Sexlivets nya sidor

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Hur vi, min man Bertil och jag Pia upptÀckte sexlivets mÄnga sidor skall jag nu berÀtta för er. Vi hade ett aktivt sexliv, men vi gjorde det alltid i sovrummet och oftast med ljuset slÀkt.
En dag förslog min sekreterare Maj att jag borde ta fritt ett helt veckoslut och att vi kunde lÄna hennes sommarstuga, om vi var intresserade. Jag pratade med Bertil och vi accepterade och tyckte att det var en god idé.
Vi bilade ner till Halmstad med mat och vin i bagaget. NÀr vi kom fram till sommarstugan blev vi nÄgot överraskade. Det var ett gammalt hus i gammal stil och det hade nÄgra ovanliga möbler.
I vardagsrummet stod det ett kors och det var liksom ett stolsÀte en halv meter över golvet och i soffbordet var det tvÄ stora hÄl. I varje hörn fanns det monterade ringar och överallt i rummet fanns det krokar.
NÀr vi kom till sovrummet förstod vi att min sekreterares man mÄste vara lÀkare, för i det ena hörnet stod en gynekologstol, och mitt i rummet fanns en stock med hÄl för huvud och hÀnder. Liksom i vardagsrummet fanns det krokar överallt. NÀr vi öppnade garderoben fann vi till vÄr förvÄning mÄnga olika sorters rep, lÀdermasker, lÀderklÀder, en supersexig kjol med slitsar som gick Ànda upp till höftpartiet. Dessutom fann vi mÄnga olika sorters massageapparater och dildosar.
Vi skrattade lite generat och det som om vi inte ville prata om vad hade sett. Senare pÄ kvÀllen nÀr vi hade Àtit och druckit ganska mycket vin satte vi oss i soffan och satte pÄ TV:n. Vi fann inte nÄgot program som vi gillade. Bertil hittade nÄgra videofilmer i en lÄda pÄ TV bÀnken. Det fanns ingen titel pÄ videokassetterna bara nÄgra nedskrivna datum. Vi satte pÄ en av filmerna.
NÀr filmen startade kunde vi se att det var filmat frÄn sommarstugan och i den mÀrkliga stolen i vardagsrummet satt en flicka, naken och med en ögonbindel pÄ sig. Jag tyckte att jag kÀnde igen flickan. Jag reste mig för att stanna videon, men stannade upp dÄ jag sÄg pÄ Bertil som intresserat stirrade pÄ filmen. Jag tittade pÄ videon igen och mÀrkte att det pirrade i min fitta. SÄ kÀnde jag igen flickan pÄ filmen. Det var vÄr lilla pojktokiga elev Mia frÄn vÄrt företag som alltid pratade om sex. Hon hade fÄtt mig och min arbetskamrat Catarina att rodna mÄnga gÄnger med alla hennes antydningar om sex.
Plötsligt dyker Maj upp pÄ skÀrmen och gÄr fram till Mia och börjar kela med henne. Leker med hennes bröstvÄrtor ömsom lÀtt beröring och ömsom hÄrdare tills Mias stora bröstvÄrtor reste sig. SjÀlva brösten var inte stora men det var hennes bröstvÄrtor. SÄ hördes Majs röst: ?Har du glömt att du Àr min slavflicka? Kom ihÄg att du kan sÀga ifrÄn nu men om du stannar tills jag har gett dig en orgasm, sÄ Àr du min lilla slavflicka för alltid?
Det enda ljud som kom över Mias lÀppar var ett stilla stönande dÄ Maj nu förde sin hand ner mellan hennes ben. SÄ tog Maj fram en mÀrklig maskin. Den pÄminde om en mjölkmaskin. Hon spÀnde maskinen fast i golvet framför stolen och tog bort bindeln frÄn Mias ögon, som blev jÀttestora nÀr hon sÄg maskinen. ?Denna knullmaskin blir din nÀsta Àlskare och du kommer att Àlska den?, sade Maj.
Det blev för mycket för mig och jag hade blivit vÄt i trosorna. Jag reste mig och stÀngde av videon och föreslog Bertil att vi skulle spela tÀrning tillsammans. Bertil gick ut i köket och kom flinande tillbaka med en liten plastkasse dÀr bÀgare och tÀrningar lÄg och dessutom fanns dÀr en nyckel med smÄ kort och ett A4 ark dÀr det stod skrivit: Dominans spel.
Spelet gÄr i kort ut pÄ att den som slÄr en sexa med tÀrningen skall ta av ett klÀdesplagg och nÀr en av spelarna sitter naken, skall denna person dra ett kort och pÄ detta kort stÄr det vad personen skall göra.
Vi enades om att vi kunde vÀlja bort det första kortet men i sÄ fall skulle vi lyda nÀsta kort. Vi började spela och det tog en stund innan jag fick den första sexan och Bertil tog av sig en strumpa. Spelet gick vidare och jag blev lite övermodig och jag sade ?Jag Àr glad över att fÄ bestÀmma över dig och kom ihÄg att bara kan sÀga nej en gÄng?. Det skulle jag aldrig ha sagt för nu slog Bertil den ena sexan efter den andra och jag plockade av det ena klÀdesplagget efter det andra och satt strax i bara trosorna medan Bertil fortfarande hade byxor och kalsonger pÄ. NÀr Bertil igen slog en sexa var jag tvungen att ta ett kort. Jag öppnade kortet försiktigt och lÀste högt: ?Du skall ta pÄ dig kjolen som finns i sÀngkammaren och gÄ ner till stan. DÀr finns en sexaffÀr och dÀr skall du köpa en massageapparat, handbojor och en piska. SÄ skall du be om lov frÄn expediten att fÄ prova sakerna?
Jag sade omedelbart nej. Jag skulle aldrig i mitt liv gÄ ner till byn iförd den kjolen och aldrig besöka en sexaffÀr. Nu mÄste jag dra kort nummer tvÄ och jag lÀste: ?Du Àr nu en slav/slavflicka resten av veckoslutet och ordet nej existerar inte i ditt ordförrÄd. Du skall tjÀna alla i huset och straffet för att inte göra det blir kraftigt.?
Bertil flinade belÄtet och sade att han var glad att jag skulle vara hans slavflicka och att han skulle se till att jag skulle fÄ ett oförglömligt veckoslut.
Han befallde att jag skulle resa mig och gÄ över till honom. Han öppnade mina ben och lÀt ett finger glida in mellan dem. Han gned mina fittlÀppar, hittade min klitoris och lÀt tvÄ fingrar glida upp i min fitta. Jag var fortfarande vÄt efter filmen och fingrarna gled lÀtt upp.
Han förde fingrarna till min mun och befallde mig att slicka dem rena ? men det ville jag inte.
?Okey, skall det vara pÄ det viset sÄ gÄ in i sovrummet och sÀtt pÄ fÀngsel pÄ fotleder och handleder och nÀr du Àr klar kommer du tillbaka hit igen?, sade Bertil.
Jag gick till sovrummet och öppnade skÄpet och det sög till i magen nÀr jag tittade pÄ alla de leksaker som fanns dÀrinne. Jag hittade en liten massageapparat som jag startade försiktigt jag kunde och lÀt den vibrerande glida ner till min fitta och skulle just föra in den nÀr jag sÄg Bertil stÄ i dörren. Jag lade snabbt tillbaka massageapparaten och tog pÄ manschetterna och gick tillbaka till vardagsrummet. Bertil befallde mig att strÀcka armarna över huvudet och sen spÀnde han fast mig i nÄgra krokar i taket. Benen band han till nÄgra ringar som var placerade pÄ golvet. Sen började han kyssa mig samtidigt som han lekte med min fitta. Han slickad mig frÄn ansiktet, halsen och ner till mina bröst och till mina mycket stora bröstvÄrtor. Bertil Àlskar att suga och bita i mina stora bröstvÄrtor och jag Àlskar nÀr han gör det.
NÀr jag började stöna slutade Bertil att suga och gick. Han kom tillbaka med en mask, en piska, nÄgra bröstklÀmmor och den dildo som jag hade lekt med. ?Du piskar mig inte?, sade jag och Bertil svarade: ?Det kommer an pÄ dig sjÀlv. Du har avvisat mig en gÄng i kvÀll och nÀsta gÄng mÄste du ta straffet för det?
Han satte pÄ mig masken och började igen att leka med mina bröst, satte pÄ dildon och förde den över mina bröst upp till mun, men jag vÀgrade öppna munnen och dÄ slutade han omedelbart. SÄ sved det till ordentligt i mina bröstvÄrtor och jag förstod att Bertil hade satt fast bröstklÀmmorna pÄ mina vÄrtor. Han lÀt piskan susa i luften och förde in dildon i min vÄta fitta och jag bara stönade av upphetsning. Han stoppade igen, lÀt piskan mjukt glida över min mage och förde dildon till min mun. Denna gÄng öppnade jag munnen och han körde den lite fram och tillbaka. Han bad mig att omsluta dildon med mina lÀppar vilket jag gjorde samtidigt som Bertil tog fram en annan dildo och körde den in och ut i min fitta till jag nÀstan var framme vid en orgasm. DÄ stoppade han. Han lÀt dildon vibrera i fittan och sade: ?Nu skall jag ta ett lÄngt bad och f-n ta dig om du inte har kvar dildosarna i munnen och i fittan nÀr jag kommer tillbaka?. SÄ försvann han.
Jag var sÄ nÀra orgasm och kunde komma nÀr som helst nu. Men innan jag kom hörde jag dörrklockan. Jag hoppade till och dildon gled ut, landade pÄ golvet. Jag hörde att dörren öppnades men jag kunde inte avgöra om det var dörren till badrummet eller ytterdörren. En person kom nÀrmare mig ? ett par fingrar lekte med min fitta, en tunga slickade upp min hals. Nu var jag sÀker pÄ att det inte var Bertil. Det var en flicka och jag försökte att komma undan henne men hennes tunga dansade pÄ mina lÀppar och hennes fingrar lekte med min klitoris. Jag stönade högt och till slut kysste jag henne tillbaka. Flickan drog sig undan och jag hörde sekreteraren Majs röst: ?Fick du med allt. Filmade du vÄr dumme chef?
Jag skrek förskrÀckt och Maj tog av mig masken och sÄ sÄg jag att Mia stod och filmade mig med en videokamera.
?Nu skall du höra hÀr, kÀra Pia, om du och Bertil inte gör som jag sÀger kommer hela företaget att fÄ se denna videofilm pÄ mÄndag. Du har 10 sekunder pÄ dig att svara?.
Jag var förödmjukad och hade inget val sÄ jag nickade ett ja och Maj sade: ?StrÄlande, nu skall vi bara se till att Bertil blir övertalad ocksÄ? NÀr Bertil naken kom in i vardagsrummet hoppade han till av förskrÀckelse och jag berÀttade om Majs utpressning och naturligtvis hade vi inget val Àn att lyda flickorna.
Maj befallde Bertil att fingerpulla mig men om jag fick orgasm skulle hon piska hans röv röd.
Maj och Mia gick in i sovrummet och nÀr de kom tillbaka var jag sÄ nÀra en orgasm men Bertil kÀnde det och stoppade i tid. Maj och Mia var nu iklÀda varsin lÀderklÀdsel som nÀstan bara bestod av remmar. Maj lösgjorde mig och satte pÄ mig en typ av sele, hon lÄste mina manschetter till ett magbÀlte, tvang mig ner pÄ knÀ och pressade sin fitta mot mitt ansikte. Jag försökte komma undan att slicka henne, men hon tog ett hÄrt tag i mitt hÄr och tvingade min mun mot sin fitta. Jag stack ut tungan och smakade pÄ hennes fitta ? det smakade faktiskt gott. Under tiden hade Mia bundit Bertil pÄ golvet. Han satt fast i 4 ringar pÄ golvet och kunde inte röra sig. Mia satte sig pÄ huk över hans ansikte men ansiktet mot hans kuk och hon tvingade honom till att slicka hennes fitta medan hon runkade hans kuk med hÄrda drag.
BÄda flickorna stönade högt nÀr de nÀstan samtidigt kom i varsin orgasm. Maj reste mig upp och öppnade mina ben, lekte med min klitoris och jag var plaskvÄt och hon flinad triumferande. Hennes fingerarbete drev mig Àn en gÄng nÀrmare en orgasm och Mia kom bakom mig och hon viskade i mitt öra: ?Hur har vÄr lilla fittslickare det? Har hon blivit upphetsad? Jo, det kan jag ju bÄde se och höra. Du skall fÄ dina lustar tillfredsstÀllda för helgen Àr lÄng?
Jag kunde inte svara ? min orgasm var pÄ vÀg men Maj upptÀckte det och drog ur sina fingrar samtidigt som Mia gav mig ett slag pÄ den ena skinkan. Jag försökte att dra ihop och vrida mig för att fÄ min orgasm men det lyckades inte och bÄda flickorna stod och skrattade Ät mig. De ledde mig till Bertil, tvang mig ner pÄ knÀ och befallde mig att slicka hans kuk ? men utan att han sprutade. Jag kunde mÀrka pÄ Bertil att han ocksÄ var mycket upphetsad.
SÄ hÀmtade Mia mig och sade att nu skulle jag knullas. De lade mig pÄ den speciella trÀstolen, spÀnde fast mig och satte en bindel för mina ögon. Jag hörde att de grejade med nÄgot och sÄ kom jag att tÀnka pÄ knullmaskinen som jag sett pÄ videon. Jag kÀnde en hand pÄ min fitta och jag hörde Majs röst: ?JassÄ, ni har tittat pÄ mina privata videos ? snart skall vi ha en ny film inspelad och kanske visa runt pÄ firman? Oavsett hur mycket jag blev förolÀmpad sÄ blev jag bara mer upphetsad.
Mia avlÀgsnade bindeln frÄn mina ögon och slutade att bearbeta min fitta. Hon förde dildon pÄ maskinen in i min vÄta fitta och hittad det rÀtta avstÄndet. Hon hade nÄgra sugkoppar som var förbundna med nÄgot som liknade en mjölkmaskin. Sugkopparna passade nÀstan precis till mina bröst och inuti sugkopparna fanns det nÄgra mindre koppar som passade till mina bröstvÄrtor.
SÄ tog hon fram en mindre sugkopp som hon visade för mig. Hon satte igÄng den. Det var en liten mjuk och fuktig gummiduk som vibrerade fram och tillbaka och som hon placerade pÄ min klitoris. Det kÀndes som en liten tunga som vispade över min klitoris och samtidigt vibrerade den sÄ hÀrligt. Catarina viskade till mig att om jag fick orgasm inom 15 minuter sÄ fanns det bara ett sÀtt för att inte alla pÄ firman skulle fÄ tillgÄng till dagens filmvideo och det var att jag för alltid skulle vara Mias och Majs sexslav.
SÄ startade Mia maskinen och jag kunde se att hon vred pÄ nÄgra reglage. Sakta började sugkopparna pÄ mina bröst att pumpa. Inte för hÄrt men det kÀndes hÀrligt. Jag mÀrkte att de smÄ pumpade mina bröstvÄrtor och jag kunde se hur de vÀxte och blev lÄnga. Jag kÀnde hur det sved men det var en smÀrta som bara förstÀrkte min njutning. SÄ satte hon igÄng dildon och med den började hon knulla mig med lÄngsamma tag. En helt fantastisk kÀnsla. Och jag ville komma men försökte hejda orgasmen pÄ grund av det hot som fanns.
Mia kröp över till Bertil och satte sig pÄ hans kuk. ?Detta Àr bara för min njutning sÄ du skall inte spruta i mig ? förstÄr du!?
Maj satte sig pÄ hans ansikte och befallde honom att slicka henne. NÀr det gÄtt tio minuter tittade hon pÄ mig och sade att jag visst hade god kontroll över mina kÀnslor och att hon skulle bli min slav om jag höll ut. Hon reste sig upp och vred pÄ ett reglage och sÄ kÀnde jag att tungan vibrerade pÄ min klitoris snabbare och jag var sÄld. Jag skulle inte kunna stÄ emot lÀngre. NÀr Maj sÄg vad som höll pÄ att hÀnda mig gick hon upp pÄ en stol och stÀllde sig över mitt ansikte och pressade sin fitta mot mitt ansikte. ?Slicka nu min lilla slavflicka, du kan börja redan nu för senare blir det mÄnga och lÄnga stunder som du skall betjÀna mig?. Det var liksom om hennes ord blev startskottet pÄ en orgasm som jag aldrig hade fÄtt förut. Den kittlande kÀnslan stannade kvar i mig och jag skrek ut min orgasm.
Bertil var ocksÄ pÄ vÀg. Mia sade: ?kom ihÄg att du inte fÄr komma?. Men samtidigt ökade hon farten och förde sin andra hand upp bakom och klÀmde hans pungkulor ? dÄ exploderade Bertil i en kaskad av sperma. Mia kröp av honom och gav honom en vÀnlig dask pÄ lÄret och började att slicka upp hans sperma samtidigt som hon viskade till honom: ?Bara för att det gick för dig sÄ befriar vi bara Pia och du skall göra vad hon befaller resten av helgen ? förstÄtt!?
Bertil nickade och Maj befriade mig. Jag kröp fram till Bertil och gav honom en stor kram. Vi var helt i vÄr egen vÀrd och plötsligt stod Maj och Mia i dörren och sade:
?Adjö, vi se pÄ mÄndag. Pia ? inga trosor och i pausen kl 0900 ser jag fram emot att fÄ röven och fittan slickad av dig och Mia? Jag kunde se att hon höll en video i ena handen.
NÀr de hade gÄtt lade jag mig ner mellan Bertils ben och började slicka hans kuk. Trots den vÄldsamma utlösning som han fÄtt reste den sig av min behandling och nÀr den stod hÄrd och glansig av min saliv rakt upp satte jag kukhuvudet mot min fittöppning och sakta förde jag in hela kuken i min fuktiga fitta.
Jag red honom lÄngsamt samtidigt som jag gned min klitoris med fingrarna. Det tog inte mÄnga minuter innan vi kom bÄda tvÄ och jag föll ihop över honom. Jag tittade mig omkring och sÄg knullmaskinen och ville anvÀnda den igen ? dÄ for djÀvulen i mig och jag fick en idé
Men om den fÄr ni höra nÀsta gÄng.