En vild överraskning

Omröstning: 0.0/10 (0 röster lagda)

Han begrundade synen av den fastbundna kvinnan i sÀngen med hÀnderna fastlÄsta ovanför huvudet och benen sÀrade. Den vÀlrakade fittan var vÀl synlig och det syntes tydligt hur vÄt hon var. Hennes ögon glÀnste av kÄthet och hon bara vÀntade pÄ att hans behandling skulle börja. Han böjde sig framÄt och drog ned ögonbindeln ordentligt, i kvÀll skulle hon sannerligen inte fÄ se vad som var pÄ vÀg att hÀnda. Det var vid det hÀr laget nÄgot av en tradition att han dÄ och dÄ band henne, satte pÄ ögonbindeln och slickade henne. Detta lite speciella förspel gav honom betydligt friare hÀnder och större lekutrymme i sÀngen Àven efter det att han slÀppt loss henne, och i kvÀll skulle nog det komma vÀl till pass gissade han. I stÀllet för att som vanligt gÄ lös pÄ henne med mun och tunga reste han sig nu och gick ut ur rummet. Hans sambo, Mari, protesterade lite nÀr han gick men vad brydde han sig om det? Risken var liten att protesterna skulle bli bestÄende.
Han tittade ut genom dörren och, mycket riktigt, dÀr satt hon vÀntande pÄ en stol under den stora björken i trÀdgÄrden. Utan att bry sig om sin nakenhet steg han ut pÄ grÀsmattan och gick stegen ner mot trÀdet. Det var en fin sommarkvÀll och hade det inte varit för den irriterande myggen hade det hÀr Àventyret varit mysigt att uppleva utomhus tÀnkte han. Kvinnan under trÀdet sÄg lite nervös ut och var hon inte rent av lite generad? Dom hade aldrig trÀffats utan bara bytt lite tankar via mail sÄ, visst, det kanske var lite vÀl att introducera sig sjÀlv utan en trÄd pÄ kroppen men samtidigt, vad var vitsen med klÀder nu??
Kvinnan, Sara, var om möjligt Ànnu sötare i det dunkla ljuset Àn hon hade varit pÄ det foto han sett, tÀnkte han. Hon var kort och lite mullig med ett runt ansikte, halvlÄngt hÄr och efter vad han kunde bedöma rÀtt stora bröst. Han sÀrskÄdade henne och bad henne följa med in. Han gav henne en försiktig kyss och hon besvarade den trevande. Han började bli rÀdd att hon skulle vara den lite passiva typen som skulle behöva lite vÀl mycket hjÀlp pÄ traven. Samtidigt var det ju Ät Mari han hade tagit dit henne, löftet var att han skulle hÄlla sig i bakgrunden tills hon visade att det var okej för honom att vara med eller OM det var okej hade dom nog till och med sagt. MÄ hÀnda, tÀnkte han, att det Àr mig hon Àr blyg för bara, men han hoppades verkligen att han ocksÄ skulle fÄ ta del av det roliga. Han hÀllde upp ett glas vin till henne och lÀt henne stÄ en stund i dörren och bara kika pÄ den vid det hÀr laget duktigt frustrerade Mari pÄ sÀngen. Han tog nÄgra steg in i rummet och lÀt försiktigt hÀnderna vandra över den nakna kroppen pÄ sÀngen. Sara nickade gillande frÄn hallen men utan att röja med ett ljud att hon befann sig dÀr. Han reste sig och följde med henne ut i köket. Han gav henne en ny kyss och den hÀr gÄngen fick han bÀttre gensvar.
Det hela verkade mycket lovande och efter ett snabbt glas vin gick de bÄda in till Mari som nu var rÀtt irriterad över att blivit övergiven pÄ sÀngen med sin kÄthet. Han undrade för sig sjÀlv om hon hört att det var tvÄ personer i rummet men hon verkade inte ha mÀrkt av Saras nÀrvaro Àn. Han höll sig pÄ lite distans och nickade Ät Sara som nu inte var sen att sÀtta fart. Hon smekte Mari över magen och upp mot brösten, sög försiktigt in ena bröstvÄrtan i munnen och lekte med tungan. Mari ryckte till, det hÀr var nÄgot ovant, nÄgot som inte stÀmde. Han skyndade fram och kysste henne hÀftigt och det började gÄ upp för henne att det faktiskt var en person till i rummet. Hon slet lite förskrÀckt i remmarna som lÄste henne vid sÀngen men utan resultat. Samtidigt började Saras allt vildare lekar med tungan ge resultat och han funderade pÄ om det snart var lÀge att lÀtta pÄ ögonbindeln. Han backade undan lite och observerade nyfiket och Mari verkade allt mer gilla lÀget. Han kunde se en viss skrÀckblandad förtjusning i hennes ansiktsuttryck.
Han visste sÄ vÀl att det var en av Maris intensivaste sexdrömmar att fÄ dela sÀng med en kvinna och nÀr han hittade pÄ Sara pÄ nÀtet visste han att hon var exakt rÀtt person. Dom hade liknade kroppar, mulligt kvinnliga, och dom verkade ha liknande drömmar och fantasier om det hÀr. Sara uppgav att hon en gÄng för vÀldigt lÀnge sedan testat att smeka en tjej men att hon sen dess aldrig haft sex med en kvinna igen. Nu var hon dryga 30 Är, singel och började kÀnna att skulle hon förverkliga sina sexdrömmar sÄ var det hög tid. För Maris del var hon helt oerfaren pÄ det hÀr omrÄdet men nyfikenheten var stor, han trodde dock att hon i sjÀlva verket inte hade vÄgat om han i förvÀg berÀttat om Sara sÄ dÀrför hade han valt att smyga in henne sÄ hÀr. NÄgot som absolut inte verkade ha slagit fel ut om man skulle döma av Maris andhÀmtning.
Han gick fram och lÀttade försiktigt pÄ ögonbindeln men lÀt remmarna som lÄste hennes hÀnder sitta kvar. Hon tittade omtöcknat ömsom pÄ honom och ömsom pÄ Sara. Hon verkade ha lite svÄrt att förstÄ och vid det hÀr laget var hon lÄngt in i kÄthetens dimma, det enda som existerade var lust. Sara avbröt sitt slickande nÀr hon sÄg att Mari blivit befriad frÄn sin ögonbindel. Hon kysste sin vÀg uppÄt via magen, brösten, halsen tills hon förenades med Mari en djup och hungrigt het kyss. Han slÀppte pÄ remmarna och nu var det tvÄ vilda kvinnor lösa i sÀngen. Han hade förpassats till en ÄskÄdarplats, helt bortglömd, men han hoppades att hans tid skulle komma senare under natten.
Med stor fascination betraktade han de tvÄ kÄta varelserna i sÀngen. Han visste ju att Mari fantiserat om tjejsex men han hade aldrig för sitt liv kunnat ana att det skulle bli sÄ lyckat. Att hon skulle njuta av att bli slickad av en annan tjej hade han aldrig tvivlat pÄ men att han skulle fÄ beskÄda det som nu utspelade sig framför hans ögon hade han inte riktigt vÄgat hoppas pÄ. Mari stod pÄ alla fyra i sÀngen med ansiktet begravt i Saras blöta fitta och slickade henne djupt och ivrigt samtidigt som hon mjukt pullade henne med tvÄ fingrar. Hon verkade inte ha en hÀmning kvar i kroppen tÀnkte han belÄtet. Skulle han vÄga ge sig in i leken? Trots att hans hÄrda kön bultade av kÄthet lyckades han behÀrska sig en stund till, han hade ju faktiskt lovat att vÀnta pÄ en eventuell inbjudan. Tills den kom var hans öde att passivt titta pÄ och han njöt verkligen av att se de vackra kvinnokropparna som slingrade sig om varandra. Trots att natten började nÀrma sig sÄg han allt tydligt, sommarnatten döljer inte mycket i de norra delarna av vÄrt land.
Som i ett töcken sĂ„g han hur Mari strĂ€ckte sig mot sitt sĂ€ngbord och han förstod genast vad hon var ute efter. I den lĂ„dan förvarade hon alla sina spĂ€nnande leksaker. Mari var mycket förtjust i olika leksaker och hade vid det hĂ€r laget samlat pĂ„ sig en hel del. Han undrade med spĂ€nning vad hon skulle vĂ€lja ikvĂ€ll. Tydligen hade hon lite svĂ„rt att bestĂ€mma sig för hon drog ut hela lĂ„dan och vĂ€nde den upp och ned i sĂ€ngen framför Sara som tittade pĂ„ alla stavar och andra leksaker med ett förvĂ„nat men ocksĂ„ mycket intresserat uttryck. Mari lade sig pĂ„ rygg med sĂ€rade ben och han sĂ„g nu hur otroligt blöt och kĂ„t hon var. Den, som alltid, slĂ€trakade fittan glĂ€nste sexigt och hennes bröstvĂ„rtor var hĂ„rda. Han funderade men kunde inte minnas att han nĂ„gonsin sett henne sĂ„ hĂ€r upphetsad tidigare. Sara placerade sig nu ovanpĂ„ Mari i en sextionia sĂ„ de bĂ„da skulle komma Ă„t att tillfredsstĂ€lla varandra samtidigt. Han sĂ„g hur de samtidigt borrade ner sina ansikten i varandras vĂ„ta fittor. Han var nu sĂ„ otroligt upphetsad av den intensiva scen som utspelade sig framför honom att han inte kunde hĂ„lla sig lĂ€ngre. NĂ€r kvinnorna började ta varandra hĂ„rt med varsin stav var han tvungen att ta ett fast tag om sin kuk och sakta runka den. Kvinnorna blev mer och mer högljudda dĂ€r de lĂ„g och knullade, slickade och sög pĂ„ varandra, han förstod att de var nĂ€ra att komma nu och bestĂ€mde sig för att komma tillsammans med dem. Mari kom först och skrek ut sin orgasm pĂ„ ett sĂ€tt han aldrig förr hört henne göra. Det var svĂ„rt för henne att fortsĂ€tta men pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lyckades hon driva Sara över grĂ€nsen och nĂ€r han hörde Ă€ven henne komma slĂ€ppte han efter och sprutade rakt ut i luften. En enorm sats som nĂ€ra nog nĂ„dde sĂ€ngen dĂ€r de tvĂ„ kvinnorna nu lĂ„g helt utslagna, svettiga och tillfredsstĂ€llda. Mari sĂ„g upp pĂ„ honom och mimade ett ?Tack, Älskling!? I det ögonblicket gjorde det honom ingenting att han inte fĂ„tt vara med att leka, att se Maris lyckliga ansikte var mer Ă€n tillrĂ€ckligt i den stunden.
Tydligt var dock att kvÀllen Ànnu inte var slut dÀr för som pÄ en given signal tittade de bÄda kvinnorna pÄ varandra och nickade nÀstan obemÀrkligt. Sedan reste de sig sakta upp och gick fram till honom, sjönk ned pÄ knÀ framför honom och började slicka och suga. För trettio sekunder sedan hade han inte trott att det skulle vara möjligt men snart började hans kuk att resa pÄ sig igen, kÀnslan av tvÄ munnar och tvÄ par hÀnder som retade och smekte gjorde honom helkÄt igen. Kvinnorna tog honom i hÀnderna och ledde honom till sÀngen. Lite bryskt knuffade de omkull honom och fortsatte sedan sin lek över hans kropp. Han stönade högt och hade fortfarande inte fattat riktigt att han blev betjÀnad av tvÄ heta kvinnor. Plötsligt tog de tag i hans hÀnder och innan han hunnit reagera var det nu han som lÄg hÄrt fastbunden i sÀngen, Àven ögonbindeln Äkte pÄ. Sedan blev det alldeles tyst omkring honom. Efter en stund hörde han hur kvinnorna lÀmnade rummet och gick till nedervÄningen. Han hörde kylskÄpet öppnas och hur de fnittrande kvinnorna tog sig nÄt att dricka. Troligtvis hade deras anstrÀngning tidigare gjort dom törstiga. Han hörde mumlande röster och anstrÀngde sig för att försöka höra vad dom pratade om men lyckades inte tyda ut nÄgra ord, bara detta frustrerande mummel. Han undrade vad dom pratade om, han kÀnde pÄ sig att det handlade om honom men vad diskuterade dom sÄ ingÄende? SpÀnningen fick hans kuk, som slaknat lite, att Äterigen resa sig med full styrka.
Det dröjde inte lĂ€nge innan han hörde steg i trappan igen och kvinnorna kom in i sovrummet. Oförmögen att se nĂ„got fick han lyssna sig till var dom var och han anade snabbt att dom stod pĂ„ varsin sida om honom. En aning som bekrĂ€ftades nĂ€r han kĂ€nde tvĂ„ par kvinnohĂ€nder som smekte honom frĂ„n varsitt hĂ„ll. De mjuka hĂ€nderna vandrade upp och ner pĂ„ hans kropp, överallt utom pĂ„ den bultande kuken. Ända frĂ„n fötterna upp till halsen smekte och masserade de. Efter nĂ„gra vĂ€ndor började en tunga snabbt att svepa över det glansiga ollonet och han stönade högt. Han fick dock inte njuta lĂ€nge av den kĂ€nslan, lika snabbt som tungan börjat sin sköna behandling slutade den. IstĂ€llet kĂ€nde han hur nĂ„gon kröp upp över honom och stĂ€lle sig grensle över hans ansikte. Samtidigt togs ögonbindeln av och han tittade rĂ€tt upp i Saras blöta fitta. Han strĂ€ckte ut tungan sĂ„ lĂ„ngt han kunde och försökte lyfta pĂ„ huvudet för att nĂ„, men det var tydligen inte meningen att han skulle fĂ„ smaka fitta Ă€nnu för Sara undvek retfullt hans mun och tunga. Han höll pĂ„ att dö av kĂ„thet. Den underbara kvinnokroppen, fyllig, vĂ„t och villig, sĂ„ nĂ€ra och Ă€ndĂ„ sĂ„ enormt ouppnĂ„elig. Han kĂ€nde Maris lĂ€ppar sluta sig över hans bultande kuk. Sakta, sakta men enormt hĂ„rt och bestĂ€mt sög hon. Hennes tunga virvlade runt hans ollon, sakta sög hon in mer och mer av kuken i munnen Ă€nda tills han kĂ€nde hennes lĂ€ppar runt roten. Han var Ă€nda inne i henne nu, nĂ„got han sĂ€llan fick vara men han visste att var hon tillrĂ€ckligt kĂ„t sĂ„ gjorde hon det, och hon gjorde det bra. Sara sĂ€nkte sĂ„ Ă€ntligen ner fittan över honom. Han fick hela munnen full av den vĂ„ta underbara fittan och han slickade ivrigt men bestĂ€mt. Hon pressade sitt kön allt hĂ„rdare ner mot honom dĂ€r han lĂ„g och stundtals hade han lite svĂ„rt att komma Ă„t att andas. Hon verkade i alla fall gilla det han gjorde och honom gick det ingen nöd pĂ„ med kuken ivrigt bearbetad av Maris mun. SĂ„ plötsligt reste sig Sara och vĂ€nde sig om sĂ„ hon lĂ„g över honom men fortfarande med fittan över hans ansikte. Hon tog över kuken efter Mari och Mari flyttade sin mun lĂ€ngre ner. Hon slickade och sög försiktigt pĂ„ hans kulor. Hon visste att han var enormt kĂ€nslig och inte gillade om hon var för hĂ„rdhĂ€nt men Ă€ndĂ„, det var svĂ„rt att vara sĂ„ lĂ€tt med munnen i detta kĂ„ta tillstĂ„nd. SĂ„ lyfte hon hans ben och Sara hjĂ€lpte till att hĂ„lla fast dom rakt upp i luften. Mari lĂ€t tungan vandra nedĂ„t och vipps hade hon bĂ„de mun och tunga över hans bakre hĂ„l, precis sĂ„ som han sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger slickat och kysst henne. Det var en enorm kĂ€nsla att kĂ€nna hennes mun som sĂ„ metodiskt och oförskrĂ€ckt bearbetade honom. Detta var ingen helt ny upplevelse men att fĂ„ det sĂ„ villigt och ivrigt hade han inte upplevt tidigare. Detta var otroligt skönt och han kĂ€nde musklerna dra ihop sig. Snart skulle han komma om hon inte gav sig. Att dessutom ha Saras hungriga mun runt hans bultande kuk gjorde ju verkligen inte saken sĂ€mre. Hon var ocksĂ„ duktig pĂ„ det hĂ€r men till Maris nivĂ„ nĂ„dde hon nog Ă€ndĂ„ inte tĂ€nkte han flyktigt. SĂ„ plötslig slutade bĂ„da tvĂ„. Mari kom upp till honom och gav honom en djup tungkyss, drog ner ögonbindeln och sen blev allt tyst och svart. Han hade ingen aning om rum eller tid, inte heller vad de bĂ„da kvinnorna hade för sig. DĂ„ och dĂ„ hördes ett försiktigt smackande och en och annan flĂ€mtning och han anade att dom stod vid fotĂ€ndan av sĂ€ngen förenade i en djup kyss.
Efter vad som kÀndes som en smÀrre evighet slÀpptes sÄ hans handfÀngsel och Mari bad honom vÀnligt men bestÀmt att vÀnda pÄ sig. Med viss tvekan vÀnde han sig pÄ alla fyra vilket kÀndes bÄde frÀmmande och lite otÀckt, speciellt som han inte sÄg nÄgot lÀngre. Hans kuk som vid det hÀr laget slappnat av lite hÀngde mellan benen. I det lÀget sattes hans handfÀngsel fast igen. SÄ blev allt tyst, det enda som hördes var de bÄda kvinnornas försiktiga viskningar. Han kÀnde pÄ nytt att nÄgons mun nÀrmade sig hans bak. En ytterst trevande kyss följdes av en om möjligt Àn försiktigare tunga och han gissade att det var Sara eftersom kÀnslan var helt olika den han nyss haft med Mari. SÄ försvann munnen och ett vinande ljud hördes och strax dÀrefter trÀffade det första slaget hans uppvÀnda bak. Det sved till betÀnkligt nÀr den hÄrda smÀllen av handen trÀffade honom och han ryckte till rejÀlt. Remmarna som höll hans hÀnder lÄsta fick utstÄ ett duktigt prov nu. SmÀrta och skam kröp över honom men det drev om möjligt upp kÄtheten ytterligare och nu kom smÀllarna en efter en, ömsom hÄrt och ömsom lite lösare. Var inte detta höjden av förnedring, tÀnkte han, bunden och slagen av tvÄ underbara kvinnor. Det hela handlade ju inte alls om smÀrta för hÄrt slog dom egentligen inte men nu började ÀndÄ hans bak anta en aningen röd ton. Han gissade att kvinnorna började bli lite ömma i hÀnderna ocksÄ för plötsligt slutade dom och han kÀnde bÄdas hungriga munnar som kysste och slickade hans bak. SÄ kom nÀsta chock nÀr han kÀnde nÄgot kallt och kladdigt pressas mot hans trÄnga hÄl. Sakta, millimeter för millimeter pressades den kladdiga staven allt lÀngre in i honom samtidigt som han kÀnde en mun sakta slutas om hans bultande kön. Av kÀnslan att döma var det inte Mari som sög honom och han trodde inte heller att hon skulle överlÄta hanteringen av staven till nÄgon annan. Staven försvann allt djupare och den förnedrande smÀrtblandade njutningen blev nÀstan för mycket för honom, speciellt nÀr hon sakta började jucka in och ut samtidigt som han kÀnde Saras hungriga mun som bearbetade hans kuk. Det hÀr var ju nÀstan för mycket egentligen men kunde man fÄ det bÀttre? Det hÀr var ju faktiskt vad han i hemlighet fantiserat om sÄ lÀnge. Han kÀmpade mot viljan att spruta som vÀxte allt starkare. Han stönade högt och slet i de remmar som sÄ effektivt fjÀttrade honom vid sÀngen. Mari juckade allt snabbare och slÀngde dÄ och dÄ ivÀg ett slag mot hans skinkor. Sara började kÀnna att han nog inte hade sÄ lÄngt kvar nu och tog hela kuken i munnen men slutade suga och bara lÄg dÀr. Han visste inte om Mari var medveten om hans situation men plötsligt slutade Àven hon sin behandling och strÀckte sig upp och lossade pÄ hans remmar. Sara och Mari kröp upp bredvid varandra i sÀngen och viskade Ät honom att spruta över deras hungriga ansikten. Med nÄgra fÄ korta drag tömde han sÄ sin sats rakt över de vÀntande kvinnorna som ivrigt gapande försökte fÄnga sÄ mycket som möjligt av hans vÀtska. Det som missade slickade de hungrigt frÄn varandras ansikten och bröst innan de Äter förenades i en ljuvlig lek i sÀngen. Den hÀr gÄngen tÀnkte han inte tillÄta sig att bli förpassad till att enbart vara ÄskÄdare utan han deltog aktivt i leken med bÄde mun, tunga, fingrar och kuk. Natten hade bara börjat Àn och sova kunde dom göra sen, i ett annat liv pÄ en annan plats.