Fortsatt sommarÀventyr med Anna

Tags:

Omröstning: 1.0/10 (1 röst lagda)

Efter vÄrt spÀnnande möte pÄ klippavsatsen vid SaxarfjÀrden fortsatte vi ut med bÄten till Möja-skÀrgÄrden. Vi hittade en egen liten vik som omgavs av flata hÀllar. Jag bÄtresan funderade jag mycket pÄ det Anna sa efter att vi Àlskat sist: "NÀsta gÄng Àr det din tur".
Vi anlÀnde till viken pÄ eftermiddagen men solen stod fortfarande högt och vÀrmen var tryckande, det var som luften dallrade. Den trogna eftermiddagsbrisen uteblev idag varför svalka endast kunde fÄs i vattnet. NÀr bÄten var förtöjd tog vi fram varsin iskall öl som vi svepte raskt innan vi hoppade i vattnet och badade en lÄng stund. Anna simmade nÀra mig och försökte smeka mig sÄ fort hon kom Ät. Jag kunde inte lÄta bli att hÀmnas lite genom att nypa i de redan styva bröstvÄrtorna. Anna rös, inte bara av vattnets svalka utan ocksÄ av den sugande kÀnslan hon fÄr nÀr jag nyper henne i vÄrtorna.
Vi klev upp ur vattnet och tog fram Ă€nnu en öl och la oss direkt pĂ„ klippan föra att torka. Det var hĂ€rligt att kĂ€nna bergets magasinerade vĂ€rme spridas i kroppen samtidigt som solen vĂ€rmde frĂ„n ovan. Ölen lĂ€skade skönt och vĂ€lbefinnandet infann sig och med den Ă€ven kĂ„theten.
Denna gÄng var det Anna som inte kunde bÀrga sig utan satte sig pÄ mig dÀr jag lÄg pÄ mage. Hon masserade mina axlar och min rygg och till sin hjÀlp anvÀnde hon barnolja som vi gÀrna anvÀnder oss av. Jag njöt av behandlingen dÄ hon fortsatte ner mot min bak och masserade mina skinkor. Jag började andas tungt och kÀnde kuken vÀxa under mig och rÀtt var det var förde hon sakta in ett inoljat finger i mitt anus. Hon masserade lÄngsamt mitt anus som anpassade sig sÄ sakta efter hennes finger.
Anna kröp lÀngre ner och smekta mitt ryggslut med sin tunga, fortsatte sedan lÀngre ned och lÀt tungan glida in i anus samtidigt som hon smekte min pung. Jag njöt i fulla drag och hoppades att det aldrig skulle ta slut. Anna hörde pÄ min andhÀmtning att det var nÀra och bad mig vÀnda pÄ mig och sÄ la hon sig över mig i en 69. Med mina hÀnder smekta jag hennes skinkor samtidigt som min mun och tunga gick pÄ upptÀcksfÀrd runt hennes fitta.
Jag njöt av hennes vackra och vÀlformade bak och hennes rakade sköte. Han var vacker som en gudinna och doftade underbart i vÀrmen. Anna började kvida och tryckte fittan mot mitt ansikte sÄ att jag skulle kunna nÄ hennes klitoris. Jag var inte sen att göra henne till viljes och sög pÄ den med djupa tag samtidigt som jag smekte hennes bak och stjÀrthÄl. Anna sög mig sig samtidigt med lÄnga och sugande rörelser och lyckades fÄ in hela min kuk munnen. Med ena handen smekte hon min pung och med den andra smekte hon mitt stjÀrthÄl. DÄ och dÄ lÀt hon ett finger glida in.
Vid det hÀr laget hade vi blivit rejÀlt svettiga och mÄste emellanÄt svalka oss med öl. Detta fick till effekt att vi bÄda började bli ordentligt kissnödiga. Anna skojade lite om det och sa:
- Du vet vad som kan hÀnda nÀr jag blir kissnödig. Jag log och tÀnkte för mig sjÀlv att kanske fÄr jag uppleva det igen..
- Jag tar risken! Vet du vilken risk du tar?
- Hmmm, mumlade Anna och log brett.
Jag varierade mitt slickade av fittan med att dÄ och dÄ slicka hennes anus och retade hennes ringmuskel ibland genom att pressa pÄ lite med tungan vilket fick Anna Ànnu kÄtare och jag riktigt kÀnde hur hennes safter flödade ner över mitt ansikte.
Till slut kunde inte Anna inte hÄlla sig utan jag kÀnde hur det började rycka i hennes muskler samtidigt som ett skrik kom frÄn hennes mun. Denna gÄng var jag med förberedd och vÀntade förvÀntansfullt pÄ ölens effekt. Först kom en vÄg av hennes kÄtsafter och nÀstan direkt kÀnde jag den bekanta smaken av Annas urin som trÀffade mig först mjukt med sen blev till en kraftig strÄle som spolade över mitt ansikte. Jag njöt av att kÀnna vÀtskorna rinna över min överkropp och sakta fortsÀtta ner pÄ klipphÀllen vi lÄg pÄ. Under hela tiden fortsatte jag att slicka och suga pÄ hennes fitta och Anna skrek:
- Gud, vad skönt, den bara fortsÀtter och fortsÀtter orgasmen.
Efter ett tag kom Anna till sans och satte sig pÄ mina lÄr och fortsatte med att slicka min kuk och samtidigt kunna se pÄ mig hur jag njöt av hennes behandling. Hon sög mig till bristningsgrÀnsen och tryckte med ena handen ovanför kuken sÄ att jag blev Ànnu mer kissnödig. Efter ett tag kunde jag inte lÄta bli att hÄlla tillbaka min kissnödighet utan lÀt en strÄle fÄ komma fram. Resultatet blev en blandning av min försats och kisset och Anna som nog först blev lite överraskad log med hela kroppen och slickade sig om munnen.
- Mer!
Det som blev över som Anna inte lyckades fÄnga upp med munnen utgjorde ett perfekt glidmedel och min kuk kÀndes alldeles hal och glansig vilket fick min kÄthet att stegras ytterligare. Anna var nu som besatt, sög och runkade mig till vansinne och efter ett tag lÀt jag kisset komma fritt och det sprutade över Annas överkropp och ansikte.
Jag smorde in hennes bröst och masserade dem hÄrt samtidigt som Anna fortsatte suga och runka mig vilket gjorde att kissandet övergick i den mest fantastiska orgasm som jag upplevt. Det kÀndes som kuken sprutade i evighet och hur gÀrna Anna Àn försökte sÄ lyckades hon ÀndÄ inte fÄnga upp allt med sin mun utan den rann frÄn hennes ansikte ner över brösten och magen. Synen av detta var helt fantastisk och vi omfamnade varandra i en blöt kram och kunde inte lÄta bli att skratta lite Ät oss sjÀlva.
- Var det skönt, flinade Anna.
- Om, stönade jag tillbaka.
- Skulle du ha emot att bada igen?
Anna tog min hand och ledde ner mig i vattnet dÀr vi fortsatte att kramas och smekas under tiden som vÄra hjÀrtan började lugna ner sig efter upphetsningen.