Frun pÄ Remminge.del2

Omröstning: 7.0/10 (1 röst lagda)

Frun pÄ Remminge del 2
NÀsta dag cyklade Johan full av förvÀntan upp till huset för att fortsÀtta mÄla. Han öppnade med sin nyckel och steg in . Huset var tyst och stilla och han började mÄla dÀr han blivit avbruten igÄr. Tankarna snurrade i huvudet pÄ vad frun skulle göra med honom, och han tÀnkte pÄ gÄrdagen. Dagen gick och inte skymten av frun, och pÄ eftermiddagen packade han ihop och cyklade hem. NÀsta dag syntes hon inte heller till, men det hördes en dörr slÄ igen lÀngre in i huset. Hon ville sÀkert glömma gÄrdagen och undvika honom, tÀnkte han. FjÀrde dagen började och Johan trodde att han skulle bli fÀrdig pÄ eftermiddagen .Vid tio öppnades ytterdörren och en kvinna i 40 ÄrsÄldern klev in ,med ett par kassar i hÀnderna.
?Hej pÄ dej ,mÄlarn, va fint det blir. Och du Àr ju snart fÀrdig?
Hon kom inyrande i salen och sÄg sej omkring. Hon var kort och hade nÄgra kilo för mycket, med böljande stor barm och kraftiga underarmar sÄg hon ut som om hon klarade det mesta ,med storblommig klÀnning pÄ sej och med ett rufsigt rött hÄr och kvicka rörelser, sÄg hon energisk ut.
?Jag heter Doris och kommer hit en gÄng i veckan och stÀdar. Ibland lagar jag mat nÀr Hektor Àr bortrest och frun ska ha gÀster, dÄ serverar jag ocksÄ ,förstÄs. Man kan sÀga att jag gör vad en hel stab gjorde förr, men jag har inte betalt för mer Àn en? sa hon och utbrast i ett högt skratt.
?jag har faktiskt jobbat för frun i 18 Är. Hon Àr strÀng ,men hon betalar bra och Àr mÄn om bra tjÀnstefolk?
Han smittades av hennes pigga skratt och kÀnde hur det lÀttade upp hans lite nedstÀmda inre, undrade om hon skulle stÀda idag, i sÄfall var det bÀst att han tog ut tÀckpappen och stÀllningen sÄ kunde hon stÀda av salen ocksÄ.
?Ta det lugnt. Det Àr inte stÀddag förrÀn i morgon . Idag har frun ringt och bett mej laga lunch, sÄ stÀdningen fÄr vÀnta. MÄla pÄ du sÄ kanske vi ses sen?
Hon gav mej en blink och ett leende och försvann lika kvickt som hon kom.
Vid lunch nÀr Johan var precis fÀrdig och höll pÄ med att samla ihop papp och annat, Kom frun in i rummet . Hon gick runt och synade jobbet och efter en stund kom hon fram till honom och spÀnde ögonen i hans. Han kÀnde sej lika liten som första gÄngen, fast han hade synen av henne halvnaken , med sin pitt i hennes mun och med handen i sitt eget skrev pÄ nÀthinnan. Hon visade inte med en min att hon kom ihÄg vad de gjort, nÀr hon sa
?det ser bra ut. Du har gjort ett gott jobb och det ska jag sÀga till mÄlare BÀck ocksÄ. Och det ska du veta , att jag Àr inte den som ger beröm i onödan?
Johan bara nickade och kÀnde sej fÄnigt stolt att denna strÀnga kvinna , faktiskt berömt honom.
?NÀr du Àr fÀrdig hÀr gÄr du till tvÀttstugan , den vet du ju var den Àr. DÀr tar du av dina mÄlarklÀder och klÀr pÄ dej det som Àr framlagt. Sen infinner du dej i lilla matsalen kl tvÄ för lunch? sa hon, och han nickade igen och hon vÀnde pÄ klacken och skred ut ur salen.
Johan gjorde fÀrdigt och tÀnkte undertiden pÄ att han kanske haft fel om henne , kanske skulle han nu fÄ en ny erotisk erfarenhet. Tanken fick det att svÀlla i byxorna och nÀr han gick mot tvÀttstugan kunde han inte lÄta bli att klÀmma pÄ pitten genom tyget. I tvÀttstugan lÄg handuk och tvÄl framlagt och han tog av sej tröjan och byxorna, tvÀttade sej i vasken sÄ gott det gick. Johan tÀnkte att, fall i fall ,Àr det bÀst att tvÀtta av sin halvsvettiga lem. Han tog av sej kalsongerna och tvÄlade in lem och pung innan och skölde av sej i vasken. PÄ en bÀnk lÄg ett par tunna linnebyxor, en tunn stjorta, ett par strumpor och skor. Det kÀndes ofrÀscht att ta pÄ sej hans svettiga kallingar sÄ han klev i byxorna naken. Allt passade fint. KlÀderna var mjuka och andades kvalitet och Johan kÀnde sej lÀtt pirrig och betydelsefull nÀr han gick mot lilla matsalen som han visste lÄg vid sidan om stora salen.Hans pitt hÀngde fritt i byxorna och det kÀndes skönt mot det mjuka tyget. Han passerade stora salen och öppnade den ena höga dörren som gick till lilla matsalen , och blev stÄende i dörröppningen hÀpen över vad han sÄg.
Matsalen var ett stort rum med högt i tak, pÄ vÀggarna hÀngde stora tavlor med olika jakt och friluftsmotiv. VÀggarna var klÀdda i en mörkröd sammetstapet som gjorde att rummet varmt omslöt en nÀr man trÀdde in. Mitt pÄ golvet stod ett lÄngt mörkbetsat ekbord med tolv högryggade stolar runt. LÄnga tunga gardiner var fördragna sÄ att endast ett svagt ljus frÄn den soliga dagen trÀngde in. Det var dukat för tvÄ vid ena Àndan. Stolen pÄ gaveln var lite större Àn dom andra och var den enda med armstöd. Det var inte svÄrt att rÀkna ut vilken stol som hon skulle sitta pÄ. Det var fruns plats.
PÄ bordet stod tre ljusstakar med fem ljus tÀnda i varje och spred sitt ljus frÄn mitten av rummet, mot de mörka vÀggarna, som Ät ljuset sÄ att hörnen i rummet höljdes i halvdunkel.Det var dukat kuvert med tre glas, tvÄ tallrikar och bestick som lÄg uppradade pÄ sidan om tallriken. Bordet var tomt i övrigt och det sÄg konstigt ut med den smakfulla dukningen i ena Ànden.
Han tog tveksamt ett steg in och stÀngde dörren bakom sig och genast sÀnkte sig mörkret omkring honom, och bordet tycktes strÄla och han drogs mot ljuset. Plötsligt lösgör sej en skugga frÄn vÀggen och en lÄng man i svart skrider in i ljuset.
?godmiddag herrn. Frun bad mej föra er till bords, sÄ kommer hon strax?
Han var i 30 ÄrsÄldern ,kortklippt mörkt hÄr med grÄ vÀnliga ögon. Han var i Johans lÀngd nÀr han stod jÀmte. NÀr han trÀdde in frÄn dunklet spelade skuggorna och han hade verkat lÀngre. Han var klÀdd i ,vad Johan antog, var en sorts butler uniform, med en kort jacka, stjorta utan krage och en smal fluga runt halsen.
Han tog om armbÄgen och förde johan mot bordet, drog ut stolen och sköt in den nÀr han satte sej, bugade och drog sej tillbaks mot skuggorna utefter vÀggen. Han satt lite pÄ spÀnn av det högtidliga mottagandet, och förstod egentligen ingenting. Dörren i andra Ànden öppnades och frun kom in, svartklÀdd i en fotsid klÀnning med djup uringning, hÄret uppsatt och ett enkelt pÀrlhalsband om halsen. Hon skred fram till bordet, sÄg pÄ honom och sa
? Det Àr brukligt att resa sej nÀr en dam kommer in i rummet ? med hennes ögon fastnitade i hans . han fumlade upp i stÄende stÀllning och butlern kom fram och drog ut stolen och placerade henne vid bordsÀndan innan han försvann ut genom dörren.
Hon sÄg pÄ honom med ett smÄleende i mun gipan nÀr hon sa
?du har gjort ett bra jobb och jag vill gÀrna bjuda pÄ lunch, sÄ lÄt maten tysta mun och varsÄgod?
Dörrarna öppnades och doris kom in med en vagn med silverskÄlar och terriner som nÀr hon nÀrmade sej bordet spred en underbar arom. Hon var klÀdd i en svart klÀnning med ett stÀrkt, vitt förklÀde. Hennes rufsiga hÄr var prydligt uppsatt under en vit hÀtta och borta var den yviga kvinnan som valsat in pÄ förmiddagen. Nu var hon stram och effektiv nÀr hon la upp smÄ snittar med svart kaviar och Àgg ,pÄ vÄra tallrikar, neg och backade frÄn bordet. Butlern steg fram och slog nÄt i vÄra glas.
Han hade ingen aning om vilka bestick han skulle vÀlja och sneglade pÄ henne. Hon tog de yttersta besticken och han apade efter. De Ät under tystnad, men hon sÄg granskande pÄ honom emellanÄt. Han Ät med god aptit och nÀr de hade tömt tallrikarna kom doris fram frÄn skuggorna och dukade raskt av, la upp nÄt som han trodde var fisk av nÄt slag, potatis, grönsaker och slutligen ,lite sÄs. NÀr hon lutade sej in framför honom för att servera sÄg han ner bakom förklÀdet hur hennes stora nakna bröst hÀngde fritt innanför och nÀr hon backade tillbaka och vÀnde sej om och gick mot dörren sÄg han, Att hon klÀdd i det som han uppfattat som en klÀnning med förklÀde, inte hade nÄn baksida. Hennes runda skinkor och bara rygg vickade sej framför hans ögon ut frÄn rummet. Han blev alldeles yr och trodde att han inbillat sej nÀr frun lugnt, med en blick pÄ honom tog upp besticken och lÀt sig vÀl smaka. Maten smakade underbart och nÀr butlern slog upp lite mera vin och började duka av kÀnde han sig mÀtt och belÄten. Lite pÄverkad av vinet och stÀmningen slappnade han av och log mot frun.
?Det var det bÀsta jag Àtit nÄgonsin. Tack för lunchen.?
?VarsÄgod .Men vi har fortfarande desserten kvar.?
Butlern dukade av och började plocka bort allt sÄ det endast Äterstod deras glas och ljusstakarna. Doris kom in med vagnen med smÄ skÄlar pÄ, stÀllde den intill bordet, och stÀllde sej vid sidan om butlern.
?Tack Doris och Hans. Det var utsökt . nu fÄr ni gÀrna ta för er av efterÀtten.?
Frun lutade sej tillbaka i stolen nÀr Doris och Hans kom fram till honom, stÀllde sej pÄ vars sin sida och tog tag i hans armar och reste honom upp. Doris sÄg honom djupt i ögonen nÀr hon började knÀppa upp hans stjorta och dra av honom den.
Hans gick ner pÄ knÀ knöt upp hans skor medans doris lÀt handen smeka frÄn hans kind ner över halsen och bröstet, över magen och började knÀppa upp hans byxor. Han stod som förstenad ,men han gjorde inget motstÄnd nÀr hon lÀt byxorna glida ner till fötterna och glatt fnissade nÀr hon sÄg att han inte hade nÄgot under. Han var som i trans nÀr dom klÀdde av honom allt och Hans lyfte upp honom pÄ bordet och la honom varsamt pÄ bordet med underbenen hÀngande över kanten vÀnd mot frun ,som hade flyttat ut sin stol och tittade roat pÄ. Doris tog en skÄl och en sked och började klicka ut vispgrÀdde i klickar pÄ hans kropp. PÄ halsen, bröstvÄrtorna, magen och slutligen pÄ hans slaka lem.
Sen tog hon och la jordgubbar, fruktbitar,cocktailbÀr mm ovanpÄ grÀdden. Hans och Doris stÀllde sej pÄ var sin sida av bordet och började Àta av frukten och grÀdden. Doris slickade ren hans hals och sökte sej till hans mun. Hon tungkysste honom lystet, slickade honom pÄ halsen och ner mot magen. Hans slickade ren hans ena bröst och tog sig an det andra medans hon slickade ren hans mage. Kuken började resa sej i grÀdden, ett hallon satt fastkletat pÄ ollonet nÀr den höjde sej ur grÀdden och strÀvade kladdig uppÄt. Han var alldeles borta av lust nÀr han kÀnde hur Doris tunga och mun slickade sej runt kuken och uppför skaftet tills bara hallonet och en grÀddklick Äterstod. Han tittade upp och mötte hennes blick nÀr hon öppnade munnen och gapade över hallonet och tog allt i mun . Hon sög med vÄt kladdig mun hans kuk, och Hans gled upp bakom henne och lossade banden sÄ att förklÀdet föll till golvet. Han greppade hennes stora dinglande bröst och knÄdade dom tills vÄrtorna stod styva rakt ut, och hon tryckte sin runda Ànda mot hans skrev. Johan kastade en blick pÄ frun som tillbakalutad smekte sej över brösten med scenen i blickfÄnget.
Hans stod och smÄjuckade mot Doris Ànda som skruvade och tryckte tillbaks, medan hon sög Johan
Frun knÀppte med fingrarna och Hans rÀtade sej upp, stÀllde sej vid sidan om Doris och började knÀppa upp byxorna ,drog ner byxorna och klev ur dom och rÀtade sej upp. Johan sÄg att Hans kuk hÀngde stor och tung mellan hans ben. Halvslak var den bra mycket större Àn hans egen med fullt stÄnd och det sÄg lite komiskt ut med hans nakna underkropp och serveringsjackan. Hans tittade mot frun som nickade och han tog ett steg fram mot Johan som nu var styvare och kÄtare Àn nÄnsin. Han blundade och kÀnde hur hon sög och slickade hans kuk. Han kÀnde nÄt mot kinden, öppnade ögonen och fick en chock nÀr han sÄg Hans Nu lite styvare pitt framför ögonen. Han tryckte sej mot Johans ansikte som försökte komma undan, men dÄ sa frun .
?Jag vill se dej suga hans kuk.?
?Aldrig i livet! det Àr ju Àckligt?
?Det Àr inte Àckligare Àn det Àr för Doris att suga dej. Nu tar du och gör som jag sÀger?
Hans tryckte sej mot honom igen och han öppnade munnen och slickade försiktigt lite pÄ spetsen.
Doris hade slutat suga och runkade honom medans hon hade blicken pÄ Johan som nu öppnade munnen och gapade över Hans grova kuk. Det smakade ingenting , bara kroppsvarm och mjuk. Han sög in ollonet i munnen och kÀnde med tungan runt kanten, genast började den styvna och han kÀnde hur den svÀllde i munnen. Doris sÄg pÄ hur Johan sög Hans och runkade sakta medan hon med andra handen rullade sin ena styva bröstvÄrta mellan fingrarna. Frun hade vikt upp sin slitsade klÀnning och strök sej utanpÄ sina röda trosor. Hans kuk vÀxte i Johans mun och Johan sög och slickade den hÄrda staken. Doris klÀttrade upp pÄ bordet och Hans tog ut kuken ur munnen och hjÀlpte henne upp genom att ta ett tag om hennes skinka och trycka pÄ. . Hon stÀllde sej med ett ben pÄ var sida om bröstkorgen, sÄ Johan sÄg rakt upp mellan hennes ben. BlygdlÀpparna var rakade och en illröd tofs var sparad över fittan, och avslöjade att hon var Àkta rödhÄrig. Hon knÀade och skrevade över Johan och strök med fingret i springan som redan glÀnste av hennes safter. Hon gnuggade sej med ett finger och lÀt det ibland försvinna in i hennes fitta .Johan stirrade pÄ henne nÀr han kÀnde hur nÄgon tog honom i munnen. Hans sög honom och runkade sakta sin egen stora balle. Frun hade tagit av sej sin klÀnning och pullade sej sjÀlv med ena benet över armstödet. Doris tog ett steg fram och sÀnkte sej pÄ huk mot hans ansikte. Johan stirrade pÄ den vÄta fittan som nÀrmade sej och stack ut tungan just nÀr hon siktade in sej. Han stack den rakt i hennes vÄta springa och började slicka och nafsa i de hÀngande svullna blygdlÀpparna, medans hon sittande pÄ hÀlarna tog spjÀrn med hÀnderna pÄ bordet. Hon gnuggade sej mot Johan och red mot hans slickande tunga. Frun hade rest sej och stod och runkade Hans stora kuk, medan han sög Johan. Hans ena hand letade sej mot fruns fitta och började pulla henne under trosan.
?SesÄ Doris . LÄt han andas lite och lÄt han fÄ kÀnna pÄ din fitta?
Hon reste sej, backade och Hans höll Johans kuk riktad rakt upp nÀr Doris satte sej ner och utan pardon lÀt sej sjunka ner över staken. Hon gnuggade och Älade sÄ att hon verkligen sÄg till att fÄ in hela i hennes hala, blöta fitta, och började sen rida med lÄnga mjuka knÀ böjningar. Frun satt pÄ bordskanten och höll om Johans pung, klÀmde smekte och ibland drog hon med handen över Doris skinkor. Hon strök Doris stjÀrtspringa och Hans begravde tungan mellan benen pÄ frun. Doris guppade stönande upp och ner och hennes bröst hoppade rytmiskt med de styva vÄrtorna blodfyllda och inbjudande. Johan knÄdade hennes bröst och frun lÀt ett finger trycka mot hennes anus. Doris stönade nÀr hon började lirka in fingret i hennes stjÀrthÄl och började köra det in och ut i samma tempo som hon red Johan. Hela tiden hade Hans slickat och sugit fruns fitta och stÀllde sej nu mellan fruns ben, tog om hennes Ànda och makade ut henne mot bordskanten. Han satte sin grova pÄle mot hennes fitta, drog lite upp och ner i hennes vÀta med ollonet som glÀnsande av hennes fukt stod rött och blodfyllt.
Han började pressa sej in och efter ett par smÄjuck var han i botten. Han började knulla frun i ett jÀmnt tempo och hon stönade varje gÄng han stötte i botten.
Efter ett tag bytte dom plats. Doris klev av och Frun greppade snabbt Johans kuk som var alldeles hal efter Doris safter. Hon runkade honom ,och Hans drog sej ur, Doris lutade sej fram och begravde tungan i fruns nyknullade fitta :Hennes rumpa putade ,och Hans stÀllde sej bakom henne, sÀrade pÄ skinkorna och nosade med kuken i hennes svullna hÄl. Sakta trÀngde han sej in i henne och hon gnuggades mot frufittan varje gÄng han stötte. Frun tog Johans kladdiga kuk i munnen och sög in den lÄngt i sin mun, Doris slickade hennes fitta och Hans knullade henne i sin tur. Med bÄda hÀnderna pÄ hennes skinkor stod han och sÄg ner pÄ hur hennes stora svullna blygdlÀppar omslöt hans grova kuk. Johan som stÄtt under konstant behandling sen början, började stöna och vrida sej och kÀnde att det var nÀra . Frun sög och klÀmde samtidigt pÄ pungen, och nÀr hon lÀt ett slickat finger trÀnga in i hans rövhÄl kom han i hennes mun. Hon slutade suga och slÀppte ut hans sprutande lem, runkade ut sperman med vana tag, strÄle efter strÄle av seg kladdig sperma slungades ut pÄ hennes kind och gapande mun. Hon runkade ut det sista , sperman rann utefter hennes kind, och en droppe sipprade ut i mun gipan, nÀr hon log mot honom. Hon hasade sej upp och kysste honom hungrigt med tungan spelande i hans mun, sÄ att han smakade av sin egen sperma. Doris blev kraftfullt knullad av Hans och kved dÀr hon stod med armbÄgarna mot bordet och brösten rytmiskt svÀngande, nuddande bordsskivan med sina styva bröstvÄrtor. Frun stÀllde sej bredvid och smekte Doris skinkor och fingrade pÄ hans kuk varje gÄng den drogs ut. Plötsligt slog hon med handflatan rakt över Doris skinkor ?klatsch? hon spratt till ?klatsch? hon slog slag efter slag sÄ att en rodnad snart trÀdde fram pÄ hennes skinkor. Hon vred sej och stönade och nÀr frun smög in en hand och började pilla pÄ hennes fitta ,samtidigt som hon slog slag efter slag, kom Doris i en kraftig orgasm. Hans drog sej ur och greppade kuken, runkade ett par tag och sköt ut en strÄle över hennes skinkor och rygg. Frun smetade ut sperman över Doris skinkor, ner i klyftan och gav hennes fitta en gnuggning pÄ vÀgen.
?Det ser ut som om alla har fÄtt tillfredsstÀllelse utom mej. Drick ett glas vin och hÀmta andan för nu Àr det min tur att betjÀnas. Och det vet ni ju, att hÀr pÄ Remminge, Àr det jag som bestÀmmer.?