...stackars dig!

Omröstning: 5.3/10 (9 röster lagda)

Följande Àr alltsÄ en sannhistoria och den börjar med att jag, dÄ 19 Är gammal, var pÄ vÀg hem sent pÄ natten frÄn min flickvÀn i min pappas bil. Det hade varit en rÀtt trÄkig kvÀll, vi hade sett en videofilm och bara degat. Ingen sex hade det blivit, flickvÀnnen hade mens och ingen lust alls att "hjÀlpa mig", och det var det jag nu satt och retade upp mig pÄ medan gatljusen flödade förbi utanför vindrutan. NÄgon form av impuls fick mig att vÀlja den nÄgot lÀngre vÀgen genom centrum, och plötsligt sÄ rÄkade jag ut för en folksamling som stod mitt i vÀgen sÄ jag var tvungen att sakta ner. Plötsligt ser jag tvÄ kvinnor i kanske 35-ÄrsÄldern komma springande mot bilen, och jag stannar nÀstan automatiskt. Kanske hade det hÀnt dem nÄgot? Jag vevade ner rutan och frÄgade om jag kunde hjÀlpa till med nÄgot.
"SnÀlla, rara söta... Kan du skjutsa oss hem? Vi missade sista bussen och nu kommer vi ingenstans" sade den ena medan hon lutade sig in genom rutan. Hon var blond, med ett rejÀlt rufs till hÄr, samt bar en tunn sommarklÀnning som gjorde sitt bÀsta för att framhÀva hennes fina kropp. Men hon verkade rejÀlt packad, och hade dimmig blick. "Var bor ni nÄgonstans dÄ?" frÄgade jag. Hon svarade med namnet pÄ ett mindre samhÀlle som ligger ungefÀr tvÄ mil utanför staden dÀr jag bor. Jag tÀnkte efter, och kom fram till att det skulle röra sig om nÀstan 1 timmes bilfÀrd fram och tillbaka, och det var redan sent. "Njaaa...." började jag, men blev snabbt avbruten. "Du fÄr givetvis betalt" sa hon och fortsatte: "SnÀlla... Vi mÄste bara hem...". Efter att ha tÀnkt över det hela tÀnkte jag att lite cash inte skulle sitta fel, sÄ till sist accepterade jag och kvinnan som pratat hoppade in i baksÀtet och ropade efter den andra. Den andra kvinnan satte sig i framsÀtet och log mot mig.
"Det var verkligen jÀtteschysst av dig" sa hon. Jag log tillbaka. Den andra kvinnan hade mörkt, kort hÄr och bar nÄgon form av drÀkt med byxor. Hon var inte lika iögonfallande som den blonda men ÀndÄ söt pÄ nÄgot vis. Hon presenterade sig som Annelie och den blonda som Lena.Jag och Annelie började föra nÄgon form av artig konversation men Lena satt mest och fnittrade i baksÀtet. Hon pratade om nÄgon stackars kille som hon hetsat upp pÄ dansgolvet och sedan lÀmnat dÀr med "vÀrldens stÄfrÀs" och jag sÄg pÄ Annelie att hon tyckte det var rÀtt pinsamt. Jag och Annelie pratade lite allmÀnt om utelivet i staden, nÀr plötsligt Lena hÀvde sig fram mellan stolarna. "Har du nÄn tjej, killen?" frÄgade hon med ett brett leende. Hon stank av sprit. Jag svarade jakande, varpÄ hon frÄgade "Du ser lite sur ut... Har det inte blivit nÄgot ikvÀll?". Jag rodnade, och Annelie vÀnde sig mot baksÀtet och började: "Lena..." men den blonda gav sig inte. Hon skulle ha ett svar. "Nej, inte speciellt" svarade jag dumt till sist, och Lena skrattade. "Staaackars liten..." sa hon och hÀvde sig bakÄt. "Jag vet hur killar Àr i den Äldern".
Annelie verkade nu bli riktigt irriterad och sa: "Lena för fan... Nu nÀr vi har fÄtt skjuts hem och allt sÄ behöver du ju inte vara taskig". "Jag Àr vÀl inte taskig" försvarade sig Lena. "Jag bara frÄgade ju". Det blev tyst ett tag och jag försökte koncentrera mig pÄ vÀgen. Men jag kÀnde Lenas blickar frÄn baksÀtet och mina ögon drogs till baksÀtet gÄng pÄ gÄng. Hon hade som sagt en kropp som var minst sagt vÀlbevarad och hennes stora fylliga bröst putade ut genom den tunna sommarklÀnningen. Hon mÀrkte att jag tittade och log mot mig i backspegeln. "Ser du nÄt du gillar" sa hon och flinade. Annelie skakade pÄ huvudet, och jag började bli lite smÄtt irriterad. Men Lena var inte fÀrdig Ànnu. Hon började att sakta knÀppa upp knapparna i klÀnningen medan hon sa "HÄll ögonen pÄ vÀgen killen..." medan hon fnittrade. Annelie blev nu riktigt arg och försökte hindra henne men fick till sist ge upp försöken.
"Bry dig inte om henne" sa hon menande till mig, men det var svÄrt att lyda det rÄdet. Jag kÀnde hur jag nÀrmast ofrivilligt började fÄ stÄnd. "NÀ, bry dig inte om henne" hÀrmade Lena, och nÀsta gÄng jag tittade sÄ fick jag en smÀrre chock nÀr jag fick se ett par bara bröst i backspegeln. Hon hade knÀppt upp hela fronten pÄ klÀnningen, och satt nu och masserade sina vita, runda, underbara bröst medan hon fortsatte flina. "DÄ har du inte fÄtt se nÄgra sÄna hÀr ikvÀll dÄ med andra ord". Jag höll pÄ att smÀlla av. Vad ville hon egentligen? Min kuk hade vid det hÀr laget vÀxt till full storlek och det började bli svÄrt att sitta.
Annelie blev nu riktigt arg och började skÀlla pÄ Lena. Efter ett tag suckade Lena lÀtt, och gav med sig. "Jag har vÀrldens tristaste vÀnnina... men hon har ÀndÄ alltid rÀtt." sa hon och började knÀppa sin sommarklÀnning igen. "Min man vill ju ha mig för sig sjÀlv", fortsatte hon och log retfullt Ät mitt hÄll. Jag var nu riktigt arg och minst sagt frustrerad. Det var andra gÄngen som jag fÄtt ett ordentligt stÄnd utan nÄgon som helst ÄtgÀrd, och det bultade och vÀrkte i kuken. Ett tag funderade jag pÄ att stanna bilen och slÀnga ut dem, men jag bet ihop och fortsatte. Hon ska fan inte tro att hon kan pÄverka mig, tÀnkte jag och försökte se cool ut. Annelie sÄg medlidsamt pÄ mig, och det var precis som hon sÄg vad jag tÀnkte.
Efter nÄgra minuter kom vi fram till samhÀllet och Annelie guidade mig till Lenas hus dÄ Lena sjÀlv nÀstintill somnat i baksÀtet. Jag stannade bilen, och Annelie hoppade ut och skakade liv i Lena. Lena vinkade till oss pÄ uppfarten och sa "HejdÄ sötis, tack för skjutsen och underhÄllningen... Annelie betalar.. Du har vÀl pengar, gumman?". Annelie nickade till svar, och vinkade av sin vÀnnina. "Vart ska vi nu", frÄgade jag Annelie medan jag i ögonvrÄn sÄg Lena fumla med sina nycklar i dörren. "Jag bor en liten bit utanför... men jag kan gÄ hÀrifrÄn om du vill. Jag skulle förstÄ dig om du inte ville köra en meter till...". "NejdÄ", avbröt jag henne. "Det Àr inte du som varit taskig. Klart att jag kör hem dig."
Annelie log mot mig, och jag var riktigt stolt över mig sjÀlv. Jag tyckte att jag betett mig riktigt vuxet, och kÄtheten hade i det nÀrmaste försvunnit. Annelie guidade mig vidare och till sist blev det fÀrre och fÀrre hus vid sidan av vÀgen, och jag började skruva pÄ mig lite och undrade vart vi var pÄ vÀg. "Vi Àr snart framme....du kan stanna hÀr bakom kröken." Jag gjorde som hon sa, och hon pekade upp mot ett ensligt hus som lÄg uppe pÄ en kulle. "Min man har nog somnat för lÀnge sen" sa hon och skrattade. "Jag Àr sÄ gammal nu att han slutat upp att vÀnta uppe pÄ mig".
Men plötsligt blev hon allvarlig. "Jag Ă€r verkligen ledsen för Lena... det var riktigt uselt gjort av henne. Stackars dig...". "Äh, det Ă€r lugnt" sa jag. "Hon hade vĂ€l bara fĂ„tt lite för mycket i sig". "Precis" sa Annelie, "...och det har egentligen jag ocksĂ„. Och nu tĂ€nker jag utnyttja det.". Jag fattade ingenting, utan blev helt överrumplad nĂ€r hon böjde sig fram och kysste mig mjukt pĂ„ kinden. Jag kan Ă€n i dag kĂ€nna hennes doft: sommar, parfym, vin och kvinna i en hĂ€rlig blandning. Innan jag visste ordet av sĂ„ tungkysstes vi och hon smekte mig varsamt över bröstet. Sen flyttade hon sig nĂ€rmare mig och lade sin hand pĂ„ min kuk som redan vaknat till liv igen inne i byxorna. Jag försökte komma Ă„t hennes bröst med mina trevande hĂ€nder, men hann inte lĂ„ngt innan Annelie avbröt mig. "Nejdu...", sa hon med ett litet skratt. "Det Ă€r dig det Ă€r synd om, inte mig. LĂ„t mig fĂ„ ta hand om dig."
Jag var fortfarande helt nollstÀlld nÀr jag kÀnde hennes hand knÀppa upp mitt bÀlte och kunde egentligen bara luta mig tillbaka och njuta av hennes beröring. Hennes finger vandrade i skÄran i kalsongerna lÀngs med kuken....sakta upp och ner. Till sist tog hon ett försiktigt grepp om den och lirkade ut den i full frihet. Bara det var sÄ skönt att jag höll pÄ att komma direkt. Hon masserade den lÀtt och lÀt fingrarna fuktas av min kÄtsaft pÄ toppen av ollonet. Jag stönade högt och ljudligt och lutade huvudet tillbaka med slutna ögon. Plötsligt fick jag en chock till. Jag kÀnde nÄgot varmt och mjukt omsluta min kuk och nÀr jag tittade ner sÄ hade hon böjt sig ner över den och tagit den i munnen.
Ung som jag var hade jag bara blivit avsugen en enda gÄng tidigare, och det var dÄ rakt ingen höjdare. Tjejen som gjorde det dÄ var vÀldigt oerfaren, och det gjorde mest ont. Det var en vÀldig skillnad att fÄ kuken behandlad av Annelies sköna mun, och jag vÄgade knappt titta pÄ henne av rÀdsla för att komma direkt. Annelie gjorde inga hastiga rörelser utan sög bara försiktigt upp och ner utan mycket tryck medan hon lÀt sin tunga spela runt ollonet dÄ och dÄ. Kuken bara gled in och ut ur hennes mun, sakta, sakta... "Det Àr sÄ skönt.." började jag. "Mmmmm", sa Annelie och vibrationerna av hennes röst kÀndes i hela kuken. Jag kÀnde hur mina fötter och ben började domna bort nÀr hon plötsligt började suga mig snabbare. Hennes lÀppar slöt sig hÄrdare runt min vid det hÀr laget gigantiska kuk, och det ryckte till i hela kroppen. "Ahhh... kan inte" stönade jag, och dÄ tog hon ett fast grepp om kuken och runkade mig medan hon fortfarande lÀt sina lÀppar vara omslutna runt toppen pÄ ollonet.
Jag kÀnde den vÀlbekanta kÀnslan och skrek rÀtt ut nÀr jag tömde hela min sats i Annelies mun. Det kÀndes som om jag sprutade kaskader och jag kunde höra henne svÀlja mitt i alltihop, vilket fick mig att spruta Ànnu mer. Det var den dittills mest erotiska kÀnslan i mitt 19-Äriga liv, och det var faktiskt nÀstan som om hela livet passerade revy de dÀr fÄ sekunderna. Till sist lÀt hon kuken glida ut ur sin mun, och den var alldeles ren. Inte en droppe sperma hade hon spillt. Jag sÄg pÄ henne med dimmig blick. Jag mÄste bara ha henne. Jag ville ta henne dÀr i baksÀtet och knulla henne och slicka henne till en lika skön orgasm som den jag fick. Men nÀr jag nÀrmade mig henne, sÄ log bara hon ett avvÀpnande leende. "Tack för skjutsen. Det Àr skönt att fortfarande finns gentlemÀn som stÀller upp pÄ kvinnor i nöd". Hon samlade ihop sina saker, och gav mig en snabb kyss pÄ kinden. "Lycka till i livet. Nu Àr det bÀst att jag tar mig hem."
Jag sÄg henne gÄ uppför den smala vÀgen som ledde mot hennes hus. Hon vÀnde sig om och vinkade, och det var som om hon var helt oberörd. Det var som om hon inte insett att hon gjort nÄgot magiskt, att hon gett en 19-Äring nÄgot av det skönaste en kvinna kan ge en man. Till sist sÄg jag henne gÄ in, och det var dags att köra hem. Hela vÀgen hem satt och jag tÀnkte pÄ det som hade intrÀffat. Det var precis som en dröm, och jag ville inte vakna. Jag förstod egentligen ingenting av det som hÀnt.
Ca tre Är senare gick jag och min dÄvarande tjej pÄ stan, och dÄ plötsligt sÄg jag henne tvÀrsöver gatan. VÄra blickar hann precis mötas, innan plötsligt en kanske tioÄrig flicka kom springande och krÀvde hennes uppmÀrksamhet. Hon böjde sig ner och pratade med flickan, och plötsligt kom Àven en man fram till henne och kramade om henne. Hon skrattade och log, och jag fylldes av nÄgon mÀrklig sorgsen vÀrme. Det var lite som om att se sin första kÀrlek med en annan kille för första gÄngen, men samtidigt var jag glad för hennes skull. Strax innan vi passerat varandra möttes vÄra blickar igen. Hon lyfte pÄ huvudet och log, och jag nickade tillbaks och besvarade leendet. "Vem var det" frÄgade min tjej intresserat. "Bara nÄgon jag kÀnde en gÄng" sa jag och fortsatte "Ska vi ta en fika?".