Jack och Annika

Omröstning: 4.7/10 (3 röster lagda)

Trots att det var jag som surfade in pÄ diverse sexsidor var det min fru Susanne som tag initiativet till en fantastisk sexupplevelse via Internet. Susanne hade utan min vetskap satt in en kontaktannons och efterlyste ett ungt par, helst under 20, som var frÀscha, utÄtriktade och som ville prova nÄgot nytt. Det var nÀr svaren strömmade in som jag förstod...
Vi fick gallra en hel del bland unga mÀn med stor kukar, som de sade, innan vi hittade ett par svar som vi tÀnde pÄ. Vi beslöt att kontakta ett ungt par, Jack som var ett adoptivbarn frÄn Korea - hette egentligen Johannes men blev trÄkad i skolan och bytte - och var 19 och hans flickvÀn Annika som var 20. E-breven skickades med allt hetare innehÄll och vi bjöd hem dem till oss sÄ fort vi hittade en passande helg. Efter att ha varit gifta i 18 Är sÄg vi fram emot nÄgot spÀnnande...
PÄ kvÀllen var det den vÀrsta stormen i SkÄne pÄ mannaminne och nÀr det unga paret vÀl tagit sig hem till oss, var de dyblöta, rufsiga men vid gott liv. Bastun sattes igÄng och vi fick vÀnta med den goda maten tills lite senare. Med en kall Hof i handen kunde jag konstatera att Jack hade en vÀltrÀnad kropp, en slak kuk som var tjock men kort och trots sin tuffa framtoning visade sig vara en vanlig, blyg kille. Annika var en riktig Kajsa Kavat. KÀck, energisk, hela tiden pÄ sprÄng. I bastun var det hon som snackade och det gjorde inte mig ett endaste dugg. Jag kunde istÀllet sluka den smala, vita (solade aldrig tösen?) kroppen med de smÄ, toppiga brösten. Den renrakade fittan kÄtade upp mig enormt och kuken började röra pÄ sig. Det kÀndes som att prata med en 14-Ärig tös. Susanne kom snart in i hennes fnitterstadie, vilket betydde att hon var pÄ strÄlande humör, och tjejerna förde diskussionen framÄt. NÀr Annika undrade varför Susanne aldrig rakade fittan, var det som om vi diskuterade vÀdret. Utan att rodna, vilket min kÀra fru annars har lÀtt för, berÀttade hon att hennes kÀre man (tack!) stÀndigt tjatade pÄ henne men hon ville inte se fjantig ut. Hon var ju trots allt 38 och inte 14. Hon visste att jag blev uppkÄtad av Lolitor och jag registrerade hennes gliring.
Annika började att rÀkna upp fördelarna som den försÀljerska hon var under arbetstid. Plötsligt drar hon upp sina smala, vita ben. Hennes röst Àr mer personlig och betydligt hesare nÀr hon fortsÀtter att berÀtta hur skönt det Àr att vara rakad. Hennes högra hand glider runt hennes rakade fitta. Den lilla bastun kÀnns plötsligt vÀldigt varm. Och vÀldigt liten. Susanne lyssnar intensivt och Àr antagligen omedveten om att hon sÀrat sina ben sÄ att hon dels trÀnger mig nÀrmare Jack och dels ger Annika fri insyn. Hon fortsÀtter att lyssna med blossande kinder. OmvÀxlande ser hon pÄ Annikas söta ansikte och omvÀxlande pÄ Annikas rakade fitta, dÀr de svullna blygdlÀpparna Àr lÀtt sÀrade. Min kuk stÄr rakt upp och jag ser att Jack börjar runka sin korta, men grova kuk med lÄngsamma drag.
Annika tar Susannes ena hand och lÄter den glida upp och ned över hennes rosa skÄra. Susannes vÀlmanikyrerade fingrar leds först av Annikas lilla hand, men börjar snart treva runt Annikas blöta kön utan hennes ledsagande. De cirklar runt, runt de yttre blygdlÀpparna, och berör Annikas vita hud lÀtt, lÀtt. Annika stönar lÀtt för varje ny beröring och börjar spela med sina hÀnder över de smÄ brösten. VÄrtorna Àr smÄ, knappt synbara, och hon rullar dem mellan fingret och tummen, en efter en. Den andra handen anvÀnder hon för att dra ned den fortfarande lite avvaktande Susanne nÀrmare sig. Först nu sÀnker sig Susanne ned mot Annikas underliv. Annika sitter snett framför mig och jag har full insyn nÀr min fru strÀcker ut tungan och börjar slicka sin första fitta.
Min kÄthet vet inga grÀnser och jag runkar frenetiskt. Mitt emot mig sitter Jack och jag ser att han tittar pÄ min kuk. VÄra blickar möts och han ler nÀr han ser min frÄgande blick. Han lyfter bort min högra hand frÄn min kuk och sjunker ned med sin mun över min pulserande lem. Jag vet att det Àr fel och vill först ta bort honom, men han suger mig pÄ ett sÀtt jag aldrig upplevt förut. Under Jacks fantastiska avsugning ser jag som i en dimma hur Annikas söta ansikte förvrids. Susanne har hittat hennes klitoris och slickar rytmiskt med tungspetsen pÄ Annikas kÀnsliga punkt. Ett av Susannes lÄnga fingrar glider ut och in i Annikas vackra flickfitta. Kuken vÀxer i Jacks varma mun och jag kÀnner satsen komma. Mina rörelser blir allt mer okontrollerade. Annikas stönanden övergÄr till skrik. Susanne kör tvÄ, nej tre fingrar ut och in i Annikas fitta. Tempot Àr nÀstan brutalt. Hennes tunga spelar frenetiskt över Annikas klitoris. Min orgasm kommer och jag stönar rakt ut som en kÄt Àlg nÀr jag pumpar sperma lÄngt ned i Jacks hals. Han rycker bort sitt ansikte och bastuvÀggen tar sats efter sats. Annika skriker att hon kommer. NÄgra fÄ sekunder senare gÄr det för henne. Orgasmen Àr vÄldsam och Susanne klÀms fast mellan hennes smala ben i flera sekunder. Annika Älar sig hit och dit medan orgasmvÄgorna sköljer över henne. I flera minuter halvligger Annika i den lilla bastun med Susanne ovanpÄ henne. De smÄpussas och lÄter varandra hÀnder lÀtt smeka partnerns mjuka kvinnohud.
NÀr Susanne reser sig upp ser hon Jacks grova kuk. Hon ler ett kÄtmÀttat leende och vÀnder sig om. Med baken putande mot Jack Àr han inte sen att reagera. Hans kör vant in kuken i Susannes blöta fitta stÄende bakom henne. Susanne lutar sig mot mig och trots Jacks frenetiska pumpande, lyckas vi förenas i en lÄng kyss. Susanne gnyr, uppenbart rejÀlt uppkÄtad efter hennes lesbiska lek med Annika, och jag har kvar den salta smaken efter Annikas fitta nÀr Susanne asvlutar kyssen. KÀrleksakten Àr intensiv. Jack pumpar henne i ett frenetiskt tempo, hans stora pung daskar högljutt mot hennes fitta och hans starka hÀnder grÀver in sig i hennes höfter. För varje drag blir hans stönande allt högre, liksom tonarten. Ett gÀllt skrik skÀr genom bastun. Jag tittar pÄ Susanne men det Àr Jack som skriker. Han pumpar sin sperma samtidigt som Susanne lÄter sin högra hand bearbeta sin klitoris. Jacks ben viker sig och han drattar tillbaka pÄ britsen med ett utmattat, utdraget stön. Susanne ger ett besviket gnÀll och lyckas fÄ in den halvslaka kuken i hennes fitta igen. Hon rider pÄ Jacks halvslaka kuk en kort stund och kommer sÄ i sin efterlÀngtade orgasm. Hon skriker och gnyr pÄ ett vilt sÀtt som jag inte upplevt sedan vi var nygifta! Med ett utdraget stön sjunker hon ned pÄ Jacks pÄle, lutar sig fram och tar med darrande armar tag i mina lÄr. Svetten droppar frÄn hennes panna som en lÀckande kran.
Fyra trötta men lyckliga mÀnniskor duschar under tystnad. Jag tittar pÄ Annika och Jack som vÀljer att tvÄla in varandra. Först nu, nÀr de stÄr sida vid sida, ser jag att Annika Àr mer Àn huvudet högre Àn Jack. BÄde jag och min fru Àr lÄnga, jag Àr precis tvÄ meter och min fru 181 cm. Men Annika Àr inte lÄngt ifrÄn Susannes stÄtliga höjd. Mina tankar gÄr tillbaka till deras e-brev. Annika berÀttade hur hon Àlskade att gÄ pÄ gym. Tighta klÀder och sugande, dunkande, explosiv musik fick henne att tÀnda till. Det var förresten pÄ ett gym som hon trÀffat Jack och de hade hÀngt ihop i tvÄ Är nu. De var varandras motsatser; Jack lite tystlÄten och lÄngsam i sitt sÀtt; Annika som sagt sprallig, snabb och pigg pÄ det mesta. Ett riktigt charmtroll som nu tog Susanne med sig in i sovrummet. Min vackra fru blev instruerad av denna söta, vÀltrÀnade tös att lÀgga sig ned pÄ rygg och sÀra med benen. Annikas flinka hÀnder hade snart löddrat in och rakat av det hÄr Susanne sÄ tappert hade kÀmpat för i alla vÄra gifta Är.
BlygdlÀpparna var lÀtt sÀrade och ganska sÄ stora. Utan hÄr sÄg de Ànnu större ut och jag fick en oerhörd lust att smaka pÄ henne nyrakad. Men en annan person hann före. Annika bara sjönk ned över hennes sköte och började slicka. Inget förspel, ingen pardon. Susanne var sÄ kÄt att jag hörde det smackande ljudet direkt. Hon savade friskt av Annikas behandling och min kuk stod som ett jÀrnspett. TvÄ lÄnga, smala fingrar letade sig in i det blöta hÄlet. Susanne gnydde och stönade. Hon viskade Annikas namn om och om igen och lÀt sina hÀnder omsluta Annikas söta huvud. De tryckte Annikas nÀrmare hennes fitta och Annika förstod. Hon gjorde tungan smal och hÄrd och började i ett rytmiskt tempo slicka Susannes svullna klitoris.
Jag lyckades slita mig frĂ„n scenen och sĂ„g pĂ„ Annikas inbjudande, smala bak. Äntligen skulle jag knulla den tös jag drömt om i flera dagar. Hennes blöta fitta var sĂ„ vacker och det var som om den sög mig till henne. Jag stĂ€llde mig bakom henne och tryckte försiktigt in min hĂ„rda kuk. Hennes slida var glatt och jag gled snabbt in till hennes botten. Min hĂ„rda, pulserande kuk i hennes fitta fick henne att rycka till, och hon gav ifrĂ„n sig ett skrik av förvĂ„ning. Hennes koncentration pĂ„ min frus fitta hade varit sĂ„ total att hon inte mĂ€rkt mig. Susanne tittar upp och vĂ„ra kĂ„ta blickar möts. Hon faller med ett leende tillbaka pĂ„ kudden. Annika försöker slicka henne igen, men jag pumpar henne sĂ„ hĂ„rt att det inte gĂ„r. I stĂ€llet kör hon in ett tredje finger i Susannes rakade fitta. Ur Susannes strupe kommer en blandning av rop och kvidande. I ett frenetiskt tempo pumpar Annika fingrarna ut och in, samtidigt som hennes ena tumme bearbetar den svullna klitorisen. Det blir för mycket för Susanne som kommer i en hĂ€ftig orgasm. Hon svankar kroppen uppĂ„t och river med sina vassa naglar Annikas rygg nĂ€r vĂ„gorna forsar över henne. En, tvĂ„, tre...fyra gĂ„nger skriker hon rakt ut, alla skriken Ă„tföljda av ett utdraget kvidande. Jag ser Annikas arm att hon fortfarande pumpar sina fingrar in och ut ur Susanne och blir Ă€nnu mer tĂ€nd. I ett vansinningt tempo dunkar jag min kuk ut och in. Mina smala hĂ€nder hĂ„ller hĂ„rt om hennes höfter. VĂ„ra stön förenas i det allt varmare sovrummet och jag kĂ€nner hur kroppen gör sig beredd för ytterligare en sats. Annika kastar sig framĂ„t pĂ„ Susanne, jag glider ur med ett högt plask och faller framĂ„t av överraskningen.
Varsamt knuffar Annika ned mig pÄ rygg vid sidan av min flÀmtande fru. Först nu ser jag Jack stÄ och runka vid Susannes sida. SÄ fort Annika grenslar mig, lÀgger han sig pÄ Susanne och börjar knulla henne i mjuka, lÄngsamma drag. Min smala pÄle dunkar lÀtt och jag ser hur Annika siktar in sig pÄ den. Men dÄ fÄr jag en chock. Hon lÄter ollonet vila mot sitt anus och trycker pÄ lite lÀtt. Flera gÄnger spottar hon i handen och smörjer in sitt rövhÄl och plötsligt ger ringmuskeln efter. KÀnslan Àr obeskrivlig. LÄngsamt pressas min kuk in i ett varmt, torrt hÄl som klÀmmer kuken som i ett skruvstÀd. Jag tror att hon skall stoppa efter att den glidit in en bit, men Annika sÀtter sig djupare och djupare pÄ kuken. Hennes mun Àr helt öppen och ögonen har en drömsk blick; jag tror inte att hon ser mig. NÀr mer Àn halva kuken Àr inne börjar hon rida mig, lÄngsamt, lÄngsamt. Jag motstÄr viljan att öka tempot för att inte skada henne, men det Àr svÄrt. Gud, vilken kÀnsla! Jack börjar frusta mer och mer och jag ser att Susanne smeker sin kliltoris allt snabbare. Han lutar sig pÄ raka, muskulösa armar och hans vÀltrÀnade underliv pumpar upp och ned. Jag kan se hans grova kuk, drÀnkt med sekret frÄn min frus fitta, glida ut och in som en pistong och smackandet frÄn Susannes fitta visar hur kÄt hon Àr. Annika ökar tempot nÄgot och nu börjar hon rida mig i ett sugande, underbart tempo. Hennes smÄ, runda bröst rör sig i en vacker rörelse upp och ned. Min orgasm kommer och kommer och exploderar alltför tidigt. Spannvis med sperma pumpar upp i hennes trÄnga anal. Mina vrÄl blandas av hennes skrik och jÀmrande att jag kom för tidigt.
"Inte Àn" kvider hon, "inte ÀÀÀn!".
NÀr sista droppen pressats ur, slutar hon inte att rida mig. Hennes fingrar börjar bearbeta hennes klitoris. Hon lÄter benen arbeta och tar sin andra hand och kör upp tvÄ smala fingrar i hennes vÀntande fitta. Fingarna glider djupt in i den rakade, blöta och underbart vackra fittan och ur hennes strupe kommer ett dovt, nÀstan manligt stönande. Jag ser fascinerat pÄ sexscenen framför och ovanför mig, och förvÄnas över att min kuk Äter börjar bli styv. Den underbara röven gör underverk och jag kÀnner hur min kuk hÄrdnar.
Plötsligt hör jag Susanne skrika till. Jag tittar till vĂ€nster och ser Jack trĂ€nga in i henne bakifrĂ„n. Helt upptagen av Annika hade jag inte mĂ€rkt att de bytt stĂ€llning. Svetten glĂ€nser pĂ„ Jacks muskulösa överkropp, hans muskler svĂ€ller och verkar vilja trĂ€nga ut genom den tonĂ„rigsspĂ€nda huden. Hans hĂ€nder vilar runt Susannes höfter medan han kör in sin hĂ„rda kuk med brutala stötar. Återigen har han ett lĂ„ngsamt tempo, men kompenserar det med en vĂ€ldigt lĂ„ng rörelse och med fysisk styrka. Susanne trycks framĂ„t för varje stöt och kan till slut spjĂ€rna emot mot vĂ€ggen. Jack torkar svetten ur pannan och drar ut sin styva kuk. Den sprĂ€tter till och svajar svagt bakom Susannes vita skinkor. Susanne vĂ€nder sig om och lĂ€t sina lĂ€ppar omsluta hans hĂ„rda och Ă„driga kuk. Hon hann knappt börja innan Jack ropade till. Stönande tog han tag i hennes vackra ansikte och tryckte sin kuk djupare in i Susannes mun. Oförberedd av Jacks tilltag, hostade hon till och drog sig ur. Sekunden efter började Jacks kuk började pumpa sperma över hennes ansikte och hans vrĂ„l ekade mellan sovrummets vĂ€ggar.
Annikas rörelser blir allt mer ryckigare, den jÀmna, varsamma takten Àr som bortblÄst. Hon gnyr och kvider medan hennes fingrar far som lÀrkvingar över hennes svullna klitoris. Med ett plötsligt vrÄl kastar hon sig framÄt. Just som min kuk glider ur hennes kramande rövhÄl gÄr det för Annika och hon kvider gÀllt för varje vÄg som sköljer över henne. För varje sammanknipning faller hon ned mot min svettiga kropp och till slut ligger hon pÄ min mage, hÀftigt andandes. Genomsvettig.