Inger, hennes slav och jag

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Jag hade precis slÀppt en stor loska ner pÄ mitt stora, nÀstan blÄsvullna ollon som jag runkade i lÄngsamt gemak framför datorn nÀr jag plötsligt hörde röster. Jag drog kvickt upp kalsongerna, vad fan tÀnkte jag.
Ingen borde komma hem sÄhÀr dags. Mats jobbade nattskift pÄ sin fabrik och hans morsa skulle ju inte sova hemma inatt enligt honom. Han hade lÀmnat mig i deras villa vid niotiden och skulle inte komma hem förrÀn vid sex. Hans morsa skulle pÄ dans och skulle sova hos sin nya gubbe. Jag skulle sova dÀr för att nÀsta morgon ta tÄget hem. NÀr Mats skulle dra sa han att jag ju kunde anvÀnda datorn.
- morsan Àr inloggad sÄ ge fan i att surfa porr, sa han innan han slÀngde igen dörren.
Jaja, tÀnkte jag. Jag hade ju handlat tillrÀckligt med porr för att inte behöva anvÀnda Internet pÄ ett tag. Men datorn stod dÀr och surrade. Jag tÀnkte bara av nyfikenhet kolla hur vÀl Mats hade gömt sin porr för sin morsa. Bara genom att söka *.jpg kom ett antal hundra bilder upp. Jag sÄg flera bilder jag kÀnde igen frÄn abbraxa.com och samtliga bilder verkade innehÄlla ganska kinky prylar, fisting och wetsex bland annat. Ofta var enbart kvinnor inblandade. Nyfiken som jag blev var jag naturligtvis tvungen att utforska mappen med godsaker och hittade Àven filmer dÀr.
En film vÀckte mitt intresse sÀrskilt, jag kÀnde igen kvinnan som lÄg och knullade sig sjÀlv med en stor svart dildo. Hon hade en svart latex korsett och svarta stay-ups. Hon var hÄrt sminkad men nÀr kameran zoomade in hennes ansikte sÄg jag att det faktiskt var Mats morsa. Hon hade kammat den grÄvita pagen hÄrt bakÄt och satt upp den i knut. DÄ hon lÄg pÄ rygg sÄg det ut som att hon nÀstan inte hade nÄgra bröst alls, bröstvÄrtorna var mörka och stora, vÄrtgÄrdar saknades helt. Fittan var helrakad och vitt uppspÀrrad av den stora dildon. Hennes kropp var definitivt inget att skÀmmas för med tanke pÄ att hon var femtio Är, inte direkt smal men inte alls tjock. Med kuken i handen tittade jag pÄ flera filmfiler som verkade vara inspelade i villans tvÀttstuga. I vissa filmer fanns mÀn med men i de flesta var det Mats morsa, Inger, och andra kvinnor. De flesta i hennes Älder. InnehÄllet var i huvudsak stora dildos, golden showers och dominans. I samtliga fall var Inger domina.
Jag blev fruktansvÀrt kÄt av detta och var glad över att ingen skulle komma hem pÄ ett antal timmar. En lÄng skön runkstund skulle det bli, och det var det ocksÄ tills nÄgon kom hem. Villan var stor och jag hade varit för upptagen med att runka för att höra att nÄgon kom hem. Datorn stod i Ingers sovrum pÄ över vÄningen och plötsligt hördes steg i trappan.
Vad fan skulle jag ta mig till, jag satt endast iklÀdd kalsonger med ett praktstÄnd och kollade pÄ hur kvinnan som nu var pÄ vÀg uppför trappan pissade pÄ en Àldre kvinna. Hur skulle jag ta mig ur detta?
- nÀmen, jag trodde du Äkte i eftermiddags, frÄgade Inger innan jag hann grubbla sÄ mycket mer.
- Öööh.. nja, jag?
- Vad hÄller du pÄ med förresten? Sitter du och runkar?
Hon var mÀrkbart berusad och inte förbannad som jag trodde hon skulle vara.
- jag ser att du blir kÄt av sÄnt hÀr, sa hon och nickade mot skÀrmen dÀr den Àldre kvinnan som satt pÄ knÀ nu slickade Ingers pissblöta fitta.
- Det Àr ju strÄlande, fortsatte hon, vi kan behöva dig inatt.
Jag fattade ingenting, jag hade suttit framför datorn i över tvÄ timmar och sakta runkat.
Inger drog upp mig i kalsonglinningen och öppnade garderoben. Hon tog fram en stor svart vÀska.
- bÀr den hÀr och kom med!
Jag tog vÀskan och följde vimmelkantig efter Inger ner för trappan.
I hallen stod en annan kvinna. Hon var i trettioÄrsÄldern och enligt min bedömning av turkiskt eller annat sydösteuropeiskt ursprung. Hon var ganska lÄng och kraftig. Stora bröst, lite mage och en stor röv över ett par stabila lÄr.
? Kom med in i köket sÄ ska ni fÄ varsitt glas vin sa Inger vÀnligt utan att presentera oss. Den kraftiga kvinnan tittade onyktert pÄ mig och sÄg konstigt roskindad ut. I köket hade Inger tappat upp varsitt stort glas vitt vin.
- Nu ska vi göra sÄhÀr, sa Inger, Du, hon pekade pÄ kvinnan, klÀr av dig till trosor och BH. Kvinnan lydde genast och började klÀ av sig den tighta svarta toppen. Jag tittade pÄ henne dÀr hon stod med armarna över huvudet och ansiktet tÀckt. Hennes hud var ganska vit och magen var hyfsat platt men sÄg mycket mjuk ut. Hon hade en vinröd push-upBH med spets pÄ sig och de ihopmosade stora brösten rann nÀstan över i kuporna.
- Uuhhmpf, stönade plötsligt kvinnan.
- SesÄ! Sluta maska! Sa Inger strÀngt.
-
Kvinnan kom ur toppen och började med jeansen. Under dessa hade hon ett par med BHn matchande stringtrosor, nÄgra hÄr stack ut under troskanten ut mot ljumskarna. Man kunde skymta busken genom spetsen. NÄgot annat putade ocksÄ under trosan. Vid nÀrmare betraktelse syntes en smal sele under trosorna. Det verkade som att selen höll nÄgot pÄ plats dÀr under. Trosorna hade en stor blöt flÀck i grenen och nÀr hon kommit ur jeansen helt hörde jag ett surrande som kom och gick med ojÀmna mellanrum. Kvinnan andades tungt och doften av vÄt fitta spred sig i köket. Min kuk började Äter resa sig och gjorde en stor bula i kalsongerna.
? kom nu, sa Inger och klappade med handen mot sitt lÄr. Jag och turkiskan följde efter som hundar. Vi gick till tvÀttstugan. Hela det stora rummet var kaklat och försett med golvbrunnar pÄ ett par stÀllen. Inger tog ner alla klÀder som hÀngde pÄ galgar och slÀngde i en tom garderob, smutstvÀtten som lÄg i sorterade högar pÄ golvet föste hon in i ett hörn. Hon öppnade en lÄst garderob och kallade till sig mig.
? Lyft fram den hÀr! Hon syftade pÄ en stor hopfÀllbar bÀnk. Jag lyfte fram den. Det var en modifierad hemmagymsbÀnk, pÄ flera stÀllen fanns öglor för att spÀnna fast armar och ben. Inger gav sig genast i kast med att fÀlla ut benen i ena Ànden. De i den andra Ànden lÀt hon vara.

? Ta av vibratorn och kom hit sade hon till kvinnan. ? Det verkar som att du fÄr en bonus inatt, ibland ska vÀl Àven slynor ha tur antar jag. Slynan drog upp selen ur trosorna och öppnade ett spÀnne. Sen drog hon med ett plaskande ljud undan trosorna och lÀt den lilla fjÀrilsformade vibratorn falla till golvet. Hon försökte rÀtta till de blöta trosorna men de ville inte riktigt tÀcka hennes svullna blygdlÀppar. Hon gick bort till Inger som stod vid bÀnken. Inger drog tag i hennes hÄr och tvingade ner henne pÄ knÀ.
? Röven hĂ€r, befallde Inger och pekade med foten mot den höga Ă€nden av bĂ€nken. Slynan lydde och hasade upp sin breda röv pĂ„ bĂ€nken. Ända ut pĂ„ kanten sa Inger otĂ„ligt. Hon spĂ€nde kvick fast slynans hĂ€nder mot sidan av bĂ€nken. SĂ„ snart det var klart började hon fĂ€sta öglor i knĂ€vecken pĂ„ henne. Dessa öglor hade lĂ„nga lĂ€derlinor fĂ€sta vid sig.
? Det var ju en vÀldig tur att jag hittade dig i mitt rum förstÄr du, sa Inger till mig. Det betyder att jag inte behöver göra nÄt annat Àn njuta. Vi fÄr Àndra upplÀgget sÄ smÄtt men jag tror att det blir bra ÀndÄ.
? Det viktigaste Àr att frilÀgga fittan ordentligt förklarade hon vidare. Hon drog de lÄnga linorna genom en stÄlring i vÀggen. Detta fick till följd att slynans ben drogs bakÄt, upp mot magen.
? Vi börjar lite lagom sa hon och gjorde fast linorna med ett halvslag. Du kan ta av dig kalsongerna. Jag gjorde som hon sa. Inger började ocksÄ klÀ av sig. Under sina klÀder hade hon den svarta latexkorsetten. Hon bar inga trosor.
? Om du inte redan har fattat det sÄ Àr det jag som bestÀmmer hÀr, den hÀr fittan har via Internet sökt upp mig för att bli förnedrad. Du kommer som en bonus bÄde för henne och mig, du kommer att bli förnedrad men om du sköter dig kommer du att fÄ njuta ocksÄ.
? Slicka hennes röv! Jag tvekade ett ögonblick vilket fick mig att förtjÀna en örfil. ? jag bestÀmmer, du lyder förklarade Inger. ? StÀll dig nu pÄ alla fyra och slicka hennes rövhÄl. Jag stÀllde mig pÄ knÀ framför slynans skrev. Hennes trosor var dyngsura och blygdlÀpparna hÀngde svullna ut pÄ sidan. Det luktade starkt av fitta. Jag böjde mig fram och drog upp trosorna i knÀvecken. PÄ venusberget vÀxte en rejÀl buske med hÄr och vissa strÄn letade sig ut mot ljumskarna. FrÄn klittan och nerÄt var fittan slarvigt rakad och runt anus fanns en del hÄr kvar, vitt slidsekret klibbade i hÄren. Inger tryckte mitt huvud nÀrmare de Ängande hÄlen. Förutom fÀrsk fittsaft doftade det rent. Jag strÀckte ut tungan och satte den mot det mörkbruna, rynkiga hÄlet. Slynan ryckte till av en reflex. Jag slickade sakta och noggrant rövhÄlet och dess omgivning, men undvek pÄ Ingers kommando fittan. Slynan verkade gilla behandlingen och ur fittan rann nu genomskinligt slidsekret. Min kuk hÀngde blodfylld och halvhÄrd mellan benen. Jag strÀckte ner en hand för att runka den.
? Det dÀr har jag vÀl inte bett dig göra, sa Inger strÀngt. Du ska inte ta nÄgra initiativ, bara göra som du blir tillsagd. Jag tror att ett litet straff Àr pÄ sin plats. Hon böjde sig fram, sÀrade mina skinkor och skickade en rejÀl loska mot mitt anus. Sen tog hon ur den stora svarta doktorsvÀskan fram en smal buttplug. Tryckte in den i den rinnande fittan pÄ slynan som svarade med ett försök till motjuck och ett utdraget stönande. Inger tog knappast nÄn hÀnsyn till att hon gillade detta. Lika snabbt som den kommit in Äkte pluggen ur fittan. Sen Äkte den med ruskig fart in i min röv. Jag hade aldrig tagit emot nÄt i röven och ett sting av smÀrta fyllde mitt huvud. SÄ snart det passerat stramade det i röven pÄ ett sÀtt som var bÄde skönt och obehagligt. Jag vÄgade inte sluta slicka skitan som lÄg blottad mitt framför mitt ansikte.
? FortsÀtt sÄ, sa Inger och gick runt bÀnken till slynans huvudÀnde. Hon satte sig över slynans ansikte vÀnd mot mig. Genom fittbusken kunde jag se hur Inger sÀrade sina skinkor.
? Du tror vÀl inte att du ska fÄ ligga dÀr och bara ha det skönt, din slyna frÄgade hon slynan. ? Nu ska du slicka mitt skithÄl, och om du inte gör det pÄ ett sÀtt som jag gillar kommer du nog att mÀrka det. Om jag dÀremot gillar det kommer du att fÄ njuta. Hon böjde sig framÄt och tryckte in ett gyllene Àgg i fittan som accepterade gÄvan med ett sörplande ljud. FrÄn Àgget gick en sladd till en fjÀrrkontroll i Ingers hand. NÀr du slickar pÄ ett tillfredstÀllande sÀtt kommer du att fÄ njuta av vibrationerna frÄn det hÀr Àgget. NÀr det inte Àr tillfredstÀllande, eller nÀrhelst jag kÀnner för det kommer du att straffas.
? SesÄ, slicka nu! Slynan gjorde tydligen bra ifrÄn sig, nÀstan direkt hörde jag Àgget vibrera inifrÄn fittan. Slynan kved och försökte röra pÄ sig men satt ordentligt fast i bÀnken. Strömmen av safter frÄn fittan tilltog och i kombination med min tunga mjukade de upp analöppningen ordentligt. Om jag tryckte pÄ lite med tungan smet den faktiskt förbi den blöta ringmuskeln. Buttpluggen i min röv tryckte mot prostatan och gjorde min kuk stenhÄrd.
? Du kan komma hit nu sa Inger till mig. Med saliv och fittsafter i hela ansiktet stÀllde jag mig upp, pluggen i röven spÀnde skönt och kuken stod sprÀngfylld rÀtt upp. Inger hade tagit pÄ sig ett par svarta latexhandskar. Jag gick mot henne, kuken svajade framför mig. Allt jag ville var bara att runka den snabbt och skjuta en rejÀl sats, men det fick jag ju inte. Inger tog tag i pluggen och drog ut den med ett ryck, sen böjde hon sig framÄt mot slynans skrev och tryckte in den i hennes röv. Slynan stÄnkade in i Ingers stjÀrt dÄ Inger körde in tvÄ latexklÀdda fingrar i den flödande grottan. Den njutningen blev dock inte lÄngvarig, lika snabbt som de tryckts in drogs de ut. Slynan sökte nÄgot som hon hoppades skulle fylla hennes fitta. Det fanns dock inget dÀr.
De smetiga handskbeklÀdda fingrarna trycktes mot min analöppning som gav efter trots att det smÀrtade lite. Fingrarna trycktes mot prostatan och min kuk blev sÄdÀr stenhÄrd som jag knappt aldrig sett den förut. Den andra latexklÀdda handen smekte nu slynans fitta dÀr safter fortfarande svÀmmade över. Hon stönade högt i Ingers röv och började skaka. Inger slutade genast, handsken var redan skapligt smetig av segt sekret. Med en loska bÀttrade hon pÄ glidet och tog sedan ett mjukt tag runt min kuk och lÀt handen smeta ut kladdet frÄn ollon till rot. Jag hade oerhört svÄrt att stÄ still, jag ville snabbt jucka fram och tillbaks i den smetiga handsken, men misstÀnkte att jag skulle bli straffad om jag gjorde sÄ.
Slynan mÄste ha slickat duktigt, Inger sÄg mycket nöjd ut och förklarade för mig med nickningar och miner att jag skulle starta Àgget igen. Jag hann knappt trycka pÄ knappen innan slynan började skaka och andas ryckigt.
? Du slickar inte, slyna, röt Inger och jag sĂ„g hur hon satte sig ner över slynans nĂ€sa och mun. Slynan skakade och skrek, men kunde inte komma nĂ„n vart och hennes skrik kvĂ€vdes av Ingers skinkor. Hennes orgasm verkade vara i nĂ€rmare en minut, under den tiden fick hon bara nĂ„gra fĂ„ nypor luft. Inger satt lugnt pĂ„ hennes ansikte och smekte min kuk i samma olidliga tempo som hon tryckte mot min prostata. Slynan hade vid det hĂ€r laget lugnat sig och skakade i mindre spasmer. Inger slĂ€ppte min kuk och stĂ€llde sig upp. Fingrarna behöll hon i röven. Slynans ansikte var svullet av blodtillströmningen och syrebrist. Ögonbrynen var tillrufsade och lĂ€ppstiftet var utsmetat av Ingers fittsaft. Ägget surrade Ă€nnu i fittan, hon snyftade lĂ€tt. Inger drog ut Ă€gget ut slynans fitta och stĂ€ngde av det. Hon drog ut sina fingrar ur min röv, slĂ€ppte loss slynan ur sina bojor och drog med hjĂ€lp av hennes hĂ„r upp henne pĂ„ fötter.
- Du Àr ju ung Ànnu, du kan vÀl fÄ upp den efter du sprutat frÄgade Inger. Vid det hÀr laget var jag mest intresserad av att spruta men jag visste att med tvÄ damer som verkade vara med pÄ det mesta skulle det nog inte ta lÄng tid innan jag var redo igen sÄ jag svarade jakande.
- Bra! Du, hon pekade pÄ mig, stÀller dig hÀr. Och du, slynan, stÀller dig pÄ alla fyra bakom honom! Vi intog vÄra positioner och Inger stÀllde sig pÄ alla fyra emellan mina ben, tryckte in tvÄ kladdiga, gummiklÀdda fingrar i sin röv och juckade lÄngsamt. Hon drog ut fingrarna och sÀrade skinkorna. Hennes röv var bred och snygg, rövhÄlet var uppmjukat och blinkade mot mig.
- SesÄ! Böj pÄ knÀna och tryck in kuken i min röv. Men försiktigt! Jag lydde och satte ollonet mot röven, som genast gav med sig och svalde kukhuvudet.
- Oooh, ja. Ge mig mer! Slyna, slicka hans röv! Jag kÀnde slynans andedrÀkt mot mitt blöta anus, ögonblicket senare kÀnde jag hennes tunga kittla baksidan av pungen och röven. En outhÀrdlig kÀnsla i kombination med Ingers ringmuskel runt kuken. Kuken slÀpade sakta in och ut ur hennes trÄnga anal. Inger pratade hela tiden om kuken, djupare och spruta röven full och jag kunde inte hÄlla tillbaka lÀngre.
- Nu kommer det snart, stÄnkade jag fram.
- Slyna, tryck in tvÄ fingrar i hans röv och tryck framÄt! NÀr det Àr dags drar du ut kuken och sprutar ner i mitt gapande hÄl, sa hon till mig.
Slynan hade slickat upp mitt anus duktigt och det tog utan problem emot hennes fingrar. NÀr hennes fingertoppar tryckte mot prostatan och jag Àntligen gled in till roten i Ingers röv var min kuk sÄ hÄrd att jag trodde den skulle explodera. Det gjorde den ocksÄ.
En orgasm inte jÀmförbar med tidigare rasade genom min kropp, jag kunde inte se, jag kunde inte andas, mina ben bar knappt men jag lyckades dra ut kuken i samma ögonblick som den första strÄlen lÀmnade röret. Slynan mjölkade min prostata och runkade mig med ett grepp runt bÄde pungen och kukroten. Sperman forsade ur mig och rann frÄn insidan av Ingers skinkor in i röven. Orgasmen verkade aldrig ta slut.
- slyna! Slicka hans kuk ren! Slynan tog villigt min kuk i munnen och sög och slickade. Kuken var fortfarande stenhÄrd och nu Àn kÀnsligare Àn tidigare.
- Bra, det duger. Nu ska du slicka mitt rövhÄl rent! Slynan satte genast av med att slicka i sig sperman som rann in i röven.