att stanna och prata med henne. Varje gÄng sÄ struntade jag i henne och gick dÀrifrÄn.
Ibland brukade hon ringa mig, jag la alltid pÄ luren nÀr jag hörde att det var hon och jag bad mina förÀldrar att sÀga att jag inte var hemma om hon ringde ? med orden att hon var en jobbig klasskompis. Men .. Fast jag visade upp en hÄrd yta sÄ var jag varje gÄng pÄ vÀg att ge efter.
- Ska du med pÄ Bergsdiscot? FrÄgade en av mina vÀnner.
- Visst , svarade jag. Kommer det att komma mÄnga, med tanke pÄ att det ska vara fest hos Martin pÄ lördag?
- Joo, sjÀlvklart. PÄ fredag fÄr Àven töntarna komma in plus alla andra sjuka typer. Men hos Martin Àr det ju bara utvalda som Àr bjudna!
- Okej. Ska bli kul. Ska vi trÀffas hon Linda som vanligt?
- Mm, precis. Men dÄ ses vi i morgon gumman! Sen kramade vi om varandra och gick till vÄra respektive klassrum.
PÄ fredagen gjorde jag i ordning en vÀska med saker som jag skulle ha med mig till Linda och gick till bussen. Eftersom hon bodde pÄ andra sidan av stan sÄ var jag tvungen att Äka med tvÄ bussar.
Inne i stan sÄ sÄg jag att jag skulle fÄ vÀnta i en kvart innan min buss skulle komma.
Jag satte mig ner och slog pÄ freestylen.
Marilyn Mansons stÀmma dÄnade i mina öron. Jag Àlskade hans musik ? speciellt nÀr jag inte ville tÀnka pÄ trÄkiga saker utan bara ville fyllas med energi.
Plötsligt kÀnde jag en hand pÄ min axel. Jag tittade upp och sÄg Janna, Rebeccas tjej.
Jag tog ur hörlurarna och sa:
-Hej!
-Hej, sa hon och fortsatte, ska du ocksÄ pÄ disco? Rebecca kommer snart hit och vi ska fara dit vi ocksÄ ..
I den stunden kom Rebecca emot oss, innan hon han sÀga nÄt sÄ gick Janna fram och kysste henne.. Jag orkade inte se pÄ dem sÄ jag vÀnde mig bort och stoppade in hörlurarna igen, och ville bara bort dÀrifrÄn.
Men Janna gick fram till mig igen, jag tog ut dem igen och tittade pÄ henne.
- Jaa , alltsÄ , vi Àr fortfarande tillsammans och vi kommer att vara det sÄ ingen , och speciellt inte du, kan komma och förstöra för oss.
- Du Àr ju för fan helt puckad,. Jag visste inte att du och din tjej var tillsammans nÀr vi lÄg med varandra och nÀr jag blev kÀr i henne, och nÀr jag fick veta sÄ gjorde jag inget för att ?vinna? henne, och jag sa till och med att du kunde ringa till mig för att prata om du skulle mÄ dÄligt!
Men .. Tydligen sÄ hade jag fel. Det Àr inte alls synd om dig, du och Rebecca förtjÀnar varandra. Oj, hÀr kommer visst min buss. FarvÀl.
Med de orden sÄ steg jag in i bussen och lÀmnade en snopen Janna men hennes Rebecca ifred.
Jag hatade Janna, men jag hatade Rebecca Ànnu mer som var tillsammans med henne och valde henne framför mig!
SÄrad och arg satt jag i bussen pÄ vÀg till min kompis.
VÀl framme sÄ gjorde vi oss i ordning och for i vÀg till platsen som discot skulle vara pÄ.
Inne i disco lokalen sÄ hittade vi snabbt massor med kompisar och gick ut pÄ dansgolvet för att dansa, det var som vanligt Marcus som var dj och han var verkligen bra!
Efter ett tag gick vi ut för att dricka öl och röka, en tjej hade tagit med sig sprit sÄ det fick vi ocksÄ i oss. Det var alltid sÄ, vi drack tre- fyra öl var och fick sen smaka sprit. Sedan var vi fulla och kunde festa.
Jag som bara hade ett linne pÄ mig bestÀmde mig för att gÄ in, dÄ det var ganska kyligt ute.
PÄ vÀgen dit sÄ mötte jag en av Rebeccas vÀnner,
- Du ,, kan jag fÄ prata med dig en stund? Sa hon
Nyfiken pÄ vad det kunde gÀlla sluddrade jag fram ett ja, och vi gick ivÀg.
- Rebecca mÄr inte alls bra sen det hÀr med dig hÀnde ..
- Jaha, för att hon lÄg med mig , eller? FrÄgade jag upprört.
- Nej.. För att hon verkligen var kÀr i dig och ville att ni tvÄ skulle bli tillsammas, men sen sÄ hÀnde det en sak mellan henne och Janna och hon kunde inte göra slut med henne.
- Jaha, sa jag för andra gÄngen, hon insÄg att det var henne hon vill ha? Du, hon har gjort illa mig nog mycket, sÄ jag har ingen som helst lust att bli sÄrad av henne igen.
- Vad jag vet sÄ Àr Rebecca helt förstörd över det hÀr. Hon visste inte att hon verkligen var kÀr i dig.
:
- Jag vet inte.. Hon verkar ju redan ha bestÀmt sig. Vad kan jag göra? Först sÄ lekte hon bara med mig. Och nu sÄ har hon insett att det Àr mig hon Àr kÀr i. Jag vet inte om jag kan acceptera den förklaringen.
- Jag vet. Men, prata med henne i alla fall. Gör det!
- Jag vet inte. Jag kÀnner mig bara jÀvligt utnjytjad av henne. Och det Àr nÄt som jag inte tÄl att bli.
- Jag lovar! Hon Àr verkligen kÀr i dig. Jag Àr hennes bÀsta vÀn, sÄ jag vet.
- Och hon kan agera lite konstigt ibland. Men hon Àr sÄn ..
Genast blev jag helt klar och bestÀmde mig för att gÄ till Rebecca.
Jag sÄg henne stÄ och prata med Janna, det sÄg ganska allvarligt ut sÄ jag gick fram för att lyssna.
- Vem fan har gett dig rÀtt att behandla henne sÄ dÀr! Jag stannar ju hos dig, jag gör ju det. Varför dÄ göra det sÄ svÄrt för mig! Jag kan inte förstÄ det!
- Du, jag hatar den subban! Och ingen tvingar dig att vara tillsammans med mig, men du Àr det i alla fall. SÄ du Àr kÀr i mig, jag vet det.
- Jag vet ingenting kÀnns det som.. Jag kÀnner inte igen dig lÀngre. Men jag vill att du lÀmnar Anna ifred. Okej?
Sen gick hon.