Den dominanta flickan efter krogen del3

Omröstning: 9.0/10 (1 röst lagda)

Efter vi Ànnu en gÄng hade Àlskat. SÄ skickade flickan tillbaka mig hem till min egen lya med ordern.
-Kom tillbaka pÄ fredag klockan 18.00
-Ja visst hÀrskarinnan det ska jag göra.
Vi skiljdes Ät med en kram och en öm kyss pÄ munnen. Dagarna gick sÄ otroligt lÄngsamt vilket gjorde mig frustrerad att det inte kunde bli fredag igen. Nu var det dag onsdag och jag fick ett sms av min HÀrskarinna. Du har inte glömt att du ska komma hit pÄ fredag va? DÄ vÀntar en trevlig överraskning för dig stod det i smset jag fick. Kom exakt klockan 18 varje för eller efter förstÄtt min lilla slav? Sedan Àr de jag som bestÀmmer nÀr du fÄ runka dig sjÀlv och de Àr jag som bestÀmmer var och nÀr du ska göra det. Din lilla leksak du Àr min Àgodel nu. Skickade ett sms till hÀrskarinnan och skrev följande det Àr uppfattat min hÀrskarinnan.
DÀrefter gick dagarna vÀldigt lÄngsamt, men du var det Àntligen fredag och jag skulle vara hos min hÀrskarinna vid 18.00 inte innan eller efter. Satt och vÀntade i bilen och sedan nÀr klockan var 17,59 sÄ började jag gÄ mot hennes dörr. Jag ringde pÄ hennes ringklocka exakt vid 18.00. Hon öppnade dörren till min besvikelse var hon inte klÀdd de gÄngerna innan utan hon var en helt vanlig tjej som stod i dörren denna gÄng.
-Kom in sa hon
-Tack gick och sa Hej min hÀrskarinna.
-Bra slav vad duktig du Àr som kallar mig hÀrskarinna
-Tack för ditt beröm min hÀrskarinna
-Nu hinner jag inte prata med dig mer. Jag ska middag ikvÀll för mina vÀnner.
Sedan gick vi in i lÀgenheten igen och började med middagen vilket gick vÀldigt bra eftersom min hÀrskarinna hade lite jÀkelskap för sig. Hon stod liksom iklÀdd endast en badrock nÀr vi skulle göra middagen. Jag kunde inte sluta titta pÄ henne med min blick och jag blev ganska kÄt av att se henne i endast i klÀdd morgonrocken. Men för att jÀvlas med mig Ànnu mer sÄ visade hon sina bröst för mig vid ett par tillfÀllen. NÀr middagen nÀstan var klar för kvÀllen kunde jag inte hÄlla mig utan jag började gÄ mot henne och klappa pÄ hennes stjÀrt nÀr jag hade gjort det hör jag en bestÀmd röst.
-Vem har gett dig tillÄtelse att röra min kropp slav?
-FörlÄt hÀrskarinnan. Jag blev sÄ kÄt av att se dig hÀr.
-Vem var det som bestĂ€mmer nĂ€r vi ska göra vad? Är det du kanske din lilla jĂ€vla slavjĂ€vel?
-FörlÄt men jag vill ha dig nu min hÀrskarinna!
-Vem var det som bestÀmmer du eller jag ?
-Du min hÀrskarinna
-Varför har du inte lytt mig?
-SnÀlla jag gör vad som helst för att gottgöra dig
-Okej men ett hÄrt straff ska du i alla fall ha
-Ja HÀrskarinna du ger mig vad jag förtjÀnar
DÀrefter satte hon pÄ mig handbojor, fotbojor ögonbindel hörselskydd och ett koppel runt halsen. Sedan drog hon i kopplet sÄ jag var tvungen att hÀnga med henne var vi nu gick i rummet. Sedan tog hon av sig mina hörselskydd. DÀrefter tyckte min HÀrskarinna att vi skulle leka en liten lek. DÀr jag skulle krypa runt i lÀgenheten för att hitta till sovrummet sjÀlv. TÀnkte för mig sjÀlv det Àr vÀl inte sÄ svÄrt utan hörselskydd, men nÀr jag precis hade tÀnkt den tanken sÄ fick jag dessa pÄ mig igen. Efter det fick jag krypa i hennes lÀgenhet vilket inte var de lÀttaste nÀr man bÄde Àr blind och döv. Fick Àven pÄ mig en munkavel sÄ de var ganska svÄrt att hitta till sovrummet pÄ detta sÀtt, men efter ett tag lyckades jag ta in mig i sovrummet. NÄgot som kÀndes vÀldigt förnedrande var att hon hade förföljt mig bakom hela tiden. Hon hade nog fÄtt sig ett par skratt nÀr jag hade gÄtt in i vÀgar och sÄ tror jag.
NÀr vi vÀl var i sovrummet sÄ blev jag först fastkopplad i sÀngaveln. För att hon antagligen skulle sminka upp sig igen. NÀr sedan bli bortkopplad av sÀnggaveln sÄ fick jag stÄ upp. Hon tog tag i mina hÀnder förde de bakom min rygg satte pÄ mig ett par handbojor och ett par fotbojor. Sedan tog hon av hörselskyddet och viskade i mitt öra.
-Nu Àr det dags för slavens straff eftersom han tafsade pÄ mig innan.
Blev kÄt av att höra detta. Sedan gick hon ut igen för att hÀmta sin piska som hon skulle piska mig med, men innan dess sÄ hade hon smekt min rumpa och Àven slagit till ett par gÄnger med hennes hÀnder.
Nu var hon tillbaka igen med antagligen piskan i sin hand och sedan viskade hon i mitt öra.
-Jag har tvÄ tÀrningar med mig den ena symbolisera hur mÄnga gÄnger du ska bli piskad den andra gÄnger hur mÄnga gÄnger du ska fÄ dessa slag som den första tÀrningen visade. Efter de fick jag tÀrningarna i min hand.
Första gÄngen blev inte min hÀrskarinna nöjd eftersom bÀgge tÀrningarna visade 1-1 sÄ jag fick slÄ om. Den ena visade 4 den andra visade 6. AlltsÄ fick jag 40 slag 6 gÄnger. Och varje gÄng jag inte tackade för rappen fick jag börjar om frÄn början igen. SÄ jag hade ganska mycket röda rÀnder efterÄt hon hade delat ut sitt straff sÄ yttrade hon sig följande.
-Nu har jag inte tid med dig lÀngre mÄste fixa saker innan gÀsterna kommer.
TÀnkte för mig sjÀlv de Àr vÀl lugnt hon binder sÀkert mig i sÀngen eller nÄgot.. Nej dÄ vad fel jag fick för den tanken. Hon lossade mina handbojor och fotbojor. Sedan skickade hon in mig i sin skrubb vilket var vÀldigt stor. DÀrefter fick jag stÄr med armarna upp i luften mot krocken som fanns i rummet och sedan hade hon en lampa som tÀndes en gÄng i kvarten sÄ du han inte riktigt vÀnja dig vid mörkt eller ljust. Jag försökte Àven sÀtta mig ner men det gick inte eftersom hon hade hÀngt mina armar upp i luften sÄ att jag inte kunde komma ner.
Jag tror att jag fick stÄ sÄ hÀr nÄgon timme hade ingen bra koll pÄ tiden eftersom jag fick stÄ i skrubben. Efter det sÄ kom min hÀrskarinna och hÀmtade mig. Sedan började hon diktera mig igen.
-I kvÀll vill jag att du bara lyder mig inför de andra gÀsterna. Kom ihÄg det vi sa första gÄngen. Mitt ord Àr din lag
-Ja hÀrskarinna de ska jag komma ihÄg ditt ord Àr min lag hÀrskarinna.
-Bra de slav.
Det ringde pÄ dörren och dÀr stod tvÄ nya flickor som var min hÀrskarinnas vÀnner. Den ena bara slÀngde ner sig jacka pÄ golvet. Min hÀrskarinna nickade mot och jag fattade vinken att jag skulle hÀnga upp jackan dÀr ytterklÀder ska hÀnga.
Jag fann mig snabbt i situationen och frÄgade den andra flickan.
-Ska jag hjÀlpa dig med jackan
-Ja gÀrna sa hon. Sedan sa hon till min hÀrskarinna. JasÄ du har skaffat slav du nu.
-Va dÄ slav tÀnkte jag sÀga, men jag han aldrig yttra mig eftersom min hÀrskarinna han före och sa följande
-Ja det har jag Marie och han Àr ganska lydig av sig fast jag hÄller pÄ att uppfostra honom till min personliga slav nu
-Marie okej fÄr man kÀnna pÄ honom?
-Ja visst det Àr okej sa min hÀrskarinna
Marie började kÀnna pÄ mig som jag var vÀrldens leksak och inte en mÀnsklig varelse. Den andra tjejen som var med började fnissa lite. Efter ett tag röt mig hÀrskarinna till
-Vad fnissar du Ă„t Anna?
-Jag vet inte sa Anna med en pipig röst.
DÀrefter gav min hÀrskarinna en vink Ät mig att jag skulle hÀmta drinkarna. Jag gick ut i köket för att hÀmta drinkarna och serverade dessa damer och efter ett tag frÄgade jag damerna om dem ville ha pÄfyllning. Vilket de gÀrna tog sedan fick jag en blick av min hÀrskarinna igen att jag skulle gÄ ut och fixa maten.
NÀr jag höll pÄ att fixa maten sÄ hörde jag och damernas intag av alkohol börja göra sig pÄmind. Jag gick ut till dessa igen och serverade maten och fyllde pÄ deras glas med vin.
Sedan började Marie och min hÀrskarinna prata mer och mer om mig.
-SÄ hur gÄr det med slaven dÄ sa Marie?
-Jo dÄ det gÄr bra raggade upp han utanför en krog förra veckan.
-Okej Àr han lydig dÄ?
-Anna började skratta mer och mer nÀr dessa tvÄ damer började diskutera mig
-Raskt avbröt min hÀrskarinna?
-Varför skrattar du Ska jag bevisa att han gör allt för mig?
-Ja varför inte sa Marie o Anna i munnen pÄ varandra
-Okej dÄ ska jag bevisa
-Slav kom hit och skynda pÄ
-Ja min hÀrskarinna har kallat mig. Var ville du min hÀrskarinna?
-Dessa tvÄ damer verka inte tror att du lyder mig?
-Jag gör vad som helst för dig min hÀrskarinna.
-Duktig slav vad du har blivit artig. Ta av dig byxorna.
-Ja hÀrskarinna. Tog av mig byxorna. SÄ nu stod jag utan byxor för tre vackra kvinnor.
Sedan nÀr vinet började ta i sig mer och mer i damerna började dessa komma med allt för mÄnga förslag vad de skulle göra med mig. Efter ett tag kom min hÀrskarinna med ett förslag?
-Vi kan binda honom pÄ en stol och kan se vem som kan suga av honom och den som fÄr han till utlösning.
-Marie Ja det kan vi göra
-Anna lite mer tveksam Nej jag vet inte.
-Nu blev min hÀrskarinna arg
-Varför Àr du sÄ negativ hela tiden Anna? Jag tycker vi ska straffa dig ocksÄ
-Marie hoppade av glÀdje Ja de kan vi göra.
Sagt och gjort min hÀrskarinna hÀmtade rep och band mig pÄ en stol och klÀdde av mig klÀderna. Sedan hÀmtade hon rep och band Annas armar bakom ryggen. Leken vi ska leka nu Àr att han inte ska fÄ utlösning. Anna tittade pÄ min hÀrskarinna och sa följande
-Hur ska jag göra dÄ? Ni fÄr fÄ anvÀnda hÀnderna det kan jag inte göra?
-Gud vad du gnÀller Anna sa min hÀrskarinna. Det finns vÀl andra sÀtt och göra. Du fÄr vÀl anvÀnda munnen.
DÀrefter gick de runt mig och det började lite lÀtt med att Marie och min hÀrskarinna runkade pÄ min kuk lite, men nÀr det sedan var Annas tur sÄ fick hon liksom suga liten grann och sÄ hÀr höll det pÄ ett tag Första gÄngen jag var nÀra att komma var nÀr Anna sög lÀnge pÄ min kuk och min kuk den vÀxte och vÀxte vilket tjejerna mÀrkte. Och för att jÀvlas med mig ytterliggare sÄ slutade de precis nÀr jag var nÀra och komma. Men till slut gick det för mig nÀr Anna sög för mycket.
Anna förlorade och leken var slut. DÀr efter kom Marie med ett förslag om att vi ska binda Han och Anna i sÀngen sÄ att de ska fÄ ha oralsex med varandra. Sagt och gjort de band mig och Anna i sÀngen och dÀrefter kunde vi inte undvika att slicka och suga varandra och till slut kom vi bÀgge tvÄ. Medan vi tvÄ lÄg dÀr sÄ började Marie och min hÀrskarinna tillfredstÀlla sig sjÀlva genom att smeka varandras bröstvÄrtor och slicka varandra medan jag och Anna höll pÄ i sÀngen med varandra. DÀrefter ville Marie ha kuk vilken hon yttra sig högt om. Min hÀrskarinna sa Det Àr vÀl för fan bara att ta för sig dÄ?
Min hÀrskarinna knyt upp Annas ben Sen sa hon följande.
-Eftersom du inte kan ta nÄgot allvarligt sÄ tÀnker jag ge dig nÄgra orgasmer?
-Tack sa Anna
-Samma regler för dig som för min slav
-Du ska tilltala mig hÀrskarinna
-Ja hÀrskarinna
DÀrefter satte hon pÄ Anna handbojor och fotbojor och dÀrefter körde hon upp en dildo med vibrator i hennes fitta som var vÀldigt blöt ocksÄ. DÀrefter skickade hon in Anna i skrubben dÀr hon fick stÄ.
Sedan började Marie suga mig lÄngsamt igen eftersom min kuk inte var sÄ uppe, men de vaknade ganska snabbt efter Maries behandling och dÀrefter satte min hÀrskarinna grensle över mitt ansikte och hon bad följande.
-Stoppa in tungan i min fitta nu och slicka mig. Jag vill att du slicka mig och gör de skönt.
-Marie började snart rida mig lÄngsamt och sakta. Jag började bli mer och mer kÄt av de hela
-Min hÀrskarinna sa följande. Gör nu inte Marie besviken och kom nÀr det Àr som skönaste för henne.
Det enda jag kunde göra var att jucka tillbaka mot henne eftersom jag var fastbunden i sÀngen som ett X som vanligt. Sedan fick fokusera pÄ att slicka min fitta och nÀr jag var nÀra att komma sa min hÀrskarinna. Sluta nu
DÀrefter slutade bÀgge tvÄ och sedan bytte de plats pÄ mig sÄ att jag fick slicka Maries fitta medan min hÀrskarinna knullade mig lÄngsamt och hÄrt. Varje gÄng jag var nÀrmare att komma slutade min hÀrskarinna vilket var vÀldigt plÄgsamt. Efter jag hade slickat Marie till orgasm sÄ var hon nöjd och gick hem
Min hÀrskarinna började knulla mig hÄrdare och hÄrdare och skönare och skönare.
Nu ville jag spruta för henne
-FÄr jag komma min hÀrskarinna
-Nej det fÄr du inte komma
-SnÀlla snÀlla lÄt mig för komma i dig
-Nej det fÄr du inte idag Kanske lite senare.
Efter att min hÀrskarinna fÄtt orgasm och jag inte fÄtt hoppade min hÀrskarinna av min kuk och gick mot skrubben dÀr Anna var.