Efter festen, del 1

Omröstning: 2.0/10 (1 röst lagda)

*dunk*
DÀr slog dörren igen efter den sista gÀsten, och du pustade ut.. inte nog med att du hade varit vÀrdinna och varit tvungen att le trevligt mot alla en hel kvÀll, och knappt hunnit med att gÄ pÄ muggen.. du hade Àven blivit tvingad att ha en buttplugg och en 'fjÀril' pÄ dig hela kvÀllen. (en sÄn dÀr man spÀnner pÄ som sitter och vibrerar precis över klittan, med radiokontroll.. som jag hade i min ficka)
Du hade gÄtt och varit konstant kÄt i flera timmar, och all champagne du hade hÀllt i dig hade bara gjort dig kÄtare, och den senaste halvtimmen hade den ocksÄ gjort dig vÀldigt kissnödig..
Jag hade sett det i dina ögon hela kvÀllen, och det rÀckte för att göra mig nÀstan lika kÄt, och nu skulle jag ge dig den befrielsen bara en utlösning skulle kunna ge dig..
Jag tog dig i mina armar och pussade dig lÀtt, och sa att jag tyckte att det verkade ha blivit en lyckad fest. Du försökte dra dig ivÀg för att gÄ pÄ muggen, men jag höll dig i ett fast grepp.
"NÀ du", sÀger jag.. först ska jag fÄ dig att komma.. jag vill inte att du ska tappa nÄt av den kÄtheten jag har sett i dina ögon hela kvÀllen..
Du har inget val, utan blir nedtryckt i soffan, medan jag gÄr ner pÄ knÀ framför dig, kyssandes dig först pÄ munnen, men sedan letar sig mina lÀppar nerÄt din kropp..
Du har bara en tunn klÀnning pÄ dig, sÄ den Àr inte svÄr att fÄ av.. och dÀr det ÀndÄ blir problem sÄ Àr det inte svÄrt att slita av tyget..
Efter att min mun har fÀrdats ner över din nacke, hals och halsgropen sÄ nÄr jag fram till dina bröst.. vÄrtorna har redan styvnat av kÄthet nÀr mina hÀnder gled ner över dom och drog undan klÀnningen, men nu vÀxer dom sig Ànnu hÄrdare av behandlingen som min mun och tunga ger dom.. först det ena och sen det andra.. och samtidigt sÄ drar jag av dig resten av klÀnningen, sÄ att du sitter naken framför mig, med enbart en vibrerande fjÀril pÄ din klitta.. ;-)
Jag flyttar mig lÀngre ner, och drar samtidigt ned dig ytterligare, sÄ att du ligger pÄ rygg i soffan, med rumpan precis utanför kanten, och sÄ trycker jag upp dina ben mot ditt bröst..
Nu ser jag Àven den andra leksaken jag 'tvingade' dig att ha hela kvÀllen, och det ser helt underbart ut nÀr ditt rövhÄl spÀnner omkring midjan pÄ buttpluggen.. ;-)
Jag lÄter min tunga lÄngsamt glida nerför baksidan av ditt ena ben, och inser snabbt att speciellt mycket förspel krÀvs inte idag..
Det formligen rinner ur din fitta, och du roterar lÀtt med underlivet... jag drar ner tungan mot din fitta och slickar i mig av dina safter, och börjar leka med dina lÀppar.. innan jag lÄter tungan glida in i ditt kÄta, vidöppna hÄl.. samtidigt sÄ drar jag upp vibrationerna pÄ fjÀrilen, och hör hur du stönar till..
"Jag klarar inte mer.. jag kan inte hÄlla mig.. jag mÄste verkligen gÄ pÄ toa!"
Jag bryr mig inte om dina böner om att fÄ gÄ ivÀg, utan slickar ivrigare runt om hela din fitta.
Jag mÀrker att du börjar stöna högre och kraftigare, precis som du brukar göra innan du kommer, och du stöter upp mot min mun som nÀstan tÀcker hela din fitta just nu.. och samtidigt som jag ser och kÀnner hur du spÀnner hela din kropp i orgasmkramper sÄ kÀnner jag Àven hur min mun fylls med sprut efter sprut, med en salt vÀtska.. som jag försöker svÀlja undan sÄ gott det gÄr för att undvika att fÄ det över hela golvet..
Du kunde verkligen inte hÄlla dig.. nÀr du kom sÄ kunde du inte hÄlla>>
tillbaka, utan slÀppte ivÀg flera lÄnga sprut med kiss.. men knappt en droppe har kommit utanför min mun.. ;-)
Du slappnar av och jag stÀnger av fjÀrilen.. och kryper upp och kysser dig hÄrt, sÄ att du fÄr kÀnna smaken av dig sjÀlv.. ;-)
Du kÀnner Àven nÄt annat, nÄt hÄrt, som slÄr mot din fitta.. och jag ser ett leende pÄ dina lÀppar nÀr du frÄgar "JassÄ, du blev kÄt av det dÀr?"
Jag kan inte annat Àn att nicka till svar.. trots allt jag just har svalt sÄ Àr min mun torr..
Du drar ner mig i soffan, och byter smidigt plats med mig, sÄ att jag hamnar i samma position som du nyss satt i.. och sÄ kysser du dig nedför min kropp, och skalar bort klÀderna i samma takt..
Snart har du kommit ned till byxorna, och med lite trixande fÄr du faktiskt ned dom förbi min kuk som stÄr som aldrig förr.. och efter att du har dragit ett par drag med din hand sÄ sluter du försiktigt dina blöta lÀppar kring mig.. och jag stönar och ber dig suga mig djupt..
samtidigt som du suger mig med lÄnga, blöta, drag med munnen sÄ anvÀnder du hÀnderna för att dra av mig resten av klÀderna, tills jag sitter lika naken framför dig som du Àr..
NÀr du Àr klar med det sÄ inser du att en av champagneflaskorna stÄr alldeles intill.. en av dom dÀr specielle flaskorna, en av dom vi gick pÄ systemet och valde ut speciellt för att den hade en sÄ grov hals, och lite rÀfflade utsmyckningar.. en flaska som vi skulel spara, för att ha med i vÄra lekar..
Du flyttar flaskan sÄ att den hamnar snett bakom din rumpa, sÄ att du kan luta den framÄt, och rida pÄ den.. du kÀnner den kalla, hala glaskanten mot din varma och blöta fitta, och hjÀlper till att styra med ena handen, samtidigt som den andra runkar min kuk, och hÄller mig sysselsatt nÀr du hade huvudet vÀnt bort.. men nu tar du kuken tillbaka i din mun, och samtidigt som du lÄter din glida djupt ner i svalget sÄ sjunker du ner pÄ flaskan...
Du kÀnner dig helt utfylld med buttplugen i röven, och flaskan som lÄngsamt glider upp i ditt vÄta hÄl, och i takt med att den blir bredare och grövre sÄ kÀnner du din fitta spÀnnas ut...
Du suger mig hÄrdare och snabbare ju mer flaska du fÄr upp, och du rider den tungt fÄr att fÄ in sÄ mycket som möjligt..
Din lediga hand glider ner och leker med min pung, och nerÄt, till mitt kÀnsliga rövhÄl dÀr du försikgt smeker runtom, i snÀvare och snÀvare cirklar..
Jag lyfter upp mina ben sÄ att du ska komma Ät bÀttre, och nu ser du hur sexigt mitt rövhÄl ser ut, och du lÄter lÄngsamt tungan glida nerför min kuk, samtidigt som din hand glider upp och runkar mig.. du leker lite pÄ sidan av min pung, men stannar inte utan fortsÀtter nedÄt, samtidigt somjag drar ner mina hÀnder och försöker sÀra pÄ skinkorna Ànnu mer..
Du blöter ner tungan med lite mer salinv, och lÄter den sen leka runt hÄlet, kittlande, utforskande.. och du hör hur jag stönar gillande..
Hela tiden har du ridit flaskan, och du kÀnner att du hellre vill kÀnna hur den fyller ut din röv, sÄ handen som du har smekt dig med drar ut buttpluggen, och sen reser du lÄngsamt dina trötta ben tillrÀckligt för att flaskhalsen ska kunna flyttas till ditt bakre, redan uttöjda hÄl.. samtidigt som du sjunker ner pÄ den i ett enda lÄngt drag sÄ trÀnger du in din tunga i min röv, sÄ lÄngt in du kan.. och runkar mig snabbt och hÄrt..
Snart fÄr du upp takten pÄ ditt ridande, och dina lÀppar Àr tryckta mot mitt rövhÄl samtidigt som tungan leker vilt..
Din röv Àr fylld som aldrig förr, och det kÀnns sÄ bra sÄ att du kÀnner att du kommer att komma nÀrsomhelst igen.. men den hÀr gÄngen ska du nog kunna hÄlla tÀtt, du fick ju kissa av dig det vÀrsta i min mun, tÀnker du.
Jag kÀnner ocksÄ att det nÀrmare sig, din hand runkar mig skoningslöst, det Àr som att du tror att din njutning skulle öka ju hÄrdare du runkar mig.. och vÀldigt snart stönar jag till dig att jag kommer att komma nÀrsomhelst, sÄ du flyttar din mun frÄn min rumpa upp till min kuk igen, och suger in mig djupt..
Precis nÀr du kör in ett finger i min salivblöta röv sÄ kÀnner du de första spruten mot din gom, och du sjunker extra lÄngt ner pÄ flaskan, och kÀnner hur handen som du smeker din klitta med blir alldeles blöt nÀr du inte kan hÄlla emot och kissar rakt i din hand samtidigt som du kommer..
Jag stöter i din mun och tömmer mig till sista droppen samtidigtsom du svÀljer min sats, och jag hör hur det skvalar och droppar pÄ golvet, och ser hur det rycker i din kropp nÀr du kommer..