Ett nytt förhållande

Omröstning: 9.0/10 (2 röster lagda)

Denna berättelse handlar om Lena en kvinna på 35 år och hennes två döttrar Jenny 16 och Josefin 17 år. Lena är frånskild och jobbar på en plastikklinik där hon tar emot patienter före och efter operationen. Lena är ensam vårdnadshavare av döttrarna. Fadern en läkare från Frankrike träffar dem dem aldrig nu för tiden. Lena är en är väldigt vacker blond kvinna och har behållit sin figur. Den enda hon själv inte var nöjd med var hennes stora bröst som efter amningen inte var lika yppiga som de brukade men eftersom hon ju jobbade på en plastikklinik så var steget inte långt att utföra en plastikoperation för att få tillbaks sin kropps forna utseende. Hon kan numer uppvisa en välformad d-kupa.
Eftersom hon följaktligen var en väldigt vacker kvinna så var det många som uppvaktade henne. Hon hade dock inte nappat på någon ännu. Hennes döttrar är väldigt lika varandra med sina rågblonda hår har båda ärvt sin mors vackra kvinnliga former. Båda har stor rund byst och vackert rundade höfter. De är båda väldigt vackra men har mer ärvt sin fars utseende än sin mors. Båda har haft pojkvänner men inga långvariga förhållanden. Med denna information given börjar historien.
Lena kände sig lycklig. Hennes jobb på plastikkliniken kändes härligt men bäst av allt hon hade träffat någon som hon hade börjat känna speciellt för. Detta var något som hon inte hade förutsett för några månader sen. Det var inte någon man hon träffat utan en kvinna. En dag hade denna kvinna kommit till kliniken för att göra en bröstförstoring. Hon hade varit orolig för operationen men Lena hade lugnat henne. Efteråt hade de fortsatt att träffas och Lena och Kicki som kvinnan heter hade inlett ett förhållande. Lena hade inte vågat berätta något för sina döttrar så mötena med Kicki skedde alltid på hotell eller hemma hos Kicki. Kicki har själv två döttrar. Mimmi 15 och Lisa 17 år. Hennes döttrar visste att deras mor hade ett lesbiskt förhållande med en annan kvinna. De accepterade det och var själva ganska intresserade av att få veta allt om Lena och hennes döttrar. Kicki brukade pressa Lena att berätta för Jenny och Josefin om deras förhållande. Kicki hade också föreslagit att Lena, Jenny och Josefin skulle komma och hälsa på henne och döttrarna i deras villa i Spanien. Lena hade nu bestämt sig för att berätta om Kicki hemma.
Lena var jättenervös. Hon skulle avslöja något för sina döttrar som hon inte alls visste hur de skulle reagera på. Hon tog upp det en kväll när de satt framför teven. Jenny och Josefin verkade inte alls förvånade. De hade vetat detta sen en längre tid tillbaks men hade inte sagt något till sin mor. De hade för skoj skull surfat på porrsidor med lesbisk porr för att se hur det såg ut. Både Jenny och Josefin hade med givit för varandra att det var ganska upphetsande att titta på andra tjejer som hade sex med varandra. Då systrarna var ganska öppna mot varandra så hade de talat med varandra om sina fantasier om att ha sex med andra tjejer. De hade till och med fotat sig själva nakna för att se hur de såg ut tillsammans. Josefin visade bilderna för Lena. Lena tittade på bilderna med stora ögon. Framför sig såg hon sina döttrar som sexiga unga kvinnor och fast hon knappt ville medge det så blev hon upphetsad. Lena både skämdes men kittlades av tanken på sina känslor för sina båda döttrar.
Hon talade nästa dag om händelsen för Kicki som sade att om de kom till villan i Spanien så skulle de få en positiv överraskning. Jenny och Josefin accepterade genast att följa med till Spanien när Lena frågade. Det var inget svårt val då sommarlovet hade börjat med regn och dags temperaturer på 16 grader.
Taxin stannar framför det stora vita huset som är omgivet av höga täta gröna häckar. Jenny och Josefin är otåliga. De vill genast in och träffa Kicki och hennes döttrar. Det är jättespännande att för första gången träffa den kvinna som deras mor har ett förhållande med. De tre kvinnorna bär sina väskor upp till huset. Det är inte mycket packning i väskorna eftersom det mesta de behöver kommer att inhandlas eller så finns det redan i deras rum Kicki har nämligen planerat allt mycket noga. En sak har de dock köpt och det är nya bikinis eftersom det finns en pool och de hoppas kunna sola en del under sin vistelse i Spanien. Kicki kommer emot dem och bakom henne kommer hennes två döttrar. Kicki har precis som Lena stora välformade bröst och vackert formad rumpa.
Mimmi och Lisa är väldigt lika sin mor också de med kurvorna på de rätta ställena. Alla kramar om varandra och de går in i huset. Mimmi och Lisa drar med sig Jenny och Josefin till deras respektive rum. De berättar om huset för dem på vägen dit. De visar den stora poolen där familjen brukar ligga och sola och bada. Lena och Kicki delar naturligtvis rum med varandra. I rummet finns det en jättestor dubbelsäng stor som ett mindre rum.
Efter att de ätit en lättare måltid så tyckter Mimmi att de skulle går ut till poolen. Vi ska bara gå och sätta på oss våra bikinis säger Jenny. Vi använder aldrig bikinis när vi är här säger Mimmi genast, Jag mamma och Lisa badar och solar alltid nakna. Det känns väl som något spännande säger Kicki och ler mot Lena. Lena känner nu samma kåthet som hon känt när hon tittat på bilderna av sina egna nakna döttrar. Tanken att de allihop ska vara nakna tillsammans kändes pirrigt. Hon ska visa sig naken framför sina döttrar med den kvinna vars bröst hon brukade smeka och suga på, vars kropp hon njutit av och vars fitta hon brukar sticka in sin tunga i.
Jenny sneglar på sin syster för att se hennes reaktion. Hennes hemliga fantasi verkar komma närmare. Hon har börjat fantisera om att ha tjejsex men inte bara med andra tjejer utan även med sin egen syster. Hon känner sig kåt när hon tänker på situationen. Vad hon inte vet är att Josefins tankar går i samma banor.
De går till sina rum och tar av sig sina kläder. Josefin sticker in sitt huvud genom dörren till Jennys rum. Är du klar frågar hon. Hon mönstrar systerns kropp. Det söta ansiktet, de stora uppnosiga brösten, den renrakade fittan, de vida höfterna och de slanka benen. Hon känner försiktigt på sin egen fitta som känns len och mjuk och lite fuktig av den kåthet som börjar byggas upp inom henne. Båda systrarna har en vacker solbränna som framhäver deras vackra kroppar. Plötsligt känner Josefin en varm hand på sin axel. Hon vänder sig om och där står Lisa och Mimmi helt nakna. De sneglar blygt på Josefins kropp. Jenny står nu bakom Josefin i dörren. Kom så går vi till poolen säger Lisa. Varken Josefin eller Jenny kan låta bli att stirra på de andra tjejernas kroppar. Mimmi märker detta och ler mot sin syster.
Lena och Kicki har också klätt av sig och är på väg ut när de ser de fyra unga kvinnorna komma vandrande emot dem genom huset. Lena tittar på dem och kände en överväldigande kåthet välla upp inom sig. Hon sväljer och tittar på Kicki. Kicki som inte heller är oberörd av situationen ler mot henne. De sex kvinnorna slår sig ner på solstolarna vid polen och började sola. De smörjer först in varandra med sololja vilket hade innebär till att de får röra vid varandras kroppar. De har inte hunnit sola speciellt länge förrän det började blåsa och snart börjar det regna. De springer allihop in i huset för att komma undan regnet. Nu står de innanför glasdörrarna och tittade på regnet som plötsligt har börjat vräka ner. Vi får väl mysa här inne istället säger Kicki och visar dem vägen in till ett rum med en stor soffa. Kommer du ihåg att jag sa att jag hade en överraskning när du berättade hur du reagerade på dina döttrars nakenfoton viskar Kicki till Lena. Ja svarar Lena nervöst. Jag tänkte visa dig hur mitt förhållande till mina döttrar är säger Kicki. Det visas bäst med en liten film som jag, Lisa och Mimmi har spelat in.
Hon leder Lena in till rummet där flickorna redan sitter och väntar. De sitter allihop i ena hörnet av soffan vända mot en storbildsteve. Lena och Kicki sätter sig på var sin sida om dem. Lena råkar hamna intill Mimmi och Kicki sätter sig intill Josefin. Kicki startar filmen. På bilden ser de Mimmi som går fram till den jättestora sängen i Kickis rum. Hon är helt naken. Hon lägger sig på sängen och började smeka sin fitta och bröst. Snart kommer Lisa också helt naken. Hon lägger sig intill Mimmi och började smeka sig själv. Båda systrarna har nu börjat stöna. Nu kryper också Kicki upp i sängen. Hon står på knä framför sina döttrar och smeker sina egna bröst. Lisa sträcker ut en hand och börja smeka moderns ena lår. Mimmi sträcker ut sin hand mot Kicki som tar den och lägger sig mellan sina döttrar. Hon kysser dem båda och låter sin händer smeka deras bröst.
Mimmi börjar nu stöna högt av kåthet. Kicki lägger sig på rygg mellan döttrarna och Lisa kryper ner mellan hennes ben. Hon slickar ena låret hela vägen ner till fittan. Till slut låter hon tungan spela över moderns fitta, Kicki stönar av kåthet. Mimmi sätter sig över moderns ansikte och Kicki börjar slicka hennes fitta. Lena sliter blicken från scenen och tittar på de andra. Intill henne sitter Mimmi och smeker sin fitta. Även Lisa smeker sig själv. Hennes döttrar är helt klart också så kåta som de kan bli. Hon känner själv hur fuktig hon är. Filmen är redan slut och Kicki föreslår med ansträngd röst att de allesammans ska går upp till sovrummet.
De går alla på rad uppför trappan. Lena ser att Jenny har sträckt ut en hand och smeker Lisas bröst. Kicki smeker Mimmis ryggslut. Lena kupar sin hand runt Josefins ena bröst som tittar på sin mor med kåta ögon. Flickorna kryper allihop upp i sängen och Lena och Kicki står vid sidan om den. Är all nu med på detta säger Lena. Hon möts av nickar.
Tjejerna kan nu inte hålla sig längre. Lena ser sina egna döttrar först kyssa de andra tjejerna menas deras händer utforskar varandras kroppar. Jenny är så kåt att hon skakar. Hon ser hur Lisa och Mimmi slickar och suger på Jennys och Josefins bröst. Snart blir även Jenny och Josefin lite modigare och börjar utforska sina nya vänners sexiga kroppar. Lena ser hur hennes döttrar ligger med sina huvuden mellan de andra flickornas ben och slickar fitta som om de aldrig gjort annat. Jenny har två fingrar inkörda i Mimmis fitta menas hennes tunga spelar över klitoris. Flickorna byter position och framför Lena ligger nu Lisa med särade ben menas Josefin sitter över hennes ansikte och får fittan slickad. Lena kryper upp i sängen och börjar försiktigt smeka Lisas ben, hon för sitt huvud ner mot fittan och börjar slicka den. Lisa stönar till och vrider huvudet för att se vem som slickar henne. Hennes blick möter Lenas för en kort sekund innan hon själv återupptar sin behandling av Josefin.
Samtidigt har Kicki hittat Mimmis fitta och hon slickar nu sin dotter som stönar högt under denna behandling. Lena känner nu att någon kryper närmare henne. Det är Jenny som smeker och suger på hennes bröst, Lena lyfter på höfterna menas hon fortsätter att slicka Lisa, Jenny kommer nu åt att lägga sig under modern. Hon låter sin tunga närma sig den renrakade fittan. Den tränger in mellan blygdläpparna och upp mot klitoris. Hon suger och slickar om vartannat. Fittsafterna flödar nu fram. Nu stönar Josefin ut sin orgasm och snart är det Lisas tur, Hon kryper upp i Josefins armar och de båda flickorna ligger och kysser och smeker varandra. Lena lägger sig på rygg med Jenny över sig så de hamnar i en sextionia. Josefin kan nu se hur hennes egen syster och mor slickar varandra till orgasm. Hon och Lisa kryper över till Kicki och Mimmi.
Lisa börjar kyssa Mimmi som är i extas medan Josefin kryper fram till Kicki och suger på hennes bröst. Nu stönar Mimmi fram sin orgasm. Kicki låter tungan jobba tills orgasmen ebbat ut. Hon lägger sig på rygg och Josefin kan nu slicka hennes fuktiga fitta. Lisa lägger sig brevid henne och de hjälps åt att slicka Kicki till orgasm. Mimmi som sitter vid moderns huvud lutar sig fram och suger på in mors stora bröst. Mimmis egna bröst hänger ovanför Kickis ansikte som suger in en bröstvårta i munnen. Lena och Jenny har nu båda uppnått sin extas och ligger ser på de andra. Snart har det även gått för Kicki och allihop lägger sig tillsammans i sängen. Josefin ligger och suger på Lenas bröst menas Mimmi kysser henne. Jenny och Lisa ligger på var sin sida om Kicki, de smeker hennes och varandras bröst. Snart somnar de allihop.
En timma senare vaknar Kicki. Hon väcker Lena och de två mammorna smyger ur rummet. De vänder sig om en sista gång och tittar på tjejerna. De sover med armarna om varandra. Lena ler och tittar på Kicki. De tar på sig var sin morgonrock och går nerför trappan till husets nedervåning. Kicki tittar på Lena när de sitter vid köksbordet. Du ångrar väl inte vad vi just gjort. Oh nej säger Lena. Det var jätteskönt och jag tror inte jag varit så här kåt någon gång förut. Jag är säker på att Josefin och Jenny inte heller ångrar sig . Det var väldigt upphetsande att se sina egna döttrar vara så uppkåtade och ha sex med varandra. Och med oss lägger Kicki till och ler. Hur länge har du haft sex med dina döttrar frågar Lena. Vi är ganska nya på detta vi också säger Kicki. Vi var väldigt försiktiga i början men det utvecklades gradvis tillvad det är nu. De båda sitter och samtalar om vad som hänt.
Medan de sitter och pratar kommer deras döttrar ner från sovrummet. De ler mot sina mödrar går fram till dem och kramar dem. De är fortfarande helt nakna och Lena tittar på deras vackra kroppar som hon bara för en liten stund sen njöt av. Hon känner att kåtaheten byggs upp på nytt inom henne. Vi går ut till poolen säger Lisa och pussar sin mor på kinden. Kicki smeker sin dotter över ryggen när de lämnar rummet och går ut mot poolen. Solen lyser igen och värmen har kommit tillbaks. De ser hur flickorna smörjer in sig med sololja innan de sätter sig i solstolarna. De unga vackra kropparna glänser i solen. Jag tror vi är mogna för lite mer skön sex säker Kicki och reser sig upp. Hon lämnar rummet och kommer snart tillbaks med en sportbag. Kom säger hon till Lena som följer henne ut till poolen.
Kicki tar av sig morgonrocken och ber Lena smörja in henne med soloja. Lena tar av sig sin morgonrock och går fram till Kicki. Hon börjar sakta att smörja in ryggen och rumpan. Kicki vänder sig om och Lena smörjer och maserar de stora brösten. Lena får samma behandling av Kicki. Tjejerna har nu satt sig upp och tittar med kåta ögon på scenen som spelas upp framför dem. Kicki öppnar sportbagen och tar fram en strapondildo av den sort där det finns en dildo på insidan också. Hon för upp dildon i sin fitta och spänner på sig den. Lena lägger sig nu ner på en av solstolarna och särar på benen. Kicki ställer sig mellan hennes ben och för in dildon i hennes fitta. Hon börjar knulla Lena som stönar av kåthet och vällust.
De fyra åskådarna är först helt tysta men nu reser sig Jenny och går fram till sportbagen. Hon plockar upp en likadan dubbeldildo som hon för upp i sin egen fitta och spänner på sig. Hon ställer sig framför de tre andra och frågar vem av dem som vill bli knullad. Den som hinner först är Josefin som lägger sig med vitt särade ben framför sin syster. Jenny för sakta in gummikuken i sin systers fitta som stönar högt. Lena lyfter på huvudet och ser hur hennes döttrar knullar med en jättedildo mellan sig. Samtidigt har Lisa också spänt på sig en dildo och har börjat knulla sin syster. Nu ser man tre par på rad som knullar varandra i ett allt högre tempo. För varje stöt som de gör i sina knullpartners fittor så stöter silikonkuken även i deras egna fittor.
Visst är det skönt att knulla stönar Lena fram till Josefin som är så kåt att hon inte kan svara. Efter en lång stunds knullande så har alla fått orgasm. Ingen är dock nöjde med detta. Man byter position och partner. Lena vill gärna knulla Jenny så hon tar på sig Kickis strapon. Jenny lägger sig med särade ben och Lena tränger in i henne. Jenny ler mot sin mamma som nu knullar henne med långa drag. Josefin har fått på sig en strapon och knullar Lisa menas Mimmi knullar Kicki. Ja mamma knulla Jenny det är skönt stönar Josefin fram när hon ser sin mor knulla systern. Mimmi knullar sin mamma som sträcker upp händerna för att smeka dotterns bröst.
Eftermiddagen fortsätter med att alla knullar med alla. De slickar varandras fittor och suger på varandras bröst. Det finns inte längre några hämningar kvar. Tanken på att få slicka sin egen mors eller systers fitta gör tjejerna extra kåta. De två mammorna njuter av att slicka sina egna och varandras döttrar. Åsynen av de andras njutning och kåthet och vackra kroppar gör alla kåta till bristningsgränsen. Det som till slut avbryter deras orgie är kvällskylan. De går in i huset och får sig en matbit innan alla trötta men nöja somnar i den stora sängen tätt omslingrade. Det blir en skön vistelse i Spanien för Lena och hennes döttrar. De stannar ytterligare några veckor innan de åker hem. De slutar inte träffa Kicki och hennes döttrar utan fortsätter med detta även hemma i Sverige. Lena är mycket lycklig att hon tog sig extra tid med kvinnan på plastikkliniken den där gången. Det har nu öppnats en helt ny värld för dem.