Damlaget

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

I slutet av 80-talet trÀnade jag som 25-Äring ett damlag i fotboll. Mitt stora fotbollsintresse kunde inte fullt ut kompensera för mina tekniska brister, sÄ jag fick hÄlla mig pÄ andra sidan linjen nÀr det var match. För att testa mina talanger som lagledare hade de satt mig som ledare för ett bÄngstyrigt damlag, bestÄende av töser strax under de 20.
Sakta men sÀkert hade vi fÄtt spelet att fungera och laget hade blivit allt mer homogent och stabilt. Fotbollen drog till sig töser som var lite mer bastanta och kaxiga Àn sporter som golf och tennis och jag hade snabbt fÄtt veta vad jag kunde göra och inte kunde göra... Vi spelade sista matchen mot trean i tabellen och skulle bli seriemÀstare om vi spelade oavgjort. Hur lÀtt som helst.
Regnet vrÀkte ned och nÀr töserna kom slokörade tillbaka frÄn första halvlek stod det 0-2 och i mina öron ringde alla svordomar jag kÀnde till, samt nÄgra till. Som sagt, pryda var de inte. Jag flyttade pÄ nÄgra spelare och bytte in vÄr halvskadade bollgeni Karin. Liten, smÀrt och med en fantastisk bollkontroll var hon en fantastisk tillgÄng. TyvÀrr alltför otrÀnad för 90 minuters spel pÄ regntung plan. Töserna arbetade in sig i matchen och nÀr Karin gjorde 3-2 tio minuter innan slutet kÀndes regnen inte lÀngre sÄ besvÀrande.
GlĂ€djen var ohĂ€mmad efter slutsignalen, jag bars i kungastol till omklĂ€dningsrummet och vĂ€l inne i vĂ€rmen skreks det, sjöngs det och tjoades som aldrig förr. Trots att jag trĂ€nat laget i tvĂ„ Ă„r var omklĂ€dningsrummet lite tabu. NĂ€r genomgĂ„ngarna var klara brukade jag gĂ„ ut och lĂ„ta töserna duscha i fred. Flera gĂ„nger hade jag stegat in i duschen med kuken som ett jĂ€rnspett framför mig; de unga rösterna, det plaskande vattnet mot deras nakna kroppar... Även om det inte var skönhetsdrottningar i laget blev jag flera gĂ„nger pĂ„mind om den erotiska laddning som trots allt fanns mellan femton unga töser och en manlig lagledare.
Alla utespelarna var grĂ„a av gyttja och deras klĂ€der hamnade snabbt i smutskorgen. Jag började bli lite osĂ€ker om jag skulle gĂ„ ut nĂ€r allt fler nakna, fasta kroppar syntes omkring mig. Mina blickar fastnade speciellt pĂ„ Mirjam, som med sitt arabiska utseende var en exotisk klick. Hennes muskler spĂ€nde i den vĂ€ltrĂ€nade kroppen, hennes bak var fast och platt, hennes bröst smĂ„ med styva vĂ„rtor. NĂ€r jag vĂ€nde bort blicken fastnade den pĂ„ vĂ„r mĂ„lvakt Petra, som log mot mig. Även Petra var naken; hon var lĂ„ng, gĂ€nglig, nĂ€stan utan bröst och med ett par lĂ„nga, slanka ben som hon gĂ€rna visade upp i kort kjol.
Katrine kallades Kalle och var absolut stereotypen för en lesbisk fotbollsspelare; kraftigt byggd, mörk röst och nÀstan manliga drag i ansiktet. Kalle var kapten och var gruppens auktoritet. Tjoet i gruppen tystnade nÀr hon höjde rösten. Katrine krÀvde att de gjorde nÄgot med mig och detta "gjorde" betydde först att jag skulle fÄ smutskorgen över mig, som "straff" för att trÀning pÄ gyttjiga planer och sedan skulle jag duschas i kallt vatten.
Tjoet och skriken blev inte mindre av att dansk öl nu började gÄ laget runt. Jag drogs ned pÄ golvet av tvÄ stadiga töser - det var Marie och Pernilla, mittbackarna - och fick snabbt smutstvÀtten över mig. Kul. Plagg efter plagg Äkte av. Petra och Katrine sÄg till att jag strippades, men lustigt nog fick behÄlla mina kalsonger. Kanske Àr töser lite prydare trots allt? Töserna var ganska sÄ rejÀlt berusade nu och skÀmten hade genast blivit grövre. Inne i duschen knuffades jag fram och tillbaka av tjoande, grinande och applÄderande töser. Nakna tonÄringar varthÀn jag sÄg, ivriga hÀnder som ömsomt knuffandes, ömsomt smekandes. Mitt stÄnd vÀxte för varje sekund och jag kÀnde mig kÄt, kÄt, kÄt.
Petra, som var lika lĂ„ng som jag, gick fram och drog ned kalsongerna. Jag föll till golvet och sĂ„g hur Petra dansade ivĂ€g, viftandes med mina blöta kalsonger som en trofĂ©. Min kuk stog rakt ut, töserna jublade. Katrine tog tag i mig och gav mig en blöt kyss. Ännu mera jubel. SĂ„ gav hon mig en kyss till, som snabbt blev en djupt tungkyss. Det blev tyst i duschrummet. Detta var inte planerat och töserna sĂ„g sig om och pĂ„ varandra. Vad hĂ€nde nu? Katrines hand masserade min stake, och efter en stund fortsatte hon nerĂ„t mot mitt skrev. Hon tog min hĂ„rda kuk i sin mun och började suga med lĂ„nga djupa drag. NĂ„gra av töserna rodnade djupt, samlade ihop sina klĂ€der och gick ut i omklĂ€dningsrummet. Bland ryggtavlorna sĂ„g jag Mirjams försvinna ivĂ€g. Kvar stod Petra, Marie, Pernilla och bollgeniet Karin och sĂ„g pĂ„ Katrines avsugning. I mitt halvdimmiga tillstĂ„nd sĂ„g jag ogenerat pĂ„ de nakna töserna omkring mig.
Till vÀnster stod Karin, med sin spÀda, pÄgaliknande kropp dÀr de ovanligt stora vÄrtgÄrdarna omslöt ett par styva vÄrtor. Vid hennes sida mörkhÄriga Marie, stabbigt byggd med ganska sÄ stora bröst och kraftiga lÄr. Marie var smÄbarnsmamma trots att hon bara var 20 och var tillsammans med Katrine de tvÄ som var mest mogna i truppen. Tysta, rödhÄriga Pernilla var ocksÄ kraftigt byggd med lagets största hÀck och likasÄ hÀstsvans. Jag hade för mig att hon var yngst med sina 17 Är. Kaxigast och Fröken VÀrldsvan var lÄnga Petra, normalt i en snygg pagefrisyr men nu rufsig som en punkare. Petras mun var vidöppen och hennes kinder var blossande röda.
Jag sÄg ned pÄ min hÄrda, glansiga kuk som gled ut och in i Katrines varma mun. Hennes kropp var snyggare Àn jag trodde. PÄ den tiden var rakad fitta nÄgot man fortfarande bara sÄg i porrfilmer, men Katrine hade rakat sig helt. Hon hade ett par stora men ÀndÄ uppnosiga bröst och sÄg jÀvligt sexig ut. Speciellt i knÀstÄende stÀllning...
Plötsligt dansade min hÄrda kuk ur den sköna munnen.
- Kom, sade Katrine och tog mig varsamt till bastun.
Tystnaden var massiv och jag sĂ„g rodnader pĂ„ samtligas kinder. Även den annars sĂ„ sturska Petra sĂ„g blyg ut och var vĂ€ldigt avvaktande. Jag sattes pĂ„ en bĂ€nk och Katrines heta mun omslöt genast min hĂ„rda kuk. "Kalle" sög mig vant och lĂ„ngsamt, precis som jag ville ha det, och jag min förlĂ€genhet i situationen försvann för varje sugande rörelse ifrĂ„n Katrines hĂ€rliga mun. Vid min sida satt Petra med stora ögon och fortfarande vidöppen mun - hade hon aldrig stĂ€ngt den?. Hon slĂ€ppte inte mitt underliv blicken en sekund och mellan hennes smala lĂ„r hade hennes högra hand letat sig in. Runt, runt gick hennes smala fingrar om en sĂ€kert svullen och kĂ€nslig klitoris. Bakom mig satt Marie och smekte min rygg och nacke. Ibland nafsade hon kĂ€rleksfullt mig i öronsnibbarna och hennes heta andedrĂ€kt vĂ€ste i mitt öra.
Pernilla hade startat bastun och stod lite avvaktande och sÄg pÄ. Karin tog hennes hand och de satte sig pÄ andra sidan av bastun. Bastun var L-formad med aggregatet i mitten. Nu var det min tur att öppna ögonen pÄ vid gavel. Karin begravde sitt ansikte mellan Pernillas stora lÄr och hennes blonda, kortklippta hÄr försvann allt djupare in i Pernillas vÀlkomnande sköte. Pernillas hÀnder smekte Karins hÄr och hon viskade kÀrleksfulla ord till henne. Var de tillsammans! Jag stirrade ned pÄ Katrines kraftiga ansikte. Jag som trodde...
Karin var visst lika duktig pÄ att slicka fitta som att hantera en fotboll. Pernilla gnÀllde och gnydde allt högre, vilket verkade göra Katrine kÄtare och kÄtare. Hon sög och runkade min stenhÄrda kuk med infernalisk energi och min utlösning kom lika plötsligt som kraftigt. Med ett vrÄl skjöt jag ut sats pÄ sats, det sved i ryggraden och jag grimaserade vÄldsamt till sista droppen hade mjölkats ut av Katrine. Det mesta av sperman hade sprutats ut över Katrines ansikte och hon reste sig upp för att gÄ ut och tvÀtta av sig. Kvar satt jag och flÀmtade med en slak penis som blev allt mindre mellan mina ben. Karins huvud blev allt mer aktivt mellan Pernillas tjocka lÄr och alla i bastun sÄg pÄ tösernas lesbiska kÀrleksakt. Pernillas kÀrleksförklaringar avslöjade att hon och Karin hade gjort det hÀr förut. Petra stönade ett "Fy fan", men jag förstod aldrig om det var ett tecken pÄ upphetsning eller pÄ avsky. Pernilla kom. Hon kom i flera stötar och verkade mer vara i födslovÀrkar. Floder av orgasmer sköljde över henne och Karin gjorde hennes orgasmer lÀngre, större, intensivare och Àn mer fantastiska genom sin magiska tunga.
Först nu nÀr kuken slaknat, kommer jag till sans. HÀr sitt er jag, deras lagkapten, och blir avsugen av en av minaspelare! Herregud, vad skulle kollegorna sÀga. Detta kommer att bli kÀnt i morgon, kanske redan ikvÀll. Jag sÄg min trÀnarkarriÀr gÄ i spillror nÀr en varm kvinnohand varsamt styrde en av mina hÀnder mot sitt sköte.
- HjÀlp mig, viskade Marie.
Hon satt bredbent vid min sida och förde min hand mot sitt blöta sköte. Jag lĂ€t mina fingrar leka runt hennes blygdlĂ€ppar och sĂ„g pĂ„ hennes söta ansikte att hon njöt av behandlingen. LĂ€tt, lĂ€tt utforskade jag min högerytters fitta. En mun slöts plötsligt om min slappa kuk. Jag vĂ€nder mig om och ser Petras vackra ansikte börja suga min kuk. Återigen försvinner jag in i ett kĂ„trus. Mina fingrar börjar en allt hĂ„rdhĂ€ntare behandling av Maries fitta. Det mĂ€rks att hon haft barn; jag fĂ„r lĂ€tt in tre fingrar i hennes blöta hĂ„l. Marie gnyr och smĂ„stönar omvartannat. Hon styr mitt tempo med rop och mer handgripligen med en fast hand pĂ„ min. Hennes smĂ„ hĂ€nder knĂ„dar de halvslappa brösten. Mina fingrar dunkar hetsigt och ryckigt in och ut ur hennes heta hĂ„l. Hon kommer med ett gurglande skrik och trycker in min hand sĂ„ lĂ„ngt hon kan med bĂ„da sina hĂ€nder. Utmattad rĂ€tar jag pĂ„ mig, bara för att se hur Petras smala underliv sĂ€nks över min nu halvstyva kuk.
Pernilla och Karin har bytt plats vid vÄr sida. Pernillas stora röv breder ut sig i bastun och hennes slappa bröst hÀnger en bra bit ned frÄn hennes kropp. Hennes runda ansikte försvinner in mellan Karins smala, korta ben. Karin, med sin smÀrta, fasta kropp Àr verkligen Pernillas motsats; inte ett gram för mycket fett. Karins ansikte utstrÄlar förvÀntan och lÀngtan. Hon blundar och lutar sig tillbaka mot vÀggen. Jag beundrar de underbart smÄ, fasta brösten och slukar resten av hennes smÀrta kropp med mina giriga blickar. Petra tar mitt huvud och för det till sitt. Vi förenas i en djup kyss, samtidigt som jag trÀnger djupt in i henne. Hon Àr verkligen trÄng och kvider mer av smÀrta Àn av njutning till en början. NÀr hennes slida öppnat sig för mitt hÄrda spjut, börjar hon rida mig rytmiskt och stönar hur skönt det Àr.
Bastudörren slamrar till. Katrine har kommit in igen. Medan jag njöt av att se en vÀltrÀnad, kraftigt byggd tös med rÀtt stora bröst och en helt rakad fitta framför mig, stod Katrine och sÄg lite förlÀget omkring sig. Efter en viss tvekan, gÄr hon över till Marie och börjar smeka hennes lÄr. Marie protesterar och slÄr bort Katrines hÀnder. Marie böjer sig istÀllet fram och ger mig en kort puss nÀr hon lÀmnar oss för att köra hem.
Petra rider mig allt intensivare. Hennes trÄnga fitta klÀmmer min kuk sÄ underbart att jag inte kan hÄlla emot. Min kropp spÀnner sig för att förbereda mig för orgasmen, min kuk blir Ànnu hÄrdare och vÀxer lite till, mina pupiller vidgas. Jag frustar ut den smÀrtblandade njutningen av att kÀnna hur orgasmen kommer. Petra skriker till och ser pÄ mig med stora ögon. Hon försöker höja sitt redan höga tempo och hoppar nu upp och ned pÄ min stenhÄrda kuk. Just som jag kommer, stÀller Petra sig upp och mina kaskader av sperma sprutar, sprutar och sprutar ut och upp pÄ bastuvÀggen, dörren och pÄ Pernillas breda skinkor.
Utpumpad, utmattad och helt utan vilja, faller jag bakÄt. Med slak kuk, njuter jag av att fÄ höra Karin skrika gÀllt nÀr Pernilla ger henne en orgasm. Hennes pÄgaliknande ansikte Àr förvridet i smÀrta, men fortfarande vackert. Det sticker till i min manliga stolthet att jag inte kan fÄ köra in mitt organ i den underbara kroppen. Jag Àter Karin med ögonen och njuter av hennes slanka linjer och avsaknad av fett. Pernilla reser sig upp frÄn Karins underliv och ler mot mig och Petra.Hon sÀger inget, utan tar Karin i handen och drar ut henne i duschen. NÀr dörren gÄr igen bakom dem kysser Petra mig ömt och viskar hur mycket hon tycker om mig. Med ett matt leende ser jag pÄ hennes vackra ansikte och frÄn och med den stunden skulle vi vara tillsammans i mÄnga Är.