Andra Sidan, del 2

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

Jag satt vid mitt skrivbord pÄ jobbet och tÀnkte tillbaka pÄ gÄrdagsnatten. Richard och jag hade Àlskat som besatta och han hade tagit mig till orgasm tvÄ gÄnger, det hade aldrig hÀnt med honom förut.
Och websidan jag besökt, var det den som fÄtt mig i det tillstÄnd som jag var i igÄr? Det hela kÀndes osannolikt. S/M har aldrig intresserat mig och har aldrig varit nÄgot som tÀnt mig. De nakna kvinnorna var heller inget som jag direkt tÀnde pÄ, jag ser mig sjÀlv varken som lesbisk eller bisexuell. Visst har jag ibland lekt med tanken att Àlska med en annan kvinna, och skulle rÀtt kvinna och tillfÀlle dyka upp sÄ var jag nÀstan sÀker pÄ att jag skulle gÄ hela vÀgen. Kvinnornas klÀder var heller inget jag gick igÄng pÄ. Visst var de vackra pÄ nÄgot bisarrt och skrÀmmande sÀtt i sina osannolikt blanka drÀkter, men det var nog ÀndÄ mer nÄgot för mÀn att se det tajta gummit krama fram och förstÀrka kvinnornas former. Och extrema nÀrbilder pÄ rakade uppflÀkta kvinnokön skulle vi bara inte tala om, bara den mest perverterade man kunde vÀl tÀnda pÄ nÄgot sÄdant.
Men vad hade det dÄ varit? Ju mer jag tÀnkte pÄ det desto svÄrare hade jag att sÀtta fingret pÄ det. Var det kvinnornas totala utsatthet? Deras villkorslösa underkastelse inför den dominanta mannen? Det pirrade till lite i magen nÀr jag tÀnkte pÄ de fullt exponerade kropparna, upphÀngda pÄ websidan och tillgÀngliga för beskÄdan för vem som helst som hittade dit. Jag förstod nu ocksÄ att websidans bakgrund varken var svart vatten eller tjock olja. Det skulle förestÀlla latex. Kvinnokroppar upphÀngda pÄ en sida av svart blÀnkande latex.
Jag sÄg framför mig de bÄda kvinnorna som satt pÄ knÀ framför mannen i soffan. Iförda svarta gummiklÀder som tÀckte deras kroppar helt och hÄllet. Huvorna som tÀckte allt hÄr pÄ dem och bara hade hÄl för ögon och mun. De extremt breda halsbanden runt deras lÄnga halsar. Det var konstigt, samtidigt som klÀderna berövade mycket av deras kvinnlighet, som deras hÄr och ansikten, sÄ förstÀrkte klÀderna andra kvinnliga delar. DrÀkterna och korsetterna mejslade fram deras linjer pÄ ett mycket effektivt sÀtt. Det var som om de transformerats till nÄgot nytt och okÀnt. Berövade sina identiteter var de nu som frÀmmande ting. Utan sina mÀnskliga ansiktsdrag var de förvandlade, till vad? Djur? Eller varelser menade för en annan vÀrld.
Men vad var det jag satt och dagdrömde om? Det var ju Sandra det gÀllde. Ju mer jag tÀnkte pÄ hennes situation desto mer osannolik tedde den sig. MÄste ringa hennes sambo. Före detta sambo, rÀttade jag mina tankar. Var det hela verkligen frivilligt? Skulle vi gemensamt kontakta polis?
Telefonen ringde. Jag bröt mina funderingar och lyfte luren.
- Jessica, svarade jag.
- Har du lÀrt kÀnna Sandra?
- FörlÄt, svarade jag.
- Vad gillade du bilderna?
Jag kÀnde igen rösten och tÀnkte först svara ? vilka bilder? ? men förstod att han inte skulle köpa det svaret.
- Vad Àr det ni hÄller pÄ med?, kom det istÀllet frÄn mig.
- Du svarade inte pÄ min frÄga!
- Nej, jag gillade inte bilderna och jag Àr inte intresserad av sÄnt. Jag skulle ocksÄ vara mycket tacksam om du inte ringde hit. Jag har en hel del att göra faktiskt.
- Men ÀndÄ ville du veta vad vi hÄller pÄ med, eller hur ska jag tolka din motfrÄga?
Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara pÄ det sÄ det uppstod en liten paus.
- Jag mÄste sluta nu. Hej dÄ och som sagt ring inte hit mer, sa jag och la pÄ luren i örat pÄ honom.
Han var inte lite frÀck. Han kunde verkligen konsten att reta mig. Som om jag skulle vara intresserad av vad de höll pÄ med. Och som om jag inte skulle kÀnna Sandra!

******************

Tiden flöt pÄ. Jag hade varit i kontakt med Sandras före detta sambo och försökt fÄ fram vad som hÀnt mellan dem. Det hela var onekligen lite pinsamt och jag hade inte förmÄtt mig att visa honom websidan. Han gjorde heller inga antydningar i den riktningen sÄ samtalet hade hÄllits pÄ en mycket ytlig nivÄ. Jag kÀnde nu att jag inte kÀnde honom sÄ bra sÄ i princip slutade vÄrt samtal med att han konstaterade att de gÄtt skilda vÀgar och att det hade varit ett ömsesidigt beslut.
SÄ vad kunde jag göra? Jag ville absolut inte förlora en vÀn. Sandra var nog min nÀrmaste vÀninna nÀr jag tÀnkte efter och det gjorde det hela sÄ mycket mer obegripligt.
- Det har kommit ett stort paket till dig.
Postkillen stod i dörröppningen in till mitt rum med en stor kartong i hÀnderna. Jag vÀntade inga sÄ stora leveranser vad jag visste, men jag bad honom stÀlla kartongen pÄ mitt bord.
Det var adresserat till mig personligen sÄg jag. Vad kunde det vara? Jag tog fram en penna och körde den genom plasttejpen som höll ihop kartongen. Jag vek undan kartongens flikar pÄ ovansidan och kunde titta ner i den. Den var fylld till brÀdden med saker inslagna i fint silkespapper. Jag vek undan det tunna pappret pÄ det som lÄg överst och förstod inte vad det var. Det var nÄgot svart och mycket blankt. Jag tog i det och kunde kÀnna nÄgot tunt gummiartat material. Det sög till i magen och i ren förvÄning sÄ stod jag helt plötsligt med en extremt lÄng handske i min hand. Herregud! Jag slÀngde ner den igen.
Jag rotade runt lite planlöst i kartongen och kunde konstatera att det fanns mer gummiartade saker i den. NÀr jag banade min arm ner mot botten av kartongen kunde jag kÀnna nÄgot som pÄminde om en extremt hög kvinnoklack. Vad var detta? Jag smÀllde ihop kartongens flikar och tittade mig lite stirrigt omkring. Dörröppning in till mitt rum var tom som tur var.
Men jag visste nog mycket vÀl var denna kartong kom ifrÄn. Det gjorde mig bÄde irriterad och arg. Vem trodde han att han var egentligen? Men samtidigt kÀndes det lite skrÀmmande, han verkade veta mer och mer om mig. Han hade ringt upp mig pÄ mitt arbetet utan att jag gett ut mitt nummer och nu skickade han paket till en korrekt adress till min arbetsplats. Kartongen var helt klart pÄtrÀngande och inkrÀktade pÄ mitt revir.
Vad skulle jag göra med kartongen och dess innehÄll? Först tÀnkte jag dumpa den i nÄgot soprum pÄ jobbet, men tÀnk om nÄgon skulle hitta sakerna. Det hela slutade med att jag tog med mig kartongen i bilen hem. VÀl hemma stuvade jag in den lÀngst in pÄ golvet i min garderob. Jag staplade lite skokartonger ovanpÄ i ett försök att dölja den lite mer. DÀr fick den ligga tillvidare.

*******************

Det var fredagskvÀll och helgen stod för dörren. Richard skulle ivÀg med nÄgra kompisar pÄ en tjugofyratimmarskryssning. Ett dygns vilt festande förstod jag.
- Ta det lugnt nu, sa jag och pussade honom pÄ kinden.
- Ja dÄ, du kÀnner vÀl mig, flinade han tillbaka. Och sen var han ivÀg.
Jag skulle fÄ en egen lugn fredagskvÀll. Skönt. Veckan som gÄtt hade innehÄllit lÄnga arbetsdagar och nu skulle det vara skönt med en kvÀll hemma.
Men det var ocksÄ nÄgot annat som gjorde att jag ville vara sjÀlv. Websidan pÄ nÀtet. Jag hade vid ett flertal tillfÀllen varit pÄ vÀg att surfa dit nÀr jag var pÄ jobbet. Men jag hade hela tiden hejdat mig, osÀker pÄ om nÄgon kunde se vad man besökte för sidor. Och hemma hade det inte funnits tid för att sitta vid datorn. Men nu sjÀlv ett helt dygn i lÀgenheten fanns all tid som behövdes.
Först skulle bara alla vardagliga bestyr klaras av. Jag var hungrig och gjorde mig en god middag som jag intog framför TV?n. Blev sittandes framför ett fullstÀndigt meningslöst program en lÄng stund efter maten. Det var mÀrkligt att det ofta blev sÄ och Äterigen slogs jag av hur passiviserande TV kunde vara.
Jag kÀnde mig ofrÀsch efter en hel dag pÄ jobbet sÄ jag plockade undan efter mig i vardagsrummet och i köket och sedan slÀngde jag mig i duschen. Skönt att kunna duscha hur lÀnge som helst utan att nÄgon annan stÄr utanför och gör ansprÄk pÄ badrummet.
Klockan hade sprungit ivÀg och blivit över tio innan jag ansÄg mig fÀrdig med smÄplock i lÀgenheten och vÄrd av min kropp. Det hade blivit mörkt ute och lÀgenheten lystes upp med dÀmpad belysning frÄn smÄ strategiskt placerade lampor.
Jag startade datorn. Kopplade upp mig och startade weblÀsaren. Skrev webadressen direkt i adressfÀltet, av nÄgon anledning hade den fastnat i mitt huvud och jag kunde den utantill. Det snurrade uppe i högra hörnet nÀr information laddades ner. Efter ett tag fyllde den svarta, vÄgiga bakgrunden upp hela min skÀrm och jag kunde lÀmna verkligheten i min lÀgenheten och kliva in i en ny vÀrld. Det pirrade till i magen. Jag gick direkt till sidan med minibilderna och de började ploppa upp pÄ min skÀrm. Sedan förstorade jag upp dem i tur och ordning frÄn det stÀlle jag lÀmnat sist.
Första bilden var en variant pÄ den föregÄende och jag kunde Äter se de bÄda kvinnorna sitta pÄ golvet framför soffan i sina osannolika drÀkter. PÄ nÀsta bild lÄg en av kvinnorna pÄ mage iförd samma svartblanka mundering med korsetten formande hennes midjan. Armarna var tvingade upp pÄ ryggen och omsorgsfullt fastlÄsta med handklovar, bÄde runt handlederna och ovanför armbÄgarna. Benen var uppböjda och de extremt höga klackarna befann sig ovanför kvinnans stjÀrt. Samma blanka fÀngsel av stÄl satt fast runt hennes vrister och de var sedan i sin tur fÀsta med en kort kedja i handklovarna som satt runt nederdelen pÄ överarmarna. Kvinnan hade en huva med öppning för hela ansiktet. Kvinnan var kraftigt sminkad och kortet var taget i profil sÄ identifiering av personen var nÀstan omöjlig.
NÀsta bild förestÀllde samma svarta paket av kvinnan med sina armar och ben fastlÄsta bak pÄ ryggen. Men nu hade hon Àven en svart bindel för ögonen och en bitboll av svart gummi intryckt bakom tÀnderna. Remmarna löpte bak pÄ hennes nacke dÀr de satt hÄrt fastspÀnda. LÀpparna och kinderna strÀcktes lite av remmarna som höll bollen obevekligen pÄ plats.
NÀsta bild. Samma kvinna liggandes pÄ mage med fastlÄsta armar och ben pÄ ryggen. Förblindad och tystad. Men nu satt det ocksÄ ett extremt brett halsband runt henne hals. I halsbandet satt ett koppel och kopplet hölls av en stor manshand. Jag kunde se pÄ den stora och skarpa bilden att kopplet löpte i en liten ring vid kvinnans hals, som om halsbandet slöt sig hÄrdare runt halsen ju mer man drog i kopplet. Kopplet var fullt strÀckt och hölls i en hÄrt knuten nÀve. Kvinnans huvud och lite av hennes överkroppen hade lyfts upp frÄn den svarta dynan hon lÄg pÄ. Jag kÀnde hur mina kinder hettade.
NÀsta bild. En kvinna i en liten bur med glÀnsande galler av stÄl. Kvinnan var klÀdd i samma heltÀckande drÀkt av svart gummi och huva med hÄl för bara ögon och mun. Munnen var tystad med en svart boll av gummi. Buren var vÀldigt liten och det var lÄgt i tak. InnehÄllet kunde inte riktigt stÄ helt upp pÄ alla fyra, utan fick nÀstan ligga ner med knÀna uppdragna under sig.
NÀsta bild. Samma kvinna och samma bur, men nu var kortet tagit framifrÄn och mer i nÀrbild. Bilden fyllde ut hela skÀrmen och kvinnans huvud var nÀstan i fullskalig storlek dÀr hon lÄg bakom galler av blankt stÄl. Bekanta ögon stirrade tillbaka mot mig genom de avlÄnga hÄlen i den svarta blanka huvan. Jag hade svÄrt att acceptera att det skulle vara Sandra. Ville inte tro det.
Jag kÀnde hur jag andades tungt. Alla dessa bilder pÄ kvinnor totalt utlÀmnade och fullstÀndigt i hÀnderna pÄ en dominant man. Kvinnor utan nÄgon som helst chans att pÄverka sin egen situation. Kvinnor klÀdda i tajt, svart latex som formade fram deras kvinnliga former i brutal tydlighet. Och Sandra min nÀrmaste vÀn. Var det sÄ att jag inte kÀnde henne ÀndÄ? Och Ànnu viktigare, ville jag lÀra kÀnna henne?
Jag reste mig upp frÄn datorn, lÀt bilden pÄ kvinnan i sin bur ligga kvar pÄ skÀrmen och sedan gick jag in i sovrummet och bort mot garderoben. Jag makade undan skokartongerna och tog fram den stora lÄdan. StÀllde upp den pÄ sÀngen och vek sedan undan flikarna pÄ ovansidan. Vad var det som var sÄ speciellt med det hÀr?
Jag tog upp det översta paketet av silkespapper. Det var det som jag hade trott var en handske nÀr jag var pÄ jobbet. Men nu sÄg jag att den lÄnga handsken bara var en del av nÄgot som sÄg ut som en tröja med hög krage. En tröja och handskar i ett styck av svart gummi. Hur kunde det vara sÄ blankt? Det gick nÀstan att spegla sig i det kunde jag konstatera. Jag tog upp nÀsta paket och detta var enklare att se vad det var. Ett par byxor och jag rodnade lite nÀr jag upptÀckte öppningen som fanns mellan benen.

Det fanns Àven en instruktion skriven pÄ ett vitt papper om hur man skulle ta pÄ sig sakerna och lÀngst ner pÄ sidan fanns Àven instruktioner för en del andra saker. Vad trodde han om mig egentligen, tÀnkte jag nÀr jag lÀste de sista punkterna. Trodde han att jag var fullstÀndigt galen? NÄgot sÄdant skulle jag aldrig göra! Jag hade bara ytligt skummat igenom instruktionerna och slÀngde dem sedan tillbaka i lÄdan.
Jag fiskade upp en lite blÀnkande sak av gummi ur kartongen. Efter att ha vridit lite pÄ det konstaterade jag att det var en huva. Ett stort hÄl för ansiktet och ett lite mindre hÄl mitt uppe pÄ hjÀssan. Denna skulle man sÀtta pÄ sig först enligt instruktionen och i det lilla hÄlet var det meningen att man skulle sticka ut sitt lÄnga hÄr. Jag satt en stund och tittade pÄ den glÀnsande lilla saken, sedan skakade jag pÄ huvudet och tog fram en hÄrsnodd frÄn nattygsbordet.
Jag satte upp allt mitt lÄnga, mörka hÄr i en samlad tofs mitt uppe pÄ hjÀssan. Med en del besvÀr lyckades jag trÀ den lÄnga tofsen genom det lilla hÄlet pÄ huvan. Sedan försökte jag dra ner den tajta huvan över huvudet. Det gick inte förrÀn jag kom pÄ att vÀnda huvan ut och in först dÀr den satt runt min hÄrtofs, och sedan kavla ner den över huvudet. Huvan slöt sig tÀtt runt mitt huvud och huvans lÄnga hals kramade nu om min.
Jag tittade mig i den stora spegeln som jag hade mitt emot sÀngen. Huvan tÀckte allt utom mitt vita ansikte som stack fram i öppningen. Allt hÄr var tÀckt utom den lÄnga hÄrtofsen pÄ hjÀssa som stod rÀtt upp och sedan föll ned Ät ena sidan. Det luktade lite frÀnt av gummi. KÀnslan var bÄde motbjudande och bisarrt lockande pÄ samma gÄng, jag kÀnde hur det pirrade till i magen.
Sen var det byxorna. Mina egna av tyg Äkte snabbt av och trosorna efter dem. Kvinnorna pÄ websidan hade varit helt rakade mellan benen. Mitt eget kön rakade jag bara bikinilinjen pÄ. Visst, pÄ senare tid hade det blivit lite mer. Nuförtiden rakade jag mig lÀngst bak och upp pÄ blygdlÀpparna ungefÀr. Det kÀnns mer hygieniskt sÄ. Jag höll övriga hÄret kort och ingen utomstÄende kunde direkt se att det var rakat, om man nu inte synade det vÀldigt nÀra.
Jag tog tag i de tunna byxorna, vrÀngde de ut och in uppe vid linningen och började sedan trÀ det tajta gummit över mitt ena ben. Det var lite problem att komma i dem, men insidan var som talkad viket underlÀttade pÄtagningen. BÄda benen var i och nu började jag stÄende pÄ golvet dra byxans linning över mina höfter och stjÀrt. Jag Älade mig och drog i gummit i mina försök att komma i dem. Den smala linningen kom upp över höfterna och nu gled byxan lÄngt upp pÄ magen. Jag tittade mig i spegeln och kunde se min nedre kroppshalva helt tÀckt i blankt, svart gummi frÄn anklarna och upp till midjan. Tröjan!
Detta plagg var nog det svÄraste att fÄ pÄ plats. Först trÀdde jag i armarna och fick fingrarna pÄ plats pÄ sina respektive stÀllen. Hade problem med en del luft som samlades i handskens fingrar men som jag efter lite jobb lyckades fÄ ut. Sedan kom det svÄra momentet att fÄ huvudet genom den smala halsen och sedan lyckas dra ner gummit över min överkropp. Efter mycket jobb lyckades jag fÄ det pÄ plats och kunde nu lite andfÄdd titta in i spegeln och mötas av en nÀstan totalt svart och blÀnkande kvinna.
Tröjan överlappade byxans linning över min mage. Jag tittade ner och drog in magen allt vad jag kunde. Det svarta, blanka gummit följde snabbt efter mina rörelser och lÄg hela tiden tÀtt mot mitt skinn. Som en andra hud tÀnkte jag. Vad var det för material som kunde hÄlla sig sÄ följsamt om min kropp. Jag lyfte upp ena handen och tittade pÄ de fem svarta fingrarna pÄ den smala svarta armen. Gummit lÀmnade nÀstan inga veck alls efter sig. Det kÀndes som om det anpassat sig helt efter min kropp och det kramade mig vÀllustigt överallt.
I kartongen fick jag upp ett par svarta knÀhöga stövlar med extremt höga stilettklackar. De var blanka som övriga klÀderna och hade snörning pÄ framsidan av skaften, frÄn vristen och hela vÀgen upp till knÀt. Kunde jag gÄ i sÄ höga och smala klackar. MÄste testa!
Stövlarna kom pÄ plats och sedan tog jag upp en svart korsett i samma blanka lyster. Jag klev i den med fötterna först och sedan drog jag upp den sÄ att den satt runt midjan pÄ mig. Jag började sedan att trÄckla med snörningen fram, drog in magen lite nÀr jag drog Ät snörningen sÄ mycket jag kunde.
Nu reste jag mig upp pÄ de skyhöga klackarna och gick vinglande fram till spegeln. Jag rodnade lite. Var det jag? Kvinnan som tittade tillbaka mot mig var helt klÀdd i blanka, svarta klÀder som formade fram alla hennes kvinnliga kurvorna. Det enda som syntes av henne var ansiktet genom huvans öppning och den lÄnga tofsen av tjockt hÄr pÄ hennes huvud som sköt samlat rÀtt upp i luften och sedan vek av Ät ena sidan, som en fontÀn i sidvind.
Jag stÀllde mig lite bredbentare och kunde se i spegeln hur springan mellan benen öppnades nÄgot och lite vit hud med svart hÄr tittade fram. Jag skrattade lite samtidigt som jag mÀrkt att min andhÀmtning ökat.
Det var inte alls varmt och kladdigt som jag först trodde det skulle vara. Snarare svalt och nÀstan lite kyligt nÀr man gick runt i klÀderna. Men framför allt var det vÀldigt behagligt kunde jag bara upphetsat konstatera. Jag lade hÀnderna pÄ mina svankande latexinklÀdda skinkor och strÀckte upp mig sÄ att brösten putade allt vad de kunde under det ljuvliga gummit. Tröjan hade tvÄ svaga kupor sÄ att mina stora bröst kom fram lite mer. Korsetten hjÀlpte ocksÄ till att trycka upp dem och framhÀvde kullarna Ànnu mer. Jag kÀnde mig oerhört kvinnlig.
Jag gick ut till vardagsrummet och stÀllde mig framför datorns skÀrm. Tittade pÄ kvinnan dÀr hon med nöd och nÀppe stod pÄ alla fyra. UtlÀmnad. Jag gick ner och stÀllde mig pÄ huk, vinglade lite pÄ de ovana klackarna. Korsetten och mina nya klÀder gav en del ljud ifrÄn sig. Korsetten knarrade svagt nÀr den formade sig och gav efter för mina rörelser. Nya ljud uppstod nÀr de blanka materialen gneds mot varandra. Jag satte hÀnderna pÄ mina knÀn och tittade ner mellan benen. Den stora hÄrtofsen pÄ huvudet föll fram. Jag kunde se mitt kön framtrÀda i öppningen mellan mina skamligt sÀrade ben.
Jag bytte stÀllning och gick ner pÄ alla fyra. Jag svÀngde upp med huvudet sÄ att hÄrtofsen kom bak pÄ nacken och vidare ner mot ryggen. Jag gick ner ytterligare sÄ att jag kom att ligga som kvinnan pÄ bilden med benen uppdragna under mig. Hur skulle det kÀnnas? Min högra arm trÀdde jag under mig och vidare ner mellan mina ben. Mina fingrar kom bak vid öppningen i byxan. Jag smekte sakta med mina latexbeklÀdda fingrar över mina nakna blygdlÀppar. Jag kÀnde mig varm i hela kroppen.
Jag reste mig upp frÄn golvet efter ett tag och sköt fram soffan sÄ att den hamnade framför skrivbordet med datorns skÀrm. Jag satte mig ner och tittade in i kvinnans ögon som stirrade tillbaka mot mig frÄn sin trÄnga bur. Stora ögon i hÄlor som fick henne att se kattlik ut. SÄ lika vi var tÀnkte jag. Med samma huva som henne och med hela hÄret tÀckt skulle man inte kunna se nÄgon skillnad pÄ oss. Jag lutade mig tillbaka sÄ att jag halvlÄg i soffan med benen lÀtt sÀrade kvar i golvet. Jag förde upp mina hÀnder och smekte över mina bröst. Handskarnas lite glatta yta strök över brösten dÀr de spÀnde under det tajta gummit.
Jag strÀckte upp ena benet i luften och tog tag i det med bÄda hÀnderna. Det svarta benet sÄg smalare ut och stövlarnas extremt lÄnga klackar fick det ocksÄ att se lÀngre ut. Jag satte tillbaka benet i golvet. Sedan sÀrade jag benen allt vad jag kunde. KÀnde rummets svala luft mot mitt blottade kön. Jag förde ner ena handen mellan benen, strök lÀtt över blygdlÀpparna och sedan lÀt jag tvÄ latexbeklÀdda fingrar försvinna in. Jag stönade till. Jag var enormt vÄt.
Jag andades kraftigt nÀr jag förde upp fingrarna till mitt ansikte, jag tittade pÄ dem och sedan lÀt jag dem försvinna in i min mun. Mina egna safter blandades med smaken av gummi. Andra handen letade sig ner mellan benen och tog vid dÀr den första slutat. Jag sög pÄ mina gummiklÀdda fingrar samtidigt som andra handen smekte över mitt kön.
Smekningarna mellan benen blev intensivare och snabbare. Jag gled ner Ànnu mer i soffan samtidigt som min blick var klistrad pÄ den bisarra kvinnan pÄ datorns skÀrm. SÄ vÀldigt lika!
Jag stönade och vred mig i mitt följsamma gummi. SĂ„ skönt. Smekte fittan, vĂ€xlade hĂ€nderna och smakade Ă„ter pĂ„ mina egna safter. Safter blandade med nya frĂ€na smaker av gummi. Åh... smaka... Jag skulle inte ha nĂ„gra som helst problem att ta mig sjĂ€lv till orgasm kĂ€nde jag.
VulgÀrt stack jag ut tungan och lÀt den virvla runt fingrarna. Kvinnan pÄ skÀrmen stirrade tillbaka mot mig. Min tvilling. Kunde det rent av vara jag sjÀlv? Jag förde upp bÄda hÀnderna och greppade om mina bröst dÀr de putade och spÀnde under gummit. Kunde kÀnna de styva bröstvÄrtorna under det tunna materialet. SÄ skönt! En hand var Äter nere mellan benen och masserade hÄrt över fittans blygd, smekte över klitoris. UtlÀmnad... HjÀlplös... utan möjlighet till egna initiativ... Jag skulle komma snart. Ville jag byta plats med kvinna pÄ skÀrmen? SÀtta mig sjÀlv i en situation jag inte skulle kunna pÄverka?
Fingrarna masserade hÄrt, hÄrt över min klitoris. Gummit smekte skoningslöst över bar, kÀnslig hud. I mina tankar bytte jag plötsligt plats med kvinnan pÄ bilden. Jag tog mig sjÀlv över till andra sidan skÀrmen. Ville! Fantasin kÀndes sÄ verklig... Var det mig sjÀlv jag sÄg? HjÀlplöst upphÀngd till allmÀn beskÄdan för alla som ville se. Nu... snart...
Jag kĂ€nde hur vĂ€rmen byggdes upp inom mig och mitt huvud böjdes bakĂ„t. Jag bytte plats med hĂ€nderna, handen kom upp frĂ„n mitt sköte och jag stoppade fingrarna i munnen. Sög pĂ„ mina fingrar dĂ€r smaken av gummi Ă„ter blandades med mina egna safter. Andra handen tog vid, smekte mellan benen. HĂ„rt! Jag ville lĂ€mna lĂ€genheten... lĂ€mna verkligheten... och bara lĂ„ta mig föras bort... Jag svankade ryggen och det kramande gummit följde omedelbart efter. Hela tiden tryckt mot min kropp. Åhh... min andra hud!
Sedan lösgjorde sig vÀrmen och en eld spred sig i hela kroppen med skrÀmmande intensitet. Jag skakade vÄldsamt och i orgasmögonblicket kÀndes det som om jag var helt naken! Alldeles naken i en annan vÀrld... pÄ andra sidan...sammansmÀlt av den kraftiga hettan ? som om jag bara hade en hud!
petersmejlbox@hotmail.com
FortsÀttning följer...