Det kakelkkÀdda duschrummet

Omröstning: 4.5/10 (2 röster lagda)

För att bÀttre kunna beskriva hur det var mÄste jag först tala om hur jag hade tittat pÄ henne, hur hon var och hur andra sÄg pÄ henne. Det var nÀmligen det som utgjorde halva upplevelsen. Att jag fick vara med nÄgon som henne, Àr nÄgonting som sÀkert aldrig kommer att hÀnda mig igen.

Hon hette Helena och jobbade pÄ ekonomi avdelningen vilket betydde att vi inte umgicks sÀrskilt mycket pÄ jobbet och definitivt inte privat heller, eftersom hon var i en klass lÄngt över min. Jag jobbade pÄ utvecklingsavdelningen och i princip det enda vi hade gemensamt var att vi kom frÄn samma stad.
I de flesta sammanhang finns det killar som katalogiserar kvinnor och tycker sig ha klart för sig precis hur de Àr och likasÄ pÄ det hÀr företaget. NÀr jag först fick höra om henne kallade de henne ?Gudinnan? och nÀr jag sÄg henne kunde jag förstÄ varför. Hon var vacker i ansiktet pÄ ett klassiskt tidlöst sÀtt, kroppen var slank och vÀltrÀnad. HÄret rÀckte henne till axlarna och det var naturligt ljust brunt. Hon var kort och gott en sÄdan kvinna man gÀrna tittar pÄ i smyg men inte ens vÄgar titta i ögonen och hÀlsa pÄ om man möter henne i hissen pÄ jobbet, en sÄn som de tuffa, coola killarna pÄ barerna inte ens ödslar tid att försöka flirta med. Jag vet inte varför de andra kallade henne Gudinna, i och för sig fanns det hundratals skÀl till det, men hÀr Àr nÄgra av mina.
Det började en dag nÀr hon kom tillbaka frÄn lunchen och hade varit och trÀnat. Hon hade inte gjort iordning hÄret eller sminkat sig som de flesta andra tjejer skulle gjort, utan kinderna var rödblommiga, hon hade en tendens till eftersvett i pannan och hÄret var fortfarande blött. Jag, som tycker att Pamela Anderson ser vulgÀr ut och att Victoria Silvestedt likar en utomjording, började dÄ tycka att Helena var naturlig och verkade skön och avslappnad.
Efter det fortsatte jag att titta lite extra för att se om jag kunde mÀrka fler detaljer hos henne och det var inte svÄrt.
En gÄng kom hon till jobbet lite sent, gick in pÄ sitt rum, hÀngde av sig och direkt gick ut i kontorslandskapet för att hÀmta nÄgot. Hon hade pÄ sig mörkt blÄa jeans som satt perfekt i midjan, inte för högt upp som en del kan misslyckas med. LÀngden var perfekt, de vilade precis pÄ vristen. Hon hade dessutom pÄ sig ett par svarta stövlar med ganska hög och bred klack pÄ. Som du hör, ÀndÄ ganska vanliga klÀder, men det Àr de smÄ detaljerna som spelar in i riktig skönhet. De höga klackarna och jeansen bidrog bÄda till att framhöja hennes lÄnga slanka ben, vÀltrÀnade och smidiga.
Efter den dagen flyttade jag blicken lite högre upp för att titta pÄ hennes bakdel, som jag faktiskt inte hade lagt mÀrke till förut, det rÀckte med att titta pÄ hennes leende eller hÄllning.
Den hÀr dagen hade hon pÄ sig ett par tunna, svarta byxor som satt ganska tajt omkring hennes bak.
Hon stod vid receptionsiten och pratade. Solen lyste in genom fönstret och gjorde sÄ att de annars sÄ svÄrupptÀckta konturerna pÄ svarta klÀder, nu blev lÀtt urskiljbara. Det hade att göra med linjer, hur hennes bakdel sÄg ut lite snett bakifrÄn, lite i profil. PÄ lÄret nedanför dÀr de sk ?ridlÄren? brukar sitta fanns inget överflödigt alls. Det var bara en jÀmn rundad linje frÄn höfterna Ànda ner till knÀna. Blusen slutade nÄgra centimeter nedanför linningen pÄ byxorna vilket gjorde att man inte sÄg nÄgon bar hud pÄ ryggen vilket bidrog till hennes klass och stil. Hon mÄste ha haft ett par tunna string trosor pÄ sig för man sÄg inga konturer av hennes underklÀder genom byxorna. Hennes bakdel var perfekt rundad pÄ sidorna, det fanns inget överflödigt alls pÄ henne dÀr och istÀllet för att vara platt i profil, stod den ut lite, som den brukar göra pÄ riktigt vÀltrÀnade kvinnor. Nog om hennes utseende för ett tag. Nu till de andra delarna som tillsammans skapade den gudinna jag har insett att hon verkligen var. Men först lite om mig sjÀlv.
Jag Àr 26 Är gammal, tvÄ Är yngre Àn henne, och jobbar som sagt med produkt utveckling. Jag har en del osociala sidor som gör mig lite till en ?nörd?, men jag Àr inte opopulÀr pÄ jobbet, jag har en del kompisar som jag brukar umgÄs med, jag gÄr ut och roar mig dÄ och dÄ, men jag kÀnner mig inte som en ?party mÀnniska? direkt.
En kvÀll nÀr jag om nÄgra kompisar satt pÄ en irlÀndsk bar och drack lite öl, sÄ döm om min förvÄning, men in genom dörren kommer Helena tillsammans med nÄgra av hennes vÀnner, bÄde manliga och kvinnliga. De gÄr in och letar efter bord och pÄ vÀgen förbi vÄrt bord stannar hon och utbrister:
?NÀmen, hej! Kul att ses! Allihopa, det hÀr Àr min arbetskompis Tommy.? Hon böjer sig över bordet och hÀlsar pÄ alla och presenterar sina vÀnner för mig. Hon avslutar med att presentera sin pojkvÀn, en kille som ocksÄ verkar helt vanlig, ungefÀr som jag. Lite töntig, men inte ful.
Mina kompisar reagerade ganska avslappnat till en början, men nÀr Helena med följe hade gÄtt, började frÄgorna hagla. ?Vem var det??, ?Var kÀnner du henne ifrÄn??, ?Har du betalat henne för att hÀlsa pÄ dig?? och den typen. Jag var nÀstan lika förvÄnad som dem och undrade varför hon hÀlsat. Men efter det sÄ började vi prata lite mer pÄ jobbet och eftersom att jag hade blivit lite blyg för att jag tittat sÄ noga pÄ henne sÄ hÀnde det ibland att jag blev lite generad nÀr hon tittade pÄ mig eller pratade med mig. Jag antar att jag nÀstan blivit lite förÀlskad i henne. Jag lÀrde aldrig kÀnna henne, vi pratade mest bara om jobbet och om vad som hÀnde i vÄr gemensamma hemstad. Men mer och mer lade jag mÀrke till en annan sak hos henne, hon var genomgod. SnÀll och oerhört trevlig och generös.

Det var en riktigt varm sommardag och vi som inte hade semester hade bestÀmt oss för att spela fotboll pÄ lunchen, sÄ vi var tio personer som möttes i en gymnstiksal. Nio killar och en tjej, Helena. Det var första gÄngen jag sÄg hennes ben utan klÀder. Hon var otroligt vÀltrÀnad och man sÄg hennes muskler pÄ hennes solbrÀnda vader och lÄr tydligt. Vi började spela och i början tog alla det lugnt med henne, hon var ju kvinna, men ju mer vi spelade mÀrkte vi att det inte behövdes. Hon var stenhÄrd att spela mot, tacklades sprang fort och sköt hÄrt, sÄ hon fick sig ett par rejÀla smÀllar till slut. Jag ramlade omkull ett par gÄnger och en gÄng nÀr jag och Helena stötte ihop ramlade vi bÄda tvÄ. Hon var riktigt svettig och andades tungt. VÄra ben kom emot varandra och de klibbade ihop lite grann. För en kort sekund susade en bild förbi mig i mitt huvud (du kanske kan gissa dig till hur den sÄg ut) med den försvann ganska fort. NÀr hon reste sig upp stödde hon sig med den ena handen pÄ min bröstkorg och den andra höll hon i min hand. PÄ nÄgot sÀtt lyckades jag behÄlla lugnet och frÄgade henne:
?Gick det bra?? Hon log och sade med en blinkning:
?Du ska fÄ igen för det!?
Spelet fortsatte och under resten av tiden sÄ var hon riktigt hÄrd mot mig. Tacklade mig och sprang nÀra mig, kastade sig framför fötterna pÄ mig och försökte fÀlla mig lika mycket som för att försöka ta bollen. Jag lÄtsades att jag var irriterad pÄ henne men tyckte i sjÀlva verket om det.
NÀr spelet var slut tog jag min vattenflaska och drack girigt det kalla vattnet. Hon kom fram och frÄgade om hon kunde smaka sÄ jag rÀckte över flaskan till henne samtidigt som jag sa att jag redan druckit ur den. Hon svarade:
?Det gör inget? och halsade flera klunkar. Jag tÀnkte en del perversa tankar som jag Àr glad att hon inte hörde dÄ.

NÀr jag gick in i omklÀdningsrummet kom jag pÄ att jag hade glömt en extra tröja ute i salen, sÄ jag gick tillbaka för att hÀmta den och nÀr jag gick tillbaka, lite tankspridd, sÄ öppnade jag fel dörr. Jag reagerade inte förrÀn jag var ett helt steg inne i damernas omklÀdningsrum. Jag kommer ihÄg att jag undrade var alla grabbarna var nÀr jag plötsligt sÄg Helena. Hon stod vÀnd mot mig men nerböjd och höll pÄ att ta av sig nÄgot. Hon hade tagit av sig sin tshirt och sportbehÄn som lÄg slÀngda pÄ golvet tillsammans med hennes skor och strumpor. Det enda hon hade pÄ sig var shortsen, som vid det hÀr laget var nere vid vristerna. Hon stod fortfarande nerböjd men tittade upp nÀr hon hörde dörren öppnas. Jag tappade fattningen totalt och önskade att jag kunde sÀga nÄgot till mitt försvar, men alla saker jag kom att tÀnka pÄ lÀt töntiga sÄ jag bestÀmde mig för att vÀnta pÄ hennes reaktion istÀllet. Det var inte den jag rÀknat med.
Hennes handduk lÄg pÄ bÀnken bredvid hennes vÀska, men istÀllet för att strÀcka sig efter den sÄ rÀtade hon pÄ sig i sin fulla lÀngd, satte ena handen i sidan samtidigt som den andra handen lekte lite med hennes svettiga shorts. Hon lade huvudet lite pÄ sned och smÄlog samtidigt som hon sa:
?Ser du nÄgot du gillar?? Hon lÀt shortsen falla till marken och jag följde dem Ànda till ner. De föll som i slow motion och nÀr de landat följde jag hennes ben uppÄt med blicken. Jag sÄg allt det som jag undrat över hur det sÄ ut. Hennes vÀltrÀnade kropp, hennes fasta ben och mage, hennes smÄ sportiga bröst med smÄ hÄrda bröstvÄrtor. Men jag kunde inte med att titta mellan hennes ben, trots att hon stod lite bredbent och verkade vilja att jag skulle se allt. Hela hennes kropp var tÀckt med en tunn hinna svett som gjorde att hon glÀnste i ljuset frÄn lysrören.
Jag lyckades prestera ett hest:
?...jag ber om ursÀkt? och slog ner blicken, men hon verkade inte ha hört mig för hon sade med en gÄng, lite tystare Àn förut:
?Ska du stÄ dÀr, eller ska du komma in och stÀnga dörren??
Jag höll fortfarande i dörrhandtaget sÄ jag slÀppte det och lÀt dörren stÀngas av egen kraft. Jag förstod inte vad hon ville, det vore sÄ oerhört förvÄnande om hon vill ha sex, sÄ det var inte det jag trodde, men eftersom hon inte gjorde nÄgon ansats att skyla sig sÄ tog jag ett par steg mot henne. Hon backade inte utan strÀckte snarare Ànnu mera pÄ sig. Vi var nÀstan lika lÄnga och nÀr jag kom nÀra henne kunde jag höra hennes andetag. Min puls slog sÄ hÄrt sÄ jag trodde hon skulle höra ekot i det kakelklÀdda omklÀdningsrummet. Hon verkade vÀnta pÄ att jag skulle göra nÄgot, men jag var sÄ vettskrÀmd att jag stod som förstenad. Hon slÀppte aldrig mina ögon med blicken, men jag kunde inte se henne i ögonen sÄ jag tittade pÄ hennes axlar, hals, haka, kinder och mun. Hennes lÀppar var inte stÀngda och nu, nÀr jag stod ungefÀr en halvmeter frÄn henne kunde jag kÀnna hennes svaga andedrÀkt mot mitt ansikte. Plötsligt sade hennes mun nÄgot som jag inte uppfattade förrÀn sekunderna efter hon sagt det:
?Jag tÀnkte precis duscha.... vill du vara med?? Hon vÀntade inte pÄ svar utan gick förbi mig och nu snuddade hon inte ens vid mig utan nu gick hon emot mig med hennes svettiga bröst mot min överarm och hennes lÄr mot mitt. Hennes svett mot mitt ben. Hennes rakade, glÀnsande ben mot mitt. Min manlighet hade inte hunnit reagera pÄ de korta minuter som varit, men nu kÀndes det som om allt blod lÀmnade min överkropp och for ner i mitt kön. Den bultade stÀllde sig i honnör för den vackra kvinnan.
NÀr hon gick förbi mig tog hon omkring min handled och drog mig med sig mot duschrummet. Nu nÀr jag hade det tillfÀllet alla jag kÀnde ville vara i tittade jag inte ens pÄ hennes bak medan hon gick, bara pÄ hennes nacke och slanka rygg. Hon gick in i duscrummet men tÀnde inte lampan. Ljust strömmade in frÄn den öppna dörren och ett fönster som stod pÄ glÀnt. Det var lite kyligt i duschrummet men jag frös inte det minsta. Jag gick som i koma efter henne och nÀr vi kom fram till ett av duschbÄsen vÀnde hon sig om mot mig och slog armarna om min hals. Hon stod nÀra mig men jag vÄgade inte komma nÀrmare ÀndÄ. Jag trodde fortfarande att det var en dröm eller ett skÀmt. Extra tröjan som jag hÀmtat ute i hallen föll till golvet och mina hÀnder sökte sig upp mot hennes midja. NÀr jag rörde vid hennes kropp med mina darrande hÀnder kÀndes det som eld genom min hud. Mina hÀnder vilade pÄ hennes höfter och mina nerver stod pÄ helspÀnn för att kÀnna varje millimeter av henne. Hon stod fortfarande och höll om min hals och hon tittade mig rakt i ögonen, sÄg allvarlig ut och sade:
?Vad vill du göra med mig Tom?? NÀr hon kallade mig vid namn var det som om jag fÄtt ett slag i magen. Alla kallade mig Tommy och enda gÄngen jag sagt till henne att jag hette Tom var första gÄngen vi hÀlsade. Att hon kom ihÄg det gjorde mig nÀstan rörd. Att den hÀr perfekta kvinnan visste vad jag hette kÀndes lika mÀrkligt som att jag precis sett henne naken. Jag svalde och svarade:
?...allt.? Jag kunde knappt tro att jag sagt det, men det verkade som att det var det svaret hon ville höra. Jag trodde fortfarande att hon kanske bara ville skoja med mig eller i bÀsta fall kyssas, men nÀr hon slÀppte min hals och flyttade hÀnderna till min midja, tog tag i tröjan och började lyfta upp den bestÀmde jag mig för att ta vad jag kunde fÄ.
Jag strÀckte upp armarna och lÀt henne dra av min svettiga tshirt. NÀr hon tagit av den kastade hon den pÄ golvet och log lite. Jag sÄg att hon faktiskt ocksÄ var lite nervös och det gjorde mig lite sÀkrare, sÄ jag tog ett halvt steg nÀrmare och lade tillbaka min hand pÄ hennes höft och lÀt den glida runt henne lite mer sÄ jag kramade om hennes smala midja. Jag lutade mig lite framÄt och nuddade lite lÀtt vid hennes hals med min nÀsa och mina lÀppar. Hon rös till lite grann men drog sig inte undan. Hon smakade salt och jag tyckte det var sexig att smaka av hennes svett. Den lÀtta beröringen övergick i smÄ pussar pÄ hennes hals och axlar och fortsatte till att bli kyssar med öppen mun. Jag ville tvÀtta av hela hennes kropp med min mun och slicka i mig hennes salta vÀtskor frÄn fler stÀllen Àn hennes hals. Mina hÀnder smekte hennes rygg och nacke. Hon var alldeles vÄt i hÄret och det klibbade sig skönt mellan mina fingrar. Hennes hÀnder var pÄ min mage och mitt bröst men det var inte som att hon försökte skjuta mig ifrÄn sig utan snarare som att hon smekte och tog för sig hon med. Hennes naglar rev mig lite och hennes mjuka hÀnder smekte mig överallt pÄ framsidan. Hon rev mig lite över bröstvÄrtorna och nÀr min mun letade sig fram till hennes örsnibb suckade hon djupt och lutade huvudet bakÄt. Jag sög lite pÄ hennes örsnibb och lÀt min tunga spela lite i snÀckan. Jag mÀrkte att hon gillade det men förökte ÀndÄ koncentrera mig pÄ att ta det sÄ lugnt jag kunde. Hennes hÀnder hade glidit runt mig och var nu pÄ min rygg. Hon ömsom rev, ömsom smekte mig lÀngs med ryggen och i början skÀmdes jag lite över att jag var sÄ svettig, men efter ett tag njöt jag av det. Nu var vi sÄ nÀra att jag kÀnde hela hennes kropp mot min, hennes bröst var mot min överkropp och jag kunde kÀnna att hennes bröstvÄrtor var styva, att brösten var fasta samtidigt som de var mjuka och kvinnliga. De var inte jÀttestora men de fyllde nog en bkupa i alla fall. Min högra hand letade sig ner mot hennes rygglut och vidare ner pÄ en av hennes skinkor. Nu började hon andas tungt och lutade huvudet framÄt för att kyssa mig pÄ halsen. Hon drog upp ena benet och slog det runt mina ben för att trycka mig nÀrmare sig. NÀr hon lyfte pÄ benet och sÀrade lite pÄ dem kom vÄra kön i kontakt med varandra för första gÄngen. Jag trodde jag skulle komma med en gÄng, sÄ upphetsad blev jag att kÀnna vÀrmen frÄn hennes kvinnlighet genom mina shorts, men reaktionen blev tydligen större för henne; hon ryckte till och vi föll mot vÀggen bÄda tvÄ och nÀr vi slog mot vÀggen tryckte hennes rygg mot duschaggregatet sÄ vattnet slogs pÄ. De första dropparna var iskalla och vi fick en chock bÄda tvÄ. Vi skrattade lite tyst Ät det och rös tillsammans nÀr vattnet sakta blev varmare. Det började Änga nÀstan direkt och det varma vattnet fick oss att slappna av lite mer. Helena lyfte ner sitt ben och började smeka mig i nacken. VÄra munnar började nÀrma sig varandra och efter nÄgra försiktiga beröringar av vÄra lÀppar kysstes vi sakta och mjukt. Hennes kyssar var blöta och först trodde jag att vattnet frÄn duschen rann in i vÄra munnar, men snart förstod jag att det var hennes saliv. Jag hade aldrig kÀnt nÄgon kyssa som henne, sÄ vÄtt, mjukt och sÄ otroligt sensuellt. Det rann saliv frÄn hennes mun in i min. Jag blev sÄ upphetsad av hennes kyssar att jag nÀstan började bli brutal. Hon höll om mitt huvud med sina hÀnder och det var nog det enda som gjorde att jag kunde hÄlla mig upprÀtt. Mina hÀnder grep om hennes skinkor och det var inte förrÀnn nu jag insÄg hur perfekt hennes bakdel var. Musklerna var sÄ hÄrda att man knappt kunde borra in fingrarna i hennes skinkor. Jag smekte och rev henne, klÀmde och masserade hennes skinkor medan hon kysste mig galen. Efter ett tag blev hennes kyssar lÀttare och ömmare nÀr hon drog sig lite ifrÄn mig. Hon flyttade hÀnderna lite lÀngre ner och började smeka mig innanför mina shorts som nu var alldeles blöta. Hon förde in hÀnderna innanför dem och började smeka mina skinkor med sina tunna lÄnga fingrar. Hennes lÄnga naglar rev mig pÄ skinkorna och ner en bit pÄ lÄren. Hon drog upp hÀnderna och knöt upp snöret i midjan. Utan att vÀnta drog hon av mig shortsen. Hon kom nÀrmare igen och blandingen av att kÀnna det varma vattnet och hennes nakna kropp mot mig blev nÀstan för mycket. Jag tror hon mÀrkte det, för hon tryckte sig ifrÄn mig lite och tog en duschtvÄl hon hade haft med sig. Hon stÀngde av vÄr dusch men satte pÄ de tvÄ som var bredvid sÄ att det inte skulle bli kallt. Hon tog min hand och lÀt duschtvÄl rinna ner i den och efter det gjorde hon likadant med sin egen hand.
?TvÀtta mig.? Sa hon samtidigt som hon började löddra upp tvÄlen i sina egna hÀnder. Hon började tvÀtta mig pÄ bröstet, magen och fortsatte sedan under armarna och pÄ halsen. Under tiden lÀt jag mina intvÄlade hÀnder glida över hennes mage, höfter och in en bit pÄ ryggen. Jag försökte undvika hennes bak och höll mig lÄngt frÄn det som vÀntade mellan hennes ben, pÄ samma sÀtt som hon inte smekte mitt kön. Men efter ett tag blev det omöjligt, sÄ jag tvÄlade in hennes fasta bakdel ordentligt. Jag var ganska hÄrdhÀnt och tog i henne ordentligt sÄ det inte skulle kittla henne. Hon följde mitt exempel och tvÀttade mig med. Vi stod dÀr och smekte varandra i nÄgra minuter Ànda tills hon viskade:
?Jag kan inte hÄlla mig lÀngre? Hon lutade sig fram igen och vilade sitt huvud mot min axel samtidigt som hennes hÀnder gled runt mig och tog tag i min bultande mandom. Hennes hÀnder gled upp och ner, smekte mig skönt, varken för hÄrt eller löst, hennes ena hand drog tillbaka min förhud och höll ett stadigt grepp om roten samtidigt som den andra smekte mitt ollon med hÄrda fasta rörelser. Hon stÀllde sig pÄ knÀ framför mig och medan det varma vattnet rann över vÄra kroppar och jag virade in hennes hÄr mellan mina fingrar, slöt hon sina vÄta lÀppar omkring mitt kön. Hon slÀptte taget om mig och grep tag om mina skinkor istÀllet och lÀt mig glida in och ut ur hennes mun. Ibland var jag sÄ lÄngt inne i henne att jag kÀnde hennes gom mot mitt ollon. Ibland tog hon tag om mig och höll tillbaka förhuden sÄ kontakten mellan hennes lÀppar och tunga skulle bli mer pÄtaglig. Hon sög mig sakta och mjukt vilket var tur, för jag var nÀra att komma hela tiden. VattenÄngan hade blivit som en tjock dimma i rummet och jag kÀnde fuktigheten i halsen som gjorde det lite svÄrt att andas. Syrebristen var inte det enda som gjorde mig yr. Jag kÀnde svetten under vattnet som rann över mig, jag hade kommit in i nÄgot slags transliknande stadium nÀr hon stÀllde sig upp, vÀnde sig om, grep tag om mig samtidigt som hon stÀllde sig bredbend, svankade ordentligt och visade mig vÀgen in i hennes varma inre. Vattnet rann ner mellan hennes skinkor och jag följde strömmen sÄ lÄngt ner mot hennes sköte jag kunde. Jag trÀngde in i henne utan problem, hennes vÀtskor och det varma vattnet mjukade upp hennes blygd och slida sÄ jag gled lÄngt in i henne utan motstÄnd. Hon drog djupt efter andan och drog sig lite ifrÄn mig, precis som att det hade gjort ont.
?Mmmm... sakta. Ta det lugnt.?
Jag var livrÀdd att jag hade gjort henne illa, men jag gjorde som hon sa. Hon stod böjd mot vÀggen och hade hÀnderna lÄngt upp mot kakelvÀggen. Hennes svank var nÀstan vinkelrÀt mot golvet och det plaskade om oss för varje stöt vi gjorde mot varandra. Jag började smeka hennes rygg med bÄda hÀnderna, hennes höfter som var sÄ nÀra mina, hennes bakdel som slog mot mig för varje stöt jag gjorde in i henne. Det var otroligt skönt, men jag började nÀstan bli sjösjuk av de gungande rörelserna och syrebristen. Efter nÄgra minuter började hon stöna lite högre. Jag masserade hennes skinkor hÄrt. Det var skönt att kÀnna musklerna arbeta under huden, men jag antar att vattnet och luften hade gjort henne avslappnad och lugn med, för hennes muskler som omslöt mig var helt avslappnade ocksÄ, Det fanns inget motstÄnd inuti henne, jag bara gled fram och tillbaka, in ooch ut. Det var sÄ otroligt upphetsande att titta ner mellan hennes skinkor och se hur min lem gled mellan dem.
Hon reste pÄ sig och vÀnde sig mot mig, lutade sig mot vÀggen och lyfte upp ena benet mot mig och drog mig till sig. Hon viskade:
?Ta mig hÄrt...? och den hÀr gÄngen behövde hon inte visa vÀgen. Med sitt vÀnstra ben kramade hon om mitt lÄr och eftersom hon stod pÄ tÄ pÄ den andra foten spÀndes alla muskler i hennes högra ben. Jag kunde kÀnna det mot mitt nÀr vi gned oss mot varandra.
Hennes blygd var rakad sÄ nÀr som pÄ en smal strÀng pÄ berget och nÀr jag förde mitt ollon in mellan hennes lÀppar gled jag skönt mot hennes lena hud. Jag hittade dit jag skulle och reste sakta pÄ mig för att hitta rÀtt.
Den hÀr gÄngen var det helt annorlunda. Hon visade mig med sina rörelser att hon ville ha mig hÄrdare, sÄ jag tog tag om hennes höfter och tryckte henne mot mig hÄrt. Hon stönade sÄ högt att jag trodde alla i hela huset skulle höra det, men jag brydde mig inte lÀngre. Hennes huvud föll bakÄt och hon höll sig upprÀtt med hjÀlpa av armarna som hon höll omkring min hals. Vattnet frÄn duschen masserade och smekte hennes bröst och mage och för varje stöt vi gjorde, slog vÄra blygdben mot varandra och stötarna fortplantade sig genom hela min kropp. Ut i tÄr och fingerspetsar. LÄngt in i hjÀrtat och hjÀrnan.
?Din kuk Àr sÄ skön i min fitta? sa hon och riktade sina ögon mot mig. Jag kan inte sÀga att hon tittade pÄ mig, för att hon var nog i samma trans som jag. Det vara en massa fÀrger som exploderade runt omkring oss. Vi rörde oss tillsammans, samtidigt i en sensuell dans.
Hon strÀckte sig upp, grep tag om duschmunstycket och lyfte upp sitt andra ben. Nu hÀngde hon i luften med benen omkring min midja. Nu visades hennes muskler, hur hon kunde anvÀnda dem för att förstÀrka sin kvinnlighet. Hennes slida och blygdlÀppar kramade omkring mitt kön och masserade mig för varje stöt in i hennes varma vÄta inre, hon blev sÄ trÄng att jag knappt kunde komma in i henne.
Mina hÀnder slöt sig omkring hennes skinkor i ett desperat grepp men till slut, till slut, kunde jag inte, ville inte hÄlla mig lÀngre och nÀr hon kÀnde det öppnade hon ögonen fullt och sÄg pÄ mig. Jag lutade mig fram och kysste henne och precis nÀr jag kom, spÀnde hon sin slida omkring mig och jag gled in i henne fullt, sprutade inuti hennes allra heligaste stÀlle, pumpade ut kÀrlek i hennes innandöme, lÀt min sperma strömma in i hennes varma slida. Det var en lÄng orgasm, kanske en halv minut. Mina ben kÀndes alldeles utpumpade och jag trodde jag skulle falla ihop.
Jag höll henne kvar dÀr ett tag, kramade och kysste henne, smekte henne överallt, ville hÄlla om henne. Hon satte ner sina ben och drog ner vÀrmen pÄ vattnet. Tittade pÄ mig och kysste mig ömt pÄ kinden. Jag tittade tillbaka, betraktade henne, konsumerade henne med blicken. Hon var den vackraste kvinna jag nÄgonsin varit med. Jag undrade om hon var nÄgon slags magisk varelse som inte Àlskade som mÀnniskor med kroppen, utan med sinnena.
Medan jag betraktade hennes kropp förde hon ner en hand mellan sina ben och kÀnde efter. Hon visade upp handen med fingrarna fulla med min kÀrlek. Jag tittade ner mellan hennes ben och sÄ hur min sperma rann ur hennes slida, ner pÄ insidan av hennes lÄr.
Numera, nÀr jag tÀnker pÄ henne, nÀr jag ser henne och tÀnker tillbaka pÄ det som var och nÀr jag önskar att jag kunde fÄ spola tillbaka tiden för att fÄ uppleva det igen, sÄ fÄr jag den bilden framför mig. Jag kÀnner mig inte nöjd, men inte heller glad eller ledsen. Hon har sin pojkvÀn och har aldrig visat nÄgonting som antydde att hon skulle lÀmna honom eller att hon ville ha mig istÀllet. Det Àr en tyst överenskommelse mellan oss tror jag, för jag vet inte om jag vill ha henne heller. Vi har haft det ultimata tillsammans och det skulle aldrig gÄ att Äterskapa det. SÄ vi har lÀmnat det för att ligga gömt som en underbar upplevelse, lÄngt, lÄngt bak i minnet.