Dominans från Öst

Omröstning: 6.0/10 (1 röst lagda)

Jag stod och väntade på bussen. Bredvid mig stod det två kvinnor i 30-års åldern. De var österifrån då deras språk lät som ryska. De klädde sig lite "billigt", men sexigt. Jag gick fram till den ena av dem som hade tajta skinnbyxor på sig och tog henne försiktigt på rumpan. Gud vad sexigt med de där läderbrallorna på! Hon sa nåt på ryska till sin kompis som då hon nickade. De vände sig emot mig och tittade på mig. De tog sedan upp ett läder-halsband ur sin väska och gick emot mig. Jsg blev genast rädd och backade lite, men de höll fast mig och satte på mig det. De satte på ett koppel i det och drog in mig i deras lägenhet som tydligen låg precis intill. Då sa dom: "You are a bad boy, we must learn you to respect women. Take your clothes off!" jag vågade inte göra anant så jag tog av mig tills jag bara hade kallingarna kvar. Såklart sa de: "a-a, those too" och pekade på min kallingar. När jag stod naken märkte jag liksom de att jag hade stånd. Va? gillade jag det här? jag kände ju mig lite rädd. "Hands behind your back" befallde en av dom och satte på mig ett par handklovar i läder som satt tajt runt handlederna. "Down on your knees" sa dom sen. När jag hade satt mig ner kom en av dom med en svart läder-huva med hål för mun, ögon och näsa och satte på mig den. Det var faktiskt upphetsande att ha på sig en tajt läderhuva. De drog över nån ögonbindel som fanns på huvan och sa: "wait here, or else..". Självklart vågade jag inte göra nåt annat än att sitta där och vänta. När de kom tillbacka om tog bort ögonbindeln fick jag en chock. Den ena av dom hade på sig en korsett i läder, långa läderhandskar och lårhöga läderstövlar med väldigt hög klack. I handen höll hon en flersvansad läderpiska och en slags munkavle som såg ut som en gummiboll med remmar.Den andra hade fortfarande på sig sina läderbyxor men hade tagit på sig en läder-bh och även hon hade låderhanskar och väldigt hög-klackade stövletter. Hon hade ett ridspö i handen. Jag förstod att kvällen skulle bli ganska smärtsam. Kvinnan med ridspöt kom fram, tog tag i kopplet och ledde mig in i ett annat rum. När jag föjde efter skrek hon: "a slave goes on is knees!". Jaha, var ajg deras slav nu ? Jag hade sett sånt här på tv men aldrig upplevt det. Rummet såg konstigt ut, och det var inte svårt att lista ut vad det användes till. Där hängde det ett 10-tal piskor, paddlar och spön på väggen. Ett kors stod intill en vägg.
De sa "say that your are sorry and apoligise for what you did outside". Jag sade inte långt efter: " im sorry for what I did". Genast fick jag ett kraftigt rapp av ridspöt, gud va det sved! "you didnt kiss by boot!" jag sa förlåt igen och kysste henns stövlett. Hon suckade då och utbytte ett ögonkast med henne väninna.
De drog då upp mig på nån slags bänk och spände fast kopplet i den så jag låg lutaf över den. De band fast mina ben i den, jag kunde nu knapp röra mig då överkroppen var tryckt mot bänken och armarna var på ryggen.
"You are a untrained slave but we will make you a better one" sa hon och skrattade. De stoppade in den gigantiska gummibollen i munnen och spände den hårt med remmarna runt mitt huvud. Innan de satt på ögonbideln hann jag se att kvinnan med de höga stövlarna satte på sig en lös-kuk.
Jag tänkte att inte kunde de stoppa in den där saken i mig. I samma stund brände det till på stjärten. De ahde börjar piska mig med den tunga latexpiskan. Jag försökte skrika men fick inte ut så mycket genom gagen.
När rappen slutade hade de piskat mig säkert en 20 gånger. Jag tänkte att nu var det väl ändå slut, men så var det inte. Hon tryckte försiktigt in dildon i rumpan. Den var lite blöt, hon hade antagligen smörjt den med något för att den skulle komma in lättare. Jag kände smärta på stjärten igen, de hade börjar piska mig igen, men antagligen var det den andra kvinnan med ridspöt. Rappen kändes mycket mer ilskna nu. Det gjorde så ont, men det övergick efter ett tag till nån slags smärtfull njutning när hon ökade tempot.
När hon äntligen var kvar tog de bort bollen ur min mun och tryckte direkt efter in kuken och sa " suck it!". Jag började och suga och slicka så gott jag kunde samtidigt som de piskade mig ännu mer, nu både på rygg och rumpa. När de ansåg att jag var klar lsäppte de loss mig och sa "now, say your sorry again".
Då jag verkligen inte ville bli piskad igen överdrev jag. "oooh, im really sorry for what I did, it wont happen again" sa jag och kysste henens stövlar flera gånger. Det var så förnedrande att kyssna nån stövlar med hänjderna bakbundna. "Thats better! now lick my boots, and I mean the whole boots". Jag började slicka men trodde aldrig att jag skulle kunna slicka de stövlarna, de gick ju över låren på henne! När jag börjat fick jag gensast ett rapp på min nu ömma bak och hon sa "start with the heel, slave". Jag fick då börja om igen..det tog väldigt lång tid men jag klarade det faktiskt. Mina käkar värkte både av allt slickande och för att gagen va så stor.
De tog bort handbojorna och kopplet och pekade på mina kläder på golvet. De gick iväg till ett annat rum pratande. Jag tog på mig kläderna och kollade på klockan. Jag hade ju varit där i 3 timmar, shit. Jag skyndade iväg hem. Den dagen skulle jag aldrig glömma..