Haremets juvel

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Dofter frÄn eteriska oljor och dyrbara parfymer fyllde mina nÀsborrar. Mörka, exotiska ögon kikade fram över regnbÄgsskimrande slöjor. Vi lÄg allihop utstrÀckta över vÄra kuddar och dynor. LÀttjefullt borstade vi varandras hÄr, omfamnade varandra som systrar i vÄr kvinnlighet. Varje kvinna var vacker pÄ sitt eget, personliga sÀtt. Rund och mjuk, smÀrt och elegant, stor och kraftfull - oÀndligt ÀlskvÀrda. Ett mÄngfald av kvinnor fyllde rummet den hÀr varma, solbrÀnda aftonen. Smekande vindar tillkÀnnagav nattens ankomst, och vi lade oss sÄ förföriskt som möjligt i hopp om att fÄnga hans intresse.
Kvinnorna i haremet. NÄgra av oss hade redan blivit förbrukade och var inte lÀngre av intresse; nÄgra av oss hade Ànnu inte upplevt vÄr makes kÀrlek. Vi tillhörde honom allihop, men vi tillhörde Àven varandra. Vi log i samförstÄnd mot varandra, visste att natten hur som helst inte skulle behöva spenderas pÄ egen hand. Ett par armar, eller tvÄ - kanske till och med tre, fanns alltid nÀra till hands. Ja, vi tillhörde varandra.
Vid vissa tillfÀllen underhöll vi honom. Slickade och sög pÄ varandras kroppar medan han valde nattens favorit. SÄg pÄ medan han tog henne inför vÄra nyfikna blickar. Avundsjuka dÄ han fyllde henne. Hennes bröst som vibrerade, hennes stön som blev högre och högre och som fyllde vÄrt blod med flytande eld dÄ vi sÄg honom pressa sin mandom in och ut ur henne. Ibland gjorde han tecken Ät oss att smaka pÄ deras blandade könssafter; vÄr Àlskade vÀns söta dryck och de salta vÀtskor som rann ur hans kropp. Hans kyssar och spjuveraktiga skratt ekade i vÄra öron och forsade in över vÄra kroppar.
Jag visste att jag hade blivit fuktig av att tÀnka pÄ honom, av att tÀnka pÄ dem allesammans. Jag var vÄt av ÄtrÄ och lÀngtan. En mjuk röst viskade i mitt öra:
- Jag kan kÀnna din doft.
Ett fnitter flög över mina lÀppar dÄ hennes tunga snabbt och lÀtt fladdrade över min örsnibb. Vi smög till oss en kort kyss. Om jag inte blev vald ikvÀll, sÄ visste jag att jag ÀndÄ inte skulle vara ensam.
VÄra tjÀnare skyndade ivÀg med snabba steg, och deras flykt ? likt tusen fjÀrilar ? skvallrade om hans ankomst. Jag hörde hans röst, djup och vacker. Hans skratt var fylligt, lÄngsamt och förföriskt, likt sammetsnatten som svepte in jorden i sitt tÀcke utanför vÄra fönster. Han var en vacker man, och oavsett hur mÄnga gÄnger jag sÄg honom sÄ blev jag förÀlskad pÄ nytt varje gÄng.
De mörka lockarna i hans hÄr hade fallit fram, ramade in och utgjorde en kontrast till den ljusa, skimrande huden i hans ansikte. Leendet som spreds över hennes underbara, sensuella lÀppar fick mitt hjÀrta att slÄ ett extra slag. Han var lÄng och smidig och strax under ytan sjöd en vild kraft, som pÄminde mig om en katt. Han lÀt lÄngsamt blicken glida över oss, en blick av ÀganderÀtt, av stundande njutning.
- Mina Àlskade, ni Àr som en lustgÄrd av de mest vackra blommor jag nÄgonsin har sett.
Han fyllde sina lungor med luft och log frÀckt.
- Och ingen annan lustgÄrd i hela vÀrlden doftar lika berusande!
Jag rodnade dÄ jag tÀnkte pÄ vad min vÀn nyss sagt till mig. Hans blick föll pÄ mig och han lade mÀrke till mina blossande kinder. Med ett förtjust skratt strÀckte han sig fram för att smeka mina lÀppar med sina. Han lyfte min ena hand och med lade baksidan av den mot sin kind samtidigt som han gjorde en bekÀnnelse.
- IkvÀll, mina Àlsklingar, har jag en överraskning Ät er.
Han reste sig i sin fulla lÀngd och höjde rösten dÄ han sa:
- Aadam, Paramesh! Kom in mina herrar.
TvÄ otroligt imponerande mÀn steg in i vÄr sal och en unison flÀmtning ljöd frÄn raderna av kvinnor. Aldrig förut hade nÄgon man, förutom haremsvÀktarna och vÄr egen make, fÄtt tilltrÀde till vÄr oas. Och hÀr stod nu tvÄ frÀmlingar som uppenbarligen inte var vÀktare.
Den första mannen, aningen kortare Àn vÄr make med vacker kropp och de största, vackraste ögon jag nÄgon sett, sade leende till sin vÀn:
- Paramesh, hÀr har vi en lyckligt lottad man. Det Àr ett under att han fÄr nÄgon sömn med sÄdana hÀr frestelser omkring sig.
Hans otroliga, blÄ ögon mötte mina och jag sÄg att han tappade andan, precis som jag sjÀlv gjorde. Mina kinder blossade för andra gÄng ikvÀll och av rÀdsla för att mitt intresse skulle komma att bestraffas sÄ slog jag ner blicken.
Ett skratt fyllt av manliga löften bröt tystnaden i rummet.
- Aadam, du Àr ung. Du skulle ligga ner med alla de hÀr underbara skönheterna och bli en gammal man över en natt. Men jag hÄller med dig, Hanbad Àr riktig finsmakare.
Jag vĂ„gade mig pĂ„ ett se upp igen och lade mĂ€rke till att mannen, som mĂ„ste vara Paramesh, ocksĂ„ sĂ„g pĂ„ mig nu. Han var Ă€ldre Ă€n bĂ„de Aadam och min make. Hans armar var grövre, muskulösa och hans hĂ„r var kortklippt. Paramesh sĂ„g ut som en man som anvĂ€nde sin kropp som ett vapen. Ordet ?dödlig? kĂ€ndes som en bra beskrivning, trots att hans drag varken var rĂ„a eller grova. Återigen var jag rĂ€dd att jag stirrat för lĂ€nge.
VÄr mans röst lÀt mer eftertÀnksam Àn arg och jag andades en tyst suck inom mig sjÀlv.
- Paramesh, Aadam, ni vet varför jag har fört er hit ikvÀll. Som mina nya officerare och de mÀn som rÀddat mitt liv sÄ lÀmnar jag valet av kvinna upp till er. Vilken av mina fruar tar ni med er till sÀngs?
Endast tack vare den trÀning och utbildning vi alla genomgÄtt lyckades vi nöja oss med att Äterigen flÀmta unisont. Vi sÄg alla upp och stirrade vilt pÄ mÀnnen och vÄr make; rÀdda och förfÀrligt upphetsade över möjligheten att fÄ ligga ner med sÄ vackra mÀn.
Ett slugt leende krökte Hanbads mun.
- Eller har ni redan bestÀmt er?
Jag vÄgade inte hoppas att jag skulle fÄ gÄ till sÀngs med nÄgon av de tre mÀn som stod framför oss, mÀnnen som gjorde att mitt blod kÀndes som eld i mina Ädror. Hettan som alstrades frÄn min kropp kröp över mitt skinn i en lÄngsam, glödande rodnad. BÄda mÀnnen gick runt rummet och lÄtsades se över varenda en av mina vackra kamrater. Slutligen sÄg de pÄ varandra dÄ de möttes igen bredvid Hanbad.
De talade lÄgmÀlt med varandra, ord som bara vara menade för deras öron. Hanbads fylliga, rungande skratt fick luften av vibrera omkring oss dÄ han bröt ut i vild glÀdje. Han gick fram emot mig, knÀböjde och tog min hand i sin.
- Skönheten av alla skönheter.
Han kysste insidan av bÄda mina hÀnder och jag blev utom mig av kÀnslan av hans lÀppar mot min hud. Jag sÄg in i hans ögon och sÄg en flammande lÀngtan som nÀstan skrÀmde mig.
- Ja, Àlskade?
Min röst var mjuk och andfÄdd, jag var nÀstan yr pÄ grund av blodet som forsade vilt genom min kropp.
- Min vackra juvel, jag hade tÀnkt ta dig med mig i natt. Men jag har lovat de hÀr mÀnnen att de ska fÄ vem helst de önskar. Vill du infria mitt löfte?
Hans hand smekte mitt hÄr, sÄ ömt och kÀrleksfullt att jag kÀnde hur mitt hjÀrta slog dubbla volter. Jag kunde bara nicka och nyfiket se mig omkring för att se vem mer som hade blivit utvald.
- Nej, min Àlskling, viskade Hanbad mjukt. I natt blir det bara du. De har bÄda valt dig, liksom jag.
Han sÄg intensivt pÄ mig och sÄg hur mina ögon spÀrrades upp. Han kysste mig mjukt och ömt pÄ pannan.
- Vill du fortfarande infria mitt löfte?
Jag stammade, hÀpen över att det hÀr var menat för mig.
- Jag ska göra som min make önskar.
- Men önskar min fru det för sin egen skull?
Han höll i min hand och jag var sÄ förbluffad att jag bara kunde nicka. Med mitt tysta samtycke fÄngade han upp mig i sina armar och bar ivÀg mig med bÄde Aadam och Paramesh i slÀptÄg. Jag sÄg tillbaka pÄ mitt tidigare uttÀnkta sÀllskap. Hon log mot mig, vinkade kort och gjorde en ?lycka till?-gest som fick fnittret att bubbla upp inom mig och hota med att explodera.
Hanbad kysste min panna och höll mig nÀrmre intill sig.
- Min juvel, i natt ska du glÀnsa som du aldrig har glÀnst förut.
Doften av kylig, torr nattluft smög sig in mellan snidade pelare och böljande, skira slöjor som liknade skuggor som dansade i mÄnskenet. Golvet var av marmor och hade en nÀstan spegelliknande effekt ? det reflekterade det flÀmtande skenet frÄn de otaliga facklor som var upphÀngda utmed gÄngen. Jag kunde höra tyget som frasade kring Hanbads ben dÄ han bar ivÀg mig. Vi var inte pÄ vÀg till hans sÀngkammare.
Jag gned mitt ansikte mot hans bröstkorg och hörde hans hjÀrtas starka, stadiga slag. Hans varma puls dansade rytmiskt under hans lÀtt parfymerade hud. Hans starka armar bar upp mig och jag kunde höra Aadam och Paramesh tala stillsamt med Hanbad samtidigt som jag kÀnde att jag blev allt mer hÀnförd av hans doft.
Jag slÀngde en blick över Hanbads axel och möttes av Aadams fantastiska ögon. Leendet och den muntra glimten i hans midnattsblÄ ögon fick mig att kÀnna mig som om jag blev betraktad av ett rovdjur. En rysning spred sig frÄn mina tÄr hela vÀgen upp till min mage. Aromen frÄn min ÄtrÄ och fukt mÄste ha nÄtt Hanbads nÀsborrar. Han höll mig hÄrdare nu och jag kunde höra att hans andetag blev tyngre och hastigare.
Plötsligt försvann bÄda Aadam och Paramesh frÄn mitt synfÀlt. Jag hörde fraset frÄn tyg igen, men inte frÄn Hanbads byxor den hÀr gÄngen, och kÀnde hur nattens mörker sköljde över mig. Vi befann oss i trÀdgÄrden, jag kÀnde igen stenplattorna tÀckta med kuddar dÀr vÄr make brukade underhÄlla viktiga gÀster. Nu lades jag ner pÄ en stor sammetskudde och Hanbad sÀnkte sitt huvud och kysste mig som om han ville smaka mig. Hans fikonsöta andedrÀkt svepte över mig med lustfyllda suckar.
Paramesh hade plockat en orkidéblomma frÄn rabatterna och böjde sig ner bredvid mig för att kila in den bakom mitt öra. Han satte sig pÄ knÀ och invÀntade Hanbads tillÄtelse. SÄ lösgjorde han mitt hÄr frÄn sina band och drog lÀtt i det, krökte min nacke under hans ljuvliga lÀppar och lockande tunga. Hans tÀnder nöp i mitt skinn samtidigt som hans hÀnder ivrigt kÀnde över tyget i min florstunna kjol. DÄ han lyfte mina ben för att sÀra pÄ dem drog jag fingrarna genom hans hÄr.
Aadam lutade sig över mig nu; eftersom han var yngst fick han lugnt vÀnta pÄ sin tur. Han kysste mig och lÄngsamt löste han upp knutarna i tyget som tÀckte mina bröst. Den kyliga nattluften fick mina bröstvÄrtor att resa sig som tvÄ smÄ diamanter. Aadams mun slukade hungrigt mitt bröst och han sög ivrigt pÄ det, jag kÀnde hur det pirrade genom hela min kropp av vÀlbehag. Hanbad masserade mitt andra bröst och nöp i min bröstvÄrta tills jag flÀmtade efter luft.
- Min juvel Àr ljuvlig, eller hur?
Hanbad sÀnkte sitt huvud och fladdrade med tungan över min erigerade bröstvÄrta. Aadam nickade som svar med munnen fortfarande som ett spÀdbarn vid min hud. Jag flÀmtade dÄ jag kÀnde nattluften mellan min lÄr, Paramesh hade sÀrat brett pÄ mina ben och lagt upp dem pÄ varsin kudde.
- Hon Àr sÄ skÀr och spröd.
Parameshs fingrar följde utkanten av mina slÀta lÀppar och jag stönade, rörde mina höfter i lockande cirklar. Hans lustfyllda ögon sÄg ner pÄ min blöta mus och han sÀnkte sitt huvud och tog ett djupt andetag. Han snubblade över orden och jag hörde honom svÀlja hÄrt flera gÄnger som om hans mun inte var tillrÀckligt fuktig.
- Hon Àr den mest berusande blomma jag nÄgonsin trÀffat.
Med en stilla nick frÄn Hanbad strÀckte Paramesh ut sin tunga och lapade i sig den flodvÄg av lidelse som strömmade ur mig.
Jag var upplÀrd för att tillfredsstÀlla och jag höll inte tillbaka min passion eller njutning. Mina höfter roterade och pressades in i Parameshs hungriga mun. Hanbad skrattade förnöjt dÄ Paramesh greppade tag om mina höfter och drog mig mot sitt ansikte. Han drack ur mig och jag stönade och tryckte mig mot hans ansikte, behövde kÀnna hans vÀllust. Hans tunga retade min svullna pÀrla och framkallade utdragna, djupa stön frÄn min strupe. Hanbad kysste min nacke och smekte mina bröst, förde mig till klimax om och om igen. Paramesh stönade mot min mus och jag förlorade mig sjÀlv.
Aadam ser hungrigt pÄ medan hans fingrar masserade min mage och mina bröst. Han sÄg pÄ Paramesh och sökte, Àven han, tillÄtelse. Paramesh flyttade sig en aning Ät sidan och tillsammans fladdrade de med sina tungor över min pulserande klitoris. Hanbad och jag sÄg pÄ nÀr de kysste varandra, delade smaken frÄn min mus som fortfarande rann över deras lÀppar. Jag kÀnde hur de stönade med sina hÀnder över min kropp, varandras kroppar. De kÀmpade mot varandra över chansen att fÄ smaka honungen som rann ur mitt sköte. De slickade varandras kinder rena, som svÀltande mÀn. NÄgon begravde ett finger i mig och jag skrek högt ut i natten.
Jag vÀnde mig mot Hanbad och han var vid min sida. Jag strÀckte mig efter honom, behövde ge honom njutning. Han förde isÀr sin klÀdsel och kom emot mig pÄ knÀ. Hans hÄrda lem svajade lÀtt i luften dÄ han kröp nÀrmare min mun. Han smekte mina lÀppar med sitt ollon och jag försökte strÀcka ut min tunga för att slicka pÄ den. DÄ drog han undan sitt stÄnd och skrattade lÀtt.
- Vill du ha min kuk, min Àlskade? Vill du smaka pÄ den? KÀnna hur den slÄr emot din gom?
Hanbad slog ollonet lÀtt mot min mun, smiskade mig med sin lem.
- SÀg det, Àlskling. BerÀtta för mig vad du vill ha.
Han höll fast mina hÀnder i ett hÄrt grepp, hindrade mig frÄn att smeka honom. Jag vred mig under mÀnnen och bad min make ge mig det jag behövde.
- SnÀlla, flÀmtade jag dÄ jag kÀnde en hÄrd tunga trÀnga in i mig; det verkade som om Aadam hade hittat min analöppning och pressade sin tunga in i den med mjuka stötar.
Jag flÀmtade fram orden.
- SnÀlla, knulla min mun!
Hanbad log och satte sig grensle över mitt huvud. Hans kraftfulla lÄr var pÄ var sin sida om mitt ansikte och lÄngsamt sÀnkte han ner sitt ollon till min vÀntande mun. Jag slickade och sög honom med mina lÀppar och min tunga, frambringade lÄga stön frÄn honom som fick min kropp att vibrera av ÄtrÄ. Jag gnÀllde och gnydde med hans stora lem mellan mina lÀppar. GnÀllde efter mer, men min Àlskade slÀppte inte taget om mina hÀnder. Han Àlskade min mun med lÄnga, utsökta stötar som kittlade min gom. Jag sög och virvlade samtidigt med min tunga kring skaftet. Med ett stön tog jag in hela hans lem i min mun tills jag kÀnde hans könshÄr kittla min nÀstipp. Min giriga mun slöt sig om honom med ett njutningsfullt stön.
Till min besvikelse drog han sig undan frÄn min mun.
- Oroa dig inte, min Àlskade. Jag har nÄgot Ànnu bÀttre Ät dig.
Han reste sig och pÄkallade de andra mÀnnens uppmÀrksamhet.
- Aadam, Paramesh! LÄt mig smaka min fru pÄ era tungor.
Undergivet löd de min man och kysste honom djupt. Jag sÄg hur deras tungor och muskulösa armar omfamnade varandra. Min makes ögon var slutna och hans kraftiga anletsdrag skvallrade om hans begÀr. Efter att ha tagit en sista smakbit frÄn deras munnar knÀböjde han vid mina höfter och kysste mina mjuka blygdlÀppar, sÀrade pÄ dem med tungan för att kunna se min blottade mus. LÀttjefullt masserade han min klitoris medan han tillÀt bÄda mÀnnen att klÀ av sig.
Aadam och Paramesh gled lĂ„ngsamt ur sina klĂ€dstycken medan bĂ„de jag och Hanbad sĂ„g pĂ„. Aadam var slank men i god form, hans kuk var lĂ„ng och vĂ€lskapt. Den passade fint ihop med hans kropp och var hĂ„rd som sten. Han smekte den inför mina ögon och stĂ€llde sig pĂ„ knĂ€ vid mitt huvud. Även Paramesh klĂ€dde av sig och hans kropp var lĂ„ngt mer Ă€n jag förvĂ€ntat mig. Han var muskulöst byggd, bredaxlad och med gyllene skinn. Hans kuk var kortare Ă€n Aadams, men mycket grövre. Mina ögon vidgades av förundran dĂ„ jag lade mĂ€rke till att hans ollon var prytt med en litet tatuering. Det var en rovfĂ„gel. Han knĂ€böjde ocksĂ„ vid min sida. BĂ„da mĂ€nnen erbjöd nu sina kukar till mig och förnöjt slickade jag bĂ„da ollonen och började smeka dem.
Jag hörde hur Hanbad harklade sig. Uppenbarligen hade Aadam och Paramesh blivit uppslukade av hela situationen och gjort nÄgot de inte skulle. BÄda sÄg förlÀgna ut över det hela, men deras lemmar lÀmnade aldrig min mun. Min make skrattade och kallade mÀnnen till sig sÄ att de kunde viska sinsemellan utan att jag hörde deras ord. NÀr de ÄtervÀnde lade sig Hanbad intill mig pÄ rygg. Han lyfte upp mig ovanför sin kropp och jag tjöt till av glÀdje dÄ jag kÀnde hur hans kuk sÀrade pÄ mina lÀppar och sjönk in i mig.
Med min kÀrastes mandom djupt inom mig existerade inget annat. Han drog ner mitt ansikte till sitt eget och vi möttes in en kyss dÄ hans höfter plötsligt skjöt upp; gungade mig - fick mig att skrika rakt ut. Jag rullade mina höfter mot honom och rörde min glatta mus upp och ner över hans grova lem. Hanbad stönade och höll tag i mina bröst dÄ jag smekte hans underbara kuk med mina slidmuskler. Hans mun slöt sig kring mitt ena bröst efter att jag uttalat ett flÀmtande ?nu?.
Men mitt ord exploderade ur min mun dÄ jag kÀnde nÀrvaron av en mun mellan mig och Hanbad. NÄgon slickade mig precis dÀr min man pressade sig in i mig. Vi stönade bÄda tvÄ nÀr den dÀr nÄgons tunga slickade och kysste och försökte trycka sig in i min vÄta, trÄnga mus tillsammans med Hanbads hÄrda kuk. Jag hörde ett underbart sugande ljud som uppstod dÄ Hanbads kuk gled in och ut ur mig. NÄgonstans bakom mig kunde jag Àven urskilja ett ljud som lÀt som om nÄgon stod dÀr och smekte sin lem. För den personens skull lutade jag mig framÄt sÄ att han fick bÀttre insyn. PÄ det sÀttet lyckades personen som slickade mig Àven komma Ät bÀttre bakifrÄn, och kunde nu slicka i sig alla mina safter som rann nerför Hanbads skaft.
Hanbads lÀppar nafsade mjukt pÄ mina bröst dÄ hans stötar ökade i takt. Jag stönade och gnydde, kastade bak mitt huvud av njutning och min mun fÄngades dÄ upp av Parameshs lÀppar i en kyss. DÄ jag öppnade mina ögon stod han framför mig och smekte sig sjÀlv. Jag slickade mig om lÀpparna och sÄg pÄ hans pulserande erektion.
- SÄ vacker? hans röst var fyllig och jag rös i hela kroppen. Du fÄr mig att plÄgas av ÄtrÄ efter dig.
Han grep tag om sin lem för att visa mig hur hÄrd den Àr och en droppe klar vÀtska sipprade fram. Jag log och öppnade min mun för att svara, men ut kom bara att lystet primalskrik. Aadam, som hade stÄtt bakom mig och smörjt in sin lem med vÀldoftande oljor, knÀböjde nu bakom mig och lÀt sitt ollon glida in i min rumpa innan han försiktigt tryckte sig mot mig. Nu var jag fylld bÄde bak och fram pÄ ett sÀtt som jag aldrig hade kunnat drömma om.
Min make sÄg in i mina ögon och kysste mig ömt. Jag visade honom att jag inte smÀrtades, eller att jag var rÀdd. Aadam kysste lugnande mina skuldror och min nacke och pressar sig sedan lÄngsamt upp i mig, lÄngsamt nog för att jag skulle vÀnja mig vid kÀnslan. DÄ mina Àlskare hittade en rytm tillÀt jag mig sjÀlv att slappna av och helt och hÄllet öppnas för dem, kÀnna deras kukar tryckas in i mig, djupare och djupare, med en sakta ökande takt. Tills nu hade Paramesh stÄtt framför mig och smekt sin lem, betraktat oss och vÀntat. Nu kom han till mig, grÀvde in fingrarna i mitt hÄr och med ollonet smörjde han in mina lÀppar med sin försats. Jag sög pÄ det stora, blÄlila ollonet och sög in det i min mun.
VÀrlden omkring mig levde och sprudlade av alla ljud och dofter som skapas av vÄr Àlskog. Jag stönade, det gjorde vi allihop. En kuk i min rumpa, en i min mus och en i min mun ? vi var en enda stor, extatisk hög av kroppar och kön. Jag rullade pÄ en vÄg av njutning som var sÄ omfattande att jag inte kunde avgöra var min kropp slutade och deras började.
Aadam stötte mot min rumpa medan Hanbad forcerade sin vÀg in i min mus. Deras kukar gned mot varandra genom den tunna slidvÀggen som skilde dem Ät, och det ökade vÄr njutning tusenfalt. Paramesh sÄg pÄ oss allihop frÄn sin plats vid min sida, dÀr han stötte in i min mun med ett fast grepp om mitt hÄr. Hans navel slog emot mitt ansikte, hans pung slog emot min haka och hans kuk var begravd djupt ner i min hals. Jag svalde och svalde, stönade mot hans lem och fylldes helt och fullt medan de knullade all vett och sans ur mig.
Nu kÀnde jag det och jag grep tog om Parameshs lÄr för att hÄlla balansen. Aadams armar höll om min midja bakifrÄn. Hans lÀppar kysste min nacke samtidigt som hans hÀnder gled fram för att smeka min bröst. Han masserade dem hÄrdare dÄ Àven han började kÀnna hur hans kropp gjorde sig redo. Allt skedde mycket fortare nu. Parameshs stötar in i min mun var hÄrdare, snabbare, och skakade min kropp hela vÀgen ner till Hanbad dÀr hans kuk pressade min kropp uppÄt och Aadams kuk tvingade min kropp framÄt. Deras stön var högre, mer oregelbundna. HÄrdare, snabbare, en nÀstan smÀrtsamt stor njutning vaggade oss alla mot klimax. Vi Àlskade, nej ? knullade. Vi knullade sÄ ivrigt och vÄldsamt att allt annat suddades bort.
Jag avlÀgsnade min mun frÄn Paramesh men ersatte den snart med min hand. Min nu öppnade mun slÀppte ut det ena lustfyllda ljudet efter det andra.
- Knulla mig hÄrdare.
Jag bönade och bad. Men mina Àlskare behövde inte uppmanas. Deras stötar var vildsinta nu och min kropp skakade och slungades fram och Äter tillsammans med dem. Förtjust sög jag in Paramesh i min mun igen och svalde ner honom sÄ djupt jag kunde. Jag kÀnde hans hand i mitt hÄr som drog mig framÄt, mot honom. Mina hÀnder slöts om hans skinkor och ljuden som uppstod frÄn min blöta, sugande mun förde honom allt nÀrmare kanten. Paramesh kastade bak sitt huvud och skrek av vÀllust dÄ hans kuk exploderade i min mun, djupt ner i min hals och fyllde min strupe med hans salta, varma safter. Girigt svalde jag och stönade hela tiden. Med kuken smetade han ut Äterstoden av sin utlösning över mina lÀppar och böjde sig sedan ned för att kyssa mig medan Aadam och min make hÀftigt fortsatte att knulla min kropp.
Hanbads lÀppar var som fastklistrade vid min bröstvÄrta dÄ Aadam hjÀlpte till och pressade samma mina bröst. Jag hörde hur de flÀmtade och stönade runt omkring mig samtidigt som deras lemmar sÀrade mig till fullo och deras svettiga lÄr slog emot min kropp.
Äntligen slĂ€ppte jag taget helt och hĂ„llet och kĂ€nde hur elden forsade genom mitt blod i samma stund som jag kom i en explosiv orgasm som rullade genom mig och sög tag om de bĂ„da kukarna. Jag kĂ€nde hur Aadam bet tag i min axel och Hanbads tĂ€nder nöp tag i min bröstvĂ„rta dĂ„ min krampande mus mjölkade den heta sĂ„sen frĂ„n deras kön.
Utmattade föll jag ihop över min Àlskade medan Aadam försiktigt gled ur mig. Han och Paramesh slog sig ned, en pÄ var sida om mig. Alla tre mÀnnen kysste mig mjukt och dröjande. Nattluftens mjuka ljud omslöt oss dÀr vi lÄg utstrÀckta pÄ kuddarna. Vi vilade nu, lÄg och drog oss i varandras armar. Jag sÄg upp pÄ himlen och log. Hanbad förstod vad jag tÀnkte och slöt mig tÀtare intill sig. Med ett leende sa han:
- Natten Àr fortfarande ung.