Polsk hjÀlp

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

VÄren 1982 flyttade en polska in i vÄrt kvarter tillsammans med sin dotter. Familjen Drobinsky bestod av mamma Suzana och dottern Danuta. Dana som vi kallade henne var sÄ spÀd och skör att vi alla fattade tycke för henne som nÄgot man mÄste ta om hand. Hon började i skolan och min dotter Camilla och hon blev bÀstisar. Suzana fick de flesta manliga hakor i kvarteret att falla ned till backen. Hon var nÄgot enastÄende vacker och man kunde ana sig till att Àven Danuta skulle fÄ Àrva de attributen plus litet till. Suzana fick vi inte sÄ sÀrskilt bra kontakt med men Dana bodde nÀra nog hos oss. Hon gick och kom som hon ville och ingen frÄgade nÄgot, hon bara fanns dÀr som ett extrasyskon till Camilla.
Åren gick, jag konkade mitt verktygsföretag och sĂ€mre tider stundade. Min fru beslutade sig i samma veva för att dra men jag fick förvĂ„nande nog ta över vĂ„rdnaden om Camilla. Jag var rejĂ€lt nere efterĂ„t men blev tröstad av de bĂ€gge av kvinnokön som var kvar i huset. Vete tusan vad jag skulle gjort om inte de funnits dĂ€r.
Åren gick och bĂ€gge flickorna vĂ€xte till sig sĂ„pass att telefonlinjen belastades rejĂ€lt. Camilla och Danuta var skolans motsvarigheter till Nicole Richie och Paris Hilton. Danuta var den av de tvĂ„ som utvecklades mest och först. Hon fick en ansenlig rack framtill som trotsigt söt ut. Ansiktets barnsliga rundhet ersattes av romanska drag med perfekt spetsig nĂ€sa och fylliga lĂ€ppar. De blĂ„ ögonen gnistrade som en klar fjĂ€llsjö. Hon var rent Ă€nglalikt och plutmunnen lovade massor av sköna kyssar till den som vĂ„gade stöta pĂ„ henne. Saken var den att hon var sĂ„ förbannat snygg att de flesta tvekade i tron att hon sen lĂ€nge mĂ„ste varit upptagen. Dessutom höll hon, i enlighet med sin katolska fostran, pĂ„ sig. Det ryktades att en forward i skolans hockeylag fĂ„tt Ă€ran att ta hennes oskuld, men det gick aldrig att bekrĂ€fta.
Jag ska medge att jag gick och kÄtade upp mig mer och mer pÄ Danuta. Samtidigt ville jag inte förstöra den uppriktiga relation vi byggt upp under denna tid. Hon kom till mig med det mesta mellan himmel och jord, allt ifrÄn matte- till killproblem och jag svarade efter bÀsta förmÄga. Som om det inte skulle rÀcka, verkade hon likt mÄnga andra tjejer som vuxit upp utan pappa söka nÀrhet hos en man. Hon kramades ofta och gÀrna, utsvulten, som det verkade, pÄ beröring. Jag klappade henne om axlarna och pÄ huvudet och hade gÀrna velat fortsÀtta för Danuta var redan en första klassens "babe" med former som skulle fÄtt gudar i luven pÄ varandra.
Ibland kunde hon stÄ framför mig, luta fram underkroppen mot min och sÀga:
? Anders? jag har sÄÄÄ trÄÄÄÄkigt? Àr? Camilla hemma? PÄ nÄgot sÀtt uppfattade jag att hon velat sÀga nÄgot annat? men? det kunde vÀl inte stÀmma? eller?!?
Dessa gÄnger blev jag pansarhÄrd under byxtyget. Jag hade velat dra ner henne pÄ golvet och sÀga att vi nog skulle fixa den tristessen per omgÄende. Att hon dessutom föredrog kortkorta kjolar gjorde inte saker bÀttre. Hennes utsökta, lÄnga och vÀlsvarvade kvinnoben var det lÀckraste jag sett pÄ en kvinnokropp. Dessutom Àlskade hon nÀtstrumpor i alla kulörer. Jag tror nog ni förstÄr om jag sÀger att jag hade ett rent helvete med att behÀrska mig. Dessutom har jag alltid haft en svaghet för lÄnga, lackerade naglar hos kvinnor, Dana hade de snyggaste setet med lÄnga, vÀlfilade naglar som hon skötte minutiöst. Medan Camilla kÀmpade för att fÄ sina att vÀxa hade redan Danuta fÄtt rena klorna. Hon mÄlade dem i min Àlsklingsnyans, körsbÀrsrött, sak samma med tÄnaglarna? my God vad kÄt jag var! Jag fick stundvis distrahera mig sjÀlv med att tvinga mig tÀnka pÄ restskatt, politiska debatter pÄ teve och alla andra trix jag hade i fickan för att inte slÀnga mig över henne som en hungrig, bengalisk tiger.
Jag tror inte att mitt predikament undgick Dana, hon sÄg till att komma allt oftare, Àven om inte Camilla var hemma. Hon verkade titt som oftast ha nÄgot Àrende, att prata av sig om nÄgot, oftast inget vÀrldsomvÀlvande. Camilla orienterade och var, som den professionella idrottskvinna hon blivit, ofta ute pÄ tÀvling. En av dessa tillfÀllen ringer det pÄ dörren, utanför stÄr Danuta och huttrar i vÄrkylan. Jag sa att Camilla var bortrest pÄ tÀvling men det sa hon inte spelade nÄgon roll. Jag lÀt henne komma in och kokade mitt specialté; bryggt pÄ pepparkakskryddor och spetsat med Rom. Det brukade driva bort den mest envetna vinterkrankhet. Sedan bredde jag nÄgra smörgÄsar, tÀnde litet doftljus varpÄ vi satte oss pÄ varsin barpall i köket.
Danuta sÄg sÄ bekymrad ut som om nÄgot riktigt malde inom henne. Jag sökte fÄ det ur henne och efter en stunds tvekan började hon berÀtta att hon blivit kÀr i en kille. De hade bÀgge kilat stadigt en tid och nu ville han plötsligt ha sex med henne.
? Jag har ju aldrig gjort sÄnt, innan, Anders! Vi Àr ju katoliker och du vet? jamen? du vet vÀl hur det gÄr till?? AlltsÄ i stora drag vet jag ju men ÀndÄ inte?
Jag tror jag rodnade mer Àn henne och började harklande och stammande att söka beskriva hur det kÀnns nÀr en kille penetrerar en tjej. Jag sÄg hur hon sög i sig allt jag sa med glupande intresse. Slutligen var jag fÀrdig med berÀttelsen men hon sÄg lÄngt ifrÄn nöjd ut.
? Är det allt, Anders? Nog mĂ„ste det ju finnas mer att berĂ€tta?
? Resten Àr nog upp till dig sjÀlv Danuta, tror jag. Du har en underbar tid framför dig ska du veta. Inget tvivel om att du kommer att vara rejÀlt omsvÀrmad och uppvaktad. Jag vet hur som helst att du kommer att gilla det. Hon sÄg tvivlande ut.
? Kan inte du? ehh? visa mig? hur det gÄr till? Nu var det hon som rodnade.
? Jag menar? om du inte vill sÄ ?bara? visa alltsÄ?? i stora drag? jag har hört att det gör ont första gÄngen och sÄ?
? Jamen det Àr bara dÄ, Dana, sedan kan du inte vara utan det, jag lovar.
Hon satt pÄ diskbÀnken med ena benet saxat över det andra och sÄg sÄ dÀr snett, nÀstan pillemariskt pÄ mig. Hon sÄg ut som om hon vÀntade pÄ svaret jag ignorerat.
? Jamen Dana?? inte menar du vÀl att du vill att ? jag??? Hon nickade allvarligt utan att slÀppa min blick medan hon tuggade litet lÄngsammare pÄ sitt tuggummi.
? Varför inte? Du Àr ju erfaren ? det Àr inte jag? jag vill inte att nÄgon klÄpare eller klant ska visa mig. Jag vill ha nÄgon som jag litar pÄ till 100%. Det finns bara en sÄdan ? det Àr Du Anders! Kom igen nu dÄ?!
? Nja men, du vet? jag Àr ju femtifyra och du sjutton, det Àr litet skillnad? Jag Àr pappa till din bÀsta kompis. Dessutom vill du vÀl att din kille ska vara den förste? eller?!? Klart det Àr smickrande och dessutom generande, men ge denna gÄva till honom istÀllet för att slösa den pÄ en gubbe som jag?
? Det spelar dÄ ingen roll för mig, jag har alltid tyckt om dig Anders. Du har alltid varit sÄ djÀvla sjysst mot mig, alltid funnits dÀr dÄ man behövt det? Àr det nÄgon jag skulle vilja ge det till sÄ Àr det Du!
Kuken reste sig till full storlek hos mig pÄ nÄgra millisekunder. Hon satt dÀr pÄ köksbÀnken i sin lÀderkjol och röda nÀtstrumpor och dinglade lojt pÄ det frÀmre benet. TÄnaglarna lyste röda innanför maskorna. Hon hade en kulört, tvÀrrandig och bylsig modetröja, stora örhÀngen som dinglade medan hon talade. Hon var dessutom extremt smakfullt sminkad den hÀr kvÀllen. NÄgot gav mig intrycket att hon inte sÄg ut sÄ hÀr varje kvÀll?
? Ja? vad faan? tÀnkte jag., vill dom sÄ ska man ju inte hindra dem. Jag gav henne pÄtÄr men spetsade litet extra med Rom för att mjuka upp henne. Hon drag den i ett svep, sedan tog hon en stor klunk ur sjÀlva flaskan, satte ner den och flinade retfullt mot mig.
? Jag tror du Àr blyg för lilla Danuta, Anders? hi, hi, hi!! Hon strÀckte ett av sina lÄnga fingernaglar mot mig. Du Àr lika rÀdd för mig som killarna pÄ skolan, erkÀnn! Du tycker nog att jag Àr rÀtt lÀcker, eller hur?? Du har vÀl inte gÄtt och spanat pÄ din dotters kompis, Anders?!? Ajja bajja!! Hon flinade sÄ leendet nÄdde frÄn öra till öra. Jag blev alldeles het runt kinderna kÀnde jag.
? Ähhh, lĂ€gg av nu Danuta? ta och pallra dig hem till Suzana eller gör nĂ„got annat, sa jag med lĂ„tsad behĂ€rskning.
Hon slickade sig demonstrativt om sina rödmÄlade lÀppar. De glÀnste i det svaga skenet. Samtidigt stirrade hon demonstrativt in i mina ögon som för att finna tecken pÄ att jag ljög vilket inte kunde vara sÀrskilt svÄrt.
? Är du aldrig kĂ„t nuförtiden, Anders? Sen Laila lĂ€mnade skutan har jag inte sett dig ha mycket kvinnosĂ€llskap? stackare?? du mĂ„ste ju lida alldeles oerhört! Det Ă€r aldrig bra att gĂ„ med stĂ„kuk för lĂ€nge, Anders, man mĂ„ste slĂ€ppa ut ibland. Nu har du chansen att fĂ„ frĂ€scht och fĂ€rskt lammkött och nobbar det? du mĂ„ste vara alldeles avtrubbad? och nĂ€stan? dum, Anders! Vilken chans, fĂ„ sĂ€tta pĂ„ en sjuttonĂ„ring, de du! Men den stĂ„r kanske inte mer? (fniss!)
Hon log Ă„ter det dĂ€r retfulla leendet och jag kĂ€nde att jag nĂ€rmade mig punkten för hĂ€rdsmĂ€lta mellan öronen. alla mina system sa GÅ! GÅ! GÅ! NĂ€r hon inte sĂ„g nĂ„gon nĂ€mnvĂ€rd reaktion frĂ„n min sida sa hon:
? Okej dÄ Anders? vill du se nÄgot? Omedveten om det, nickade jag, varpÄ hon började dra upp kjolen och jag sÄg rÀtt in i en rakad fitta. Jag trodde jag skulle fÄ hjÀrtstillestÄnd!!
? Helt rÀtt ? inga trosor! Och min fitta Àr mycket, mycket blöt just nu, Anders! Jag Àr sÄ kÄt pÄ dig sÄ du skulle smÀlla av om du visste det! Jag har lÀngtat efter din kuk sen jag var tretton Är och sÄg din stake dÄ du kom ut ur bastun! Hon förde tvÄ fingrar upp i skÄran och började smeka sig sjÀlv dÀr mitt framför mitt ansikte.
? Uhmmm? Anders! Vad skönt det hĂ€r Ă€r! Vill du inte pröva litet?! Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„hhh vad jag Ă€r fuktig hĂ€r nere!
? Jag mÄste tamme faan drömma det hÀr!, tÀnkte jag. Det kan inte hÀnda pÄ riktigt, alltsÄ! Hon lutade tillbaks huvudet och sÄg ut att njuta nÄgot alldeles förbannat dÄ hon fortsatte smeka sig. Jag sÄg hur blygdlÀpparna började svÀlla som en överjÀst deg över fittkanten pÄ henne, snart sÄg jag hur det glimmade och glÀnste av fittsafter.
? NÄÄ? ska du visa mig eller hur blir det?!? Behöver du en GPS? En riktningspil? Manual?
? NÀ nu djÀvlar, sa jag och gick fram till henne. Jag smekte lÄngsamt av henne nÀtstrumporna, lade ena benet pÄ min axel och tog sedan stortÄn i munnen. Jag sög och sög medan jag lÀt samtidigt andra handen smeka innanlÄret pÄ det andra benet upp och nedför. Hon lade handen ovanpÄ min och tittade allvarsamt in i mina ögon samtidigt som jag började ta av mig mina brallor.
Jag hade inte tÄlamod att behÄlla brallorna pÄ helt enkelt. Dessutom skrapade den emot tyget och det sved dÀr innanför. Kuken stod rÀtt upp som en luftvÀrnskanon. Jag sÄg hur hon var rent förhÀxad av Äsynen av min stÄkuk, kunde knappt slÀppa blicken frÄn den.
? Kan inte hjÀlpas, sa jag. Jag Àr hÄrd som en telefonstolpe nu och det Àr ditt fel, busunge! Hon log brett.
? Jag vill hÄlla i den?? oh herreguuud, Anders! Vad stor du Àr!!! Mamma!! Det mÄste ju nÀstan vara tjugofem centimeter! Nu var det min tur att le. Centimetrar var inget jag brytt mig om men hitintills hade ingen kvinna klagat pÄ mig, sÄ mycket visste jag. Dana lÀt ollonet komma fram. Hon vidrörde det med nageln varvid jag skuttade till. Kuken stÀllde sig som ett spett i hennes hand. Hon kramade intensivt om draggen och masserade frÄn kukroten och upp. Jag tror aldrig jag nÄgonsin kÀnt mig sÄ extremt hÄrd. Jag kunde samtidigt inte undgÄ att mÀrka den oerhört erotiska stÀmning som byggts upp. DÀr lÄg hon i vÄrsolnedgÄngen pÄ min köksbÀnk av mahogny. Det luktade starkt av kanel runt om, vÀrme- och doftljusen spred en oerhört erotisk doft omkring sig. Detta spetsat med doften av fitta och kuk som spred sig runt om oss allteftersom vi fortsatte vÄr upptÀcktsvandring pÄ varandras kroppar.
Jag smekte hennes lÄr allt hÀftigare och lÀngtade redan efter att fÄ köra in nÄgra fingrar i hennes sköte och pulla henne till sitt livs orgasm. Jag hejdade mig, ville suga lÀnge pÄ sötman av detta ögonblick. Hon bresade vitt dÄ jag masserade lÄren, i mitten putade blygdbenet trotsigt fram med den svullna fittan som bara lÀngtade sig röd efter penetration.
? SnÀlla Anders?! Ta mig pÄ fittan?! Nu ? eller jag gÄr sönder!!!
Jag började massera henne frÄn ljumskarna och inÄt vecken, ett plaskljud lÀt höras dÄ jag masserade fittbullen. Hon kved ljudligt och med stigande intensitet ju nÀrmare jag kom. Slutligen lÀt jag bara fingertoppen nudda blyglÀpparna och tjejen studsar till med ett gÀllt skrik. Sedan lade jag pek- och lÄngfingret lÀngs med skÄran och lÀt dem lÄngsamt sjunka in varpÄ jag gned dem upp- och nedför, lugnt och makligt. Hon slÀppte plötsligt kuken och slog armarna om min hals, liksom drog mig mot sig.
? Ja! Ja! Anders?! SĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„dÀÀÀÀÀÀÀÀrrr! Uhmmmm! Jaaaaaaa! Hi, hi, hi! Åh sĂ„ djĂ€vla skönt du gör det! Jag gned pĂ„ som om jag aldrig skulle göra annat i mitt liv. Hon sköt fram underkroppen för att möta mina fingrar och smĂ„juckade mot fingrarna.
? JA! JA! JA! SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.... uhmmmmm!! skööööönt!! Mnnnhhnnn! SÄÄÄÄÄÄÄjaaaaaa! Ouuuuiiiiieeeeaaahh! Nghhh! Fssshhhhh!! Nnnnnnaaaahh! Oh, fy faan vad skönt! DjÀvlar vad sköönt i min fitta!! Hon flÄsade upphetsat vid varje drag jag gjorde.
Jag strÀckte mig emot henne och vÄra lÀppar möttes. Hon kysste mig hett och passionerat som om det gÀllt livet, vÄra tungor lekte tafatt dÀrinne i hennes mun. Jag hörde hur hon kved som i desperation. Jag kan inte pÄminna mig om att jag upplevt nÄgot liknande förr, den hÀr tjejen ville till 200%.
? Faan, Dana! Ta av dig tröjan nu, vet jag! Jag vill inte fantisera om dom lÀngre! Nu vill jag se dina underbara bröst! Av med den nu! Faan! Fort!
Hon lydde fort som blixten och slet av sig medan jag fortfarande fingerpullade henne. Jag spÀnde av henne behÄn? och ut vÀller ett gudomligt perfekt par bröst. Hennes bröstvÄrtor stod ut som gevÀrskulor redan. Jag vÀgde brösten varligt i handflatan.
? Dra mig pÄ en tallpinne vad du vuxit till dig, Dana! Jag sÀger bara det, himmel och pannkaka! Du Àr ju en fullvuxen kvinna!! SÄ snygg du Àr? sÄ djÀvla snygg!! AslÀcker! Jag mÄste bara fÄ smaka dig nu!
Jag böjer mig fram och börjar slicka runt brösten medan jag med andra handen försiktigt smeker först under armhÄlan sedan vidare uppÄt kullen tills jag nÄr vÄrtgÄrden. Snart omsluter jag ena bröstvÄrtan med munnen, jag suger och nafsar och biter om vartannat. Hon ylar nÀstan av kÄthet. Hon sitter fortfarande uppe pÄ bÀnken med armarna bakÄt i spjÀrn medan jag bearbetar hennes ljuvliga behag. Slutligen slickar jag som en besatt och klÀmmer pÄ brösten, hennes kropp gÄr som i vÄgor uppÄt, nerÄt medan hon gnyr av extas. Jag har ena armen under henne som bearbetar bröstet pÄ andra sidan, den lediga hande vandrar Äter ner mot fittan och glider lÀngs fittskÄran. Det Àr nu som saker börjar hÀnda ? hon stÀller sig i brygga med darrande ben medan jag fingerknullar henne. Slutligen skriker hon sÄ jag tror takkronorna ska drÄsa ner frÄn taket. Jag gnider hennes kittlare som en vettvilling och hon skriker Àn vÀrre.
? Skrik du bara, du kommer att skrika Àn vÀrre nÀr jag rammar min gubbkuk in i din trÄnga flickfitta! Den kommer att vara som köttfÀrs nÀr jag Àr fÀrdig med dig, lita pÄ det!
Bara de orden gjorde att hon kom i en efterorgasm. Gud vad hÄrd jag kÀnde mig nu, jag kÀnde det som att jag skulle kunnat springa genom dörrar sÄ flisorna yrde med den hÀr kuken!! Jag fick stÄlsÀtta mig för att inte köra in den i förtid. Förmodligen hade jag bara hunnit dra nÄgra drag sÄ hade det gÄtt för mig. DÀr hon sitter och hyperventilerar böjer jag mig fram, kör sedan in huvudet mellan benen och börjar slicka efter regelbokens alla kapitel. Hade hon hyperventilerat innan sÄ steg det till rekordnivÄer nu. Jag kÀnde tydligt hur hennes andning nÀstan var panikartad, bröstkorgen reste och sÀnkte sig som en blÄsbÀlg i en hÀssja med ackord.
? Jag?? jag? jag?!! Njaaaaghhh?!!!! OuuuuuĂ„Ă„Ă„Ă„hhaahhh! Anders! Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„hhhhh! Anders!! Mmmmnnnnnghhhh! D? de? dĂ€r? gör du? b?b? braaaaa!!! ÄÀÀÀt miiiiggg!!! aaaaaaaaaAAAAAAAAAAIIIIIIEEEEENNNAANNGHH!!!! Åhh! DjĂ€vlar! Det brinner i fittan!! Slicka, för faan slicka!!
Med bÀgge hÀnderna klÀmde jag skinkorna pÄ hennes utsökta Àppelbak medan jag slickade som en hund! Jag formade huvudet till en cigarr och juckade som en tok med huvudet. Lilla tjejen savade som en ocean - ansiktet var marinerat av hennes sÄser. Slutligen blev det för mycket och med ett skrik som borde ha knÀckt glas kom hon i en helvetisk tornado-orgasm. Mitt stackars huvud satt fast i hennes bensax, dÀr fick jag snÀllt förbli tills hon ridit ut orgasmen. De lÀten hon utstötte var rent djuriska, hon morrade och pep om vartannat, frÀste och stönade djupt inifrÄn som ett brunstigt djur.
NÀr min nacke slutligen befriades reste jag mig upp med kuken i högsta hugg som ett mordvapen. Jag stÀllde mig framför henne och mÄttade ollonet mot hennes fittöppning.
? Nu Àr det fÀrdiglekt! Nu ska du ha kuk!
Jag tog tag om hennes skinkor och drog henne lÄngsamt mot bÀnkkanten. Jag ville se henne sakta glida ner över min kuk. Hon saxade benen runt min midja, lade armarna om min hals och slÀppte mig inte med ögonen för en sekund. Hon sÄg djupt och allvarsamt in in i mina med en blick som ville övertyga mig om att detta var vÄrt öde. Det var förutbestÀmt för lÀnge, lÀnge sedan av nÄgon högre vÀlvilligt instÀlld makt i nÄgon himmel dÀr kvinnor och mÀn parades ihop pÄ förhand.
Till en början var det trögt, hon gnuggade en lÄng stund innan hon slutligen gled in med ett utdraget "AAAAHHHH!!" som kom frÄn det djupaste inre av hennes sjÀl. Hon var sÄ trÄng och tajt som jag fantiserat om i mina runkstunder. Det gick knappt att bana sig vÀg i denna trÄnga tonÄrsfitta. Jag ollonknullade henne en lÄng stund. Hon började stamma och kippade efter andan.
? Ja?g? Ja?g?!! Ooooojjj!! Ä?Ă€?rrrr? d??eeet? s?s?Ă„Ă„Ă„? hĂ€r? dddddeeet? k??ÀÀÀnnnss!!
Hennes vaginamuskler tog rena struptaget om kuken ju lÀngre in jag banade mig vÀg. Jag juckade försiktigt mycket för att det var sÄ in i helvetes skönt att jag trodde jag skulle spricka upp i atomer men ocksÄ av hÀnsyn till henne. Jag stÀllde henne mot en skÄpsdörr och ökade pÄ takten. Jag sÄg hennes ögon bli alldeles glansiga pÄ grÀnsen till tÄrfyllda, hennes kÄtstön fick jag stÀnga ute, det var bara för mycket för mig. SÄ fort jag hörde det kÀnde jag det killa i svanskotan pÄ mig.
Efter rena elitidrottsprestationen bottnade jag och kÀnde i samma tag en pÄminnelse om vilka djÀvla benmuskler den hÀr tjejen hade. Det slog mig ocksÄ att vi sluppit jobba oss igenom nÄgon mödomshinna sÄ ryktet var vÀl sant dÄ.
? Ă…Ă„Ă„Ă„hhh din kuuk!! Shit! Vilken djĂ€vla bjĂ€ssekuk! Ă…Ă„Ă„Ă„hhhh shit vad stor den Ă€r!! Det kĂ€nns som om du Ă€r pĂ„ vĂ€g upp i bröstkorgen pĂ„ mig!! Ă…Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„hhhooouuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Återigen ryckte hon spasmatiskt, ögonlocken slöts och ansiktet förvred i en enda kĂ„tgrimas. Sakta drog jag mig ut sedan körde jag mig Ă€nnu lĂ€ngre in... den hĂ€r gĂ„ngen skakade hon igen och igen? och igen?
Jag lyfte henne över pÄ bÀnken i mitten och lade hennes vader pÄ mina axlar. HÀr skulle det trÀngas in! Jag höll om hennes handleder hÄrt nÀr jag gjorde en snabb snÀrt med baken.
? Aajjjj! Anders! Försiktigt! Du Àr som en murbrÀcka dÀr inne!!
? Skiter jag i! Nu ska du fÄ kuk i kubik, din kÄta lilla tonÄrsslyna!
? Ajjjj! Ajjjj! Aaaaaaajjjjj! Aaaaajjjjj! Inte sÄ hÄÄÄÄrt....! Anders! Aaaaajjjjaaaaaaaa!!! Aj! Aj! Aj! AAAAAJJJJ!! SnÀlla?? snÀl? snÀ? À? À?Àhnng?
Jag körde mig in i botten med allt jag hade.
? Tchlööschk! SchlÀÀssk! Schloorrff! SchlÀÀssk! Tchlurrk! SchlÀÀssk! lÀt det dÄ kuken for in. Ett nÀstan flÀskigt ljud som ekade i köket under tiden. Hon savade som en fjÀllfors, det gick allt lÀttare för varje drag. Jag kÀnde hur jag skulle komma i en aldrig tidigare övertrÀffad utlösning sÄ jag kastade ur mig den vanliga frÄgan om p-piller och fick den lika vanliga nicken tillbaks. Jag lade upp hennes knÀveck pÄ mina axlar och körde mig brutalt sÄ lÄngt in som jag bara kom. Hon skrek för full hals och darrade av ren kÄtpanik? Sen? kom den?
Det började utmed ryggraden och fortplantade sig med vÀrre hastighet Àn en grÀsbrand ut i kukroten. Jag slungade in Äratal av sats in i den stackars flickan.
? Ă…Ă„hhh, hĂ„, hĂ„ hĂ„ hĂ„!!! Aaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeyyyyyy!!!! HjĂ€lp! Jag fĂ„r nĂ€stan inte luft!!!!Åhhhhh sĂ„ djĂ€vla sköööönn din sperma Ă€r!!!
Jag juckade fortfarande frenetiskt medan den kom eftersats pÄ eftersats. Hon sÄg pÄ mig med ett panikartat ansiktsuttryck. Hon hade sÀkert förestÀllt sig litet stilla Àlskog med en halvt orkeslös skrÀpgubbe. Nu fick hon ett rÄknull istÀllet? tough luck, som man sÀger.
? Du Àr sÄ djÀvla fin, Dana att man inte kan hÄlla sig!! Din fitta Àr makalös!! DjÀvla knulldocka dÀr!! DjÀvla fittunge!! Uuuhhhnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaggghhh!! Kukhelvetet sppprrrruuuttaaaaarrrrrr!! Jag tryckte in mig Ànnu mer, hon skÀlvde vÄldsamt för varje gÄng en spermakaskad trÀffade fittvÀggarna. Jag lÄg en lÄng, lÄng stund med henne under mig i sandwichstÀllning och gnuggade om. Med ett "schlörfff!!" drog jag mig ur. Satte mig för att ta en cigarrett och en grogg, det hÀr var bara för mycket. Jag sÄg bort mot bÀnken, hon lÄg kvar, nÀstan livlös som det sÄg ut. Det enda som talade för att hon inte tuppat av var ett utdraget lÄngt stön som aldrig tycktes ta slut. Hennes profil var nog det vackraste en man i min Älder fÄr skÄda. Det burriga ljusa hÄrlockarna rann nedför kanten pÄ köksbÀnken. Jag kunde inte hÄlla mig utan gick fram och gav henne en lÄng kyss.
? JÀvla monster! Du knullar ju mig sönder och samman! Det brÀnner sÄ in i helvete dÀr nere nu! Det kÀnns som om nÄgon kört in ett baseballtrÀ dÀrinne!!
? Precis som jag lovade, eller hur?!? Den som sig i leken ger? sa jag och flinade. Du hade inte rÀknat med det hÀr, va?! Hon skakade pÄ huvudet.
? Jag ska va snÀll nu, sa jag och tog ett grepp under henne och bar henne till min tjocka matta mitt pÄ vardagsgolvet.
? Jag vill att du rider mig nu! DÄ fÄr ju du bestÀmma takten den hÀr gÄngen? okej?
? Du Àr helt otrolig! Vill du fortsÀtta och knulla efter det hÀr?!? hennes ögonvitor syntes dÄ hon gav mig en chockad blick.
? Jag Àr nog inte fÀrdig med dig förrÀn halv tre i natt! sa jag litet överlÀgset. PÄ darrande ben stÀllde hon sig grensle över min underkropp, fumlade litet med fingrarna och fick tag pÄ min halvstyva kuk. Hon sjönk ner och fick det dÀr belÄtna leendet pÄ lÀpparna igen. "Mmmmm!", "Mmmmm!" lÀt det bara nÀr hon sjönk ner. Jag strÀckte fram hÀnderna och masserade hennes meloner i vida cirkelrörelser. Hon gick igÄng pÄ en gÄng och innan jag visste ordet av red hon mig som den vÀrsta chyenne-indian pÄ prÀrien. Hon gick verkligen in för det, kuken gick pÄ övervÀxel nu och det var hon som bestÀmde takten. Strax innan hon skulle komma fattade hon tag i mina underarmar och drog sig inÄt sÄ jag skulle bottna igen. DÀr saxade hon fast sig i min midja och darrade som den vÀrsta jÀttevibrator. Jag kunde inte hÄlla mig lÀngre utan satte ivÀg Ànnu en sats i denna underskönhet. DÀrefter lÄg hon och darrade bakÄtlutad mot mina fötter. Det rann ymnigt av vit sÄs utför mynningen, kuken var alldeles glansig av fitt- och kuksÄs. Jag masserade kittlaren sÄ hon kom i flera efterorgasmer.
? Dana! Du Àr ju rena sexmaskinen! Faan vad du kan knulla!
? Lovar dig? Anders? sÄ hÀr brukar jag inte vara? lÄngt ifrÄn! LÄngt ifrÄn!
? Nu gÄr vi in i duschen! sa jag och tog hennes handleder. VÀl dÀr tvÄlade jag omsorgsfullt in henne frÄn topp till tÄ sedan slickade jag Äter hennes fitta. FramÄtböjd med spjÀrn mot elementet tog jag henne bakifrÄn. Hon var fullkomligt perfekt för detta, en bakÄtmusad donna alltsÄ. Jag njöt enormt av att se kukskaftet försvinna in i hennes fitta och dra med sig stora fittvalkar dÄ den kom ut. Jag drog mig ur strax inna det skulle gÄ och smorde in kuken med flytande Lux-tvÄl sedan drÀmde jag in draggen i hennes anus.
? NÀ, Anders! Inte dÀr! Nej! Nej! N?n?
Jag juckade som rena djÀvla Duracellkaninen och hon skrek och sökte klamra sig fast i vad som Àn fanns att hÄlla i. Det kom ibland fjÀrtar dÄ jag tryckte mig in vilket bara gjorde mig Àn mer upphetsad. Jag kunde lika gÀrna knulla henne sÄ hon sket pÄ sig, sÄn triumf kÀnde jag. Jag ville mÀrka den hÀr tjejen för livet. Jag kÀnde mig brutal och helgrym men hon hade fÄtt mig dit, sanna mina ord att den hÀr tjejen skulle fÄ sÄ mycket kuk att hon mindes det för gott!!
Jag vrÄlade som en best dÄ jag kom, samtidigt körde jag in nÀven i fittan. Hon kom i ett skrik som kunde ha vÀckt upp döda!! DjÀvlar sÄ hon skrek!!!
EfterÄt satt hon och gnydde och gnÀllde om att hon mÄste gÄ hem.
? Du gÄr ingenstans! Du har fÄtt mig till det hÀr! Du ville det med hela din varelse och nu Àr du min för inatt! Jag Àr inte fÀrdig med dig pÄ lÄnga vÀgar!
? Jamen? mamma blir nog orolig om jag stannar lÀngre? och??
? Du har vÀl knullat runt förr?! Vad sa du dÄ?!?
? Jamen?
? NÀ, nÀ, nÀ? vi har bara rast nu en stund sen ska lilla fittan fÄ en omgÄng till och en till och en till. Vem vet jag kanske ringer efter nÄgra polare sÄ kan vi jobba i skift!!! Det dÀr sista fick hennes ögon nÀstan att trilla ur...
? Nu vill jag att du suger av mig!
? NÀÀÀ? Anders? jag Àr trött? jag? (schlorrfff!!) Kuken satt i hennes mun och snart var hon Äter med pÄ noterna. Vad fan dÄ "trött"?!? Jag knullade bokstavligen skiten ur henne den hÀr natten och mycket riktigt, halv tre fick jag leda henne hem pÄ stapplande ben. Sista biten kröp hon faktiskt i snön. Som tur var hade hon egen ingÄng. Tiden efterÄt tordes hon inte ens komma och hÀlsa pÄ Camilla. SÄ fort jag sÄg henne pÄ stan försvann hon vips! bakom nÄt hörn.
SÄ tÀnk pÄ det hÀr brudar ? det kanske inte alltid blir som ni tÀnkt er i era fantasier. Ni kan fÄ mer Àn ni bett om!